13 yanıt
  • linki kopyala
  • şikayet et

canada’ya turist olarak gitme ve vize alma durumu?

kızlar sizce vize alabilir miyim? umumi pasaportum var. amerika’yla olan durumlardan ötürü almam zor mu? yakın zamanda amerika’ya giden var mi? bir de vize işlemlerinin sonuçlanması icin kaç gün gerekiyor?

1. 6 Aydan uzun çalışıyor, bankada paranız varsa ve daha önce suç işlemediyseniz vize alırsınız.

19 ekim 13:13

2. 3 ay çalıştım ve işten ayrıldım su an aöf öğrencisiyim, bankada param yok ailemden geçiniyorum, suç işlemedim.

İnternette okuyorum, süreç cok karışık, biri otel rezervasyonun olmasi lazim, biri davet mektubu lazim diyor, başka yerde dönüş biletinin olması gerekiyor diyor. Pasaportum çıkma aşamasında, vize çıkmadan gidiş dönüş bileti almamı istemeleri cok garip...

19 ekim 13:20

3. Şuanda çalışmadığınız için ve paranızda yokmuş vermezler. Sonuçta göç etmek için geldiğinizi düşünebilirler. Bende şuanda göç olayını düşünüyorum. Ama şuanda düşünme aşamasındayım:( bir sürü tereddütlerim var:(

19 ekim 13:25


4. Vermezler buyuk ihtimal suslum calismadiginiz icin geri doneceginize inanmazlar

19 ekim 13:38

5. vermezler muhtemelen, cunku sizi buraya baglayan bir sey yok. gerekli belgeler de kanada konsoloslugunun websitesinde yaziyordur zaten.

19 ekim 13:44

6. canada mı. canada, usa falan yazınca havalı olmuyorsunuz ya allah aşkına. ülkelerin türkçe adları var.

19 ekim 16:51

7. Dil okulu için gidip oraya tutunmaya çalışın temelli gitmek istiyorsanız

19 ekim 17:14


8. Kuzenlerim Kanadalı. Onlarla oraya gidip bi 3 ay geçirmek istiyorum, oradan new york’a falan geçeriz dedik. O amaçla gitmek istiyordum süslüler. Sanırım biraz zor görünüyor sizin dediklerinize göre. 

Canada’yı sorun eden anonim. Peki senin icin new york’a Niyork diyelim mi? Neyin havasını atacağım hey allahım ya...

19 ekim 17:39

9. "new york" ile "canada"yı bir mi tuttunuz gerçekten:( canada'nın türkçe bir ismi var, kanada; usa -> abd, france -> fransa falan hani?

ben o anonim değilim, hava atma amaçlı yaptığınızı düşünmüyorum da saçma bir savunma olmus, ondan yazmak istedim.

19 ekim 18:46

10. turistik vize işlemlerini bilmiyorum ama bu yaz stajda bir sürü kişi adına kanada öğrenci vizesi başvurusu yaptım.

işsizseniz ve birikmiş paranız yoksa ailenizi sponsor gösterirsiniz. tam meblağı hatırlamıyorum ama orada kalacağınız her gün için belli bir miktar kanada dolarınızın olması gerekiyor vize başvuru evraklarınız arasında sunacağınız hesap dökümünde. ayrıca bu toplu paranın -kredi çekmek gibi- bir anda hesaba girmemesi de gerekli.

konsolosluk vize sayfasını iyi araştırın süslü ama çıkmazsa çok da şaşırmamak gerek :/

19 ekim 21:21