sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    11 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    bu soruyu sormaktan cekiniyorum ama soracagim igde piril cetindogan diye biri var takip ediyor begeniyor musunuz?

    stilini cok begeniyorum, ama pahali giyiniyordur. o tipte giyinmek icin hangi uygun fyatli mağazalara bakabilirim?

    1. sabancının bir alt segmenti bile pahalı geliyor bana valla. uygun fiyatlı önerisi olan varsa ben de bekliyorum beğenebilir misin yanıtı? -_- 

    12 kasım 2018 22:55

    2. bence ucuz görünüyor. giydiği şeylerin çoğunu orta segment mağazalarda bulabilirsiniz fikrimce. gece kıyafetleri dışında.

    12 kasım 2018 23:00

    3. 2.anonim boyu 162 falandir gibi geliyor ben de o civarim boyle uzun zamandır vucut olarak benzedigim birini ariyorum stilini ornek alabilmek icin (ben beceremiyorum cunku) bu kadini gorunce tam benlik dedim. Ucuz gelmiyor acikcasi, ne cok şık ne cok spor ben begeniyorum ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi :)

    12 kasım 2018 23:04

    4. 2.anonim bana zara bile zaman zaman pahali geliyor bu kadininkiler daha da yuksektir diye dusunuyorum kotonda, mavide falan benzerleri var mıdır sizce takip ettiginiz icin soruyorum?

    12 kasım 2018 23:06

    5. şöyle bir baktım da zaten kot çok fazla giyiyor süslü. siz de üstünüze güzel oturan bir kot kalıbı bulursanız, bluzleri de çoğunlukla spor olduğu için bershka pull n beardan bulunabilecek şeyler. demek istediğim çok tasarım ve ya kumaşından kalitesi anlaşılacak şeyler giymiyor. bence az çok giydiği şeylerin modelini aklınızda tutar ve benzer kombinler yapmaya çalışırsanız gayet de size uyar, meselenin pahalı markadan alışveriş yapmak olmadığını düşünüyorum bu açıdan

    12 kasım 2018 23:09

    6. Dikkatli bakarsaniz Emily Ratajkowski’yi feci taklit ediyor yani bir stili yok!

    12 kasım 2018 23:33

    7. Kız sabancı ya nasıl pahalı giyinmesin

    12 kasım 2018 23:41

    8. 5.suslum sagil yardimin icin.

    6.suslu ay vallahic fark etmedim mankeni takip etmiyorum çünkü, shop da yapiyor mu sizce

    7.suslu haklisin ben de onun icin bayagi bayagi asagisini arıyorum

    Aşırı özeniyorum kadına ya sabanci oldugunu cok sonradan anlamıştım ben

    12 kasım 2018 23:46

    9. kesinlikle bence de emrata'yı taklit ediyor!! bu da stil sahibi oldugunu göstermez..

    13 kasım 2018 11:13

    10. sokaktaki 5 kızdan 3 ü böyle giyiniyo zaten üstündeki her parçanın benzerleri butiklerde bulunuyor.

    13 kasım 2018 15:58