Flormar cc krem. Yeşil olanı.(gizlinot: Bendeki eski versiyonu) Mayın tarlasina dönmek istiyorsanız kesinlikle almalısınız.
clinique - ddml, moisture surge intense - bu ikisi farklı dönemlerde sivilce yaptı ve yapmadı.
aşırıya kaçırırsam da Embryolisse Lait Creme Concentre yapabiliyor.
bütün procsin ürünleri
kore asıllı cosdna.com da ürünün adını aratıp içeriklerine ve komedojenite derecelerine bakabiliyorsunuz. ne kadar komedojen varsa o kadar fazla sivice yapacaktır. Ürün içeriği fazla olandan az olana doğru sıralanır buna bakarak da yorum yapabilirsiniz. bu şekilde almadan önce bakarak vazgeçtiğim çok ürün oldu
16 mart 2021 23:16
17 mart 2021 10:25
Kimyasal peeling gibi soyucu ürünlerin cildi kusturduğunu mu yoksa direkt ürünün kendisinin mi sivilceye neden olduğunu anlamak bazen zor olabiliyor. Bunu anlamanın yolu sivilcenin tipine bakmakmış.
Kusturucu ürünler cildin en üst tabakasını incelterek cilt yenilenmesini hızlandırır ve normalde 6 ay ya da 1 yıl sonra çıkacak olan sivilcenin 1-2 hafta içinde çıkmasına neden olur. Cildin kusması sonucu çıkan sivilceler püstül ve papül tarzındadır(gizlinot: içleri sarı-beyaz, sıkıldığında patlayan ve üstündeki deri İnce olan sivilcelerdir bunlar). Eğer bir ürünü kullanmaya başladıktan sonra nodül ve kistik tipte akne(gizlinot: ağrılı, etrafı kırmızı, derinin alt tabakalarında çıkan sivilceler) çıkarmaya başladıysanız, o ürün büyük ihtimalle cildinize iyi gelmiyordur.
c vitamini bende sivilce yapıyor. sanırım birçok kişiye de yapabiliyormuş o yüzden denemeden almamak gerek.
celenes cloudberry nemlendirici
siyah maskeler
hindistan cevizi yağı
neutrogena sivilce karşıtı nemlendirici
oriflame karpuz peeling
mucizevi yağ şampuan
neutrogena zerdeçal yüz spreyi
Garnierin ürünleri gibi bariz olanların haricinde yazılan bazı ürünlere hayretle bakıyorum. Acaba diyorum önce çift temizlemenin önemini mi farketsek ?
Üstte defalarca yazılmış ama ben de yazayım,garnier bb krem.Sivilceye biraz bile meyilli bir cildiniz varsa uzak durmanızı tavsiye ederim.