ben ipin ucunu bayağı kaçırmışım galiba sizde durumlar nasıl :d
39 ayakkabı (bunlara plaj terliklerim ve hasır sandaletlerim de dahil), 29 çanta
son 3 ayda 26 ayakkabımı da verdim/attım/sattım/satmaktayım. 2-3 sene içerisinde gardırobumu minimal hale getirmek istiyorum.
bir tane kışlık siyah çanta. bir tane bej yazlık çanta. onun dışında 2 tane siyah küçük çantam var. yani toplam 4. ayakkabı da bir postal (3 senelik), bir kar botu(3 senelik), 3 tane topuklu bot (2 ve 1 senelik) 1 topuklu klasik siyah ayakkabı (1 senelik), 1 çizme (yeni), 1 spor ayakkabı( 1 senelik), 1 var. 11 de ayakkabı ediyor. kendime rapor olması açısından da böyle detaylı yazdım :D
13 çantam var 4-5ini dönüşümlü kullanıyorum şuanlık
4 topuklu bot,
2 normal bot,
3 sandalet,
2 babet,
6 spor/sneaker,
4 topuklu,
2 terlik
Bende de 13-14 tane spor ayakkabı var. Ama hepsini kullanıyorum. Zaten 2-3 tanesi saha içi ayakkabı (sporcuyum, haftanın 6 günü antrenmanım maçım falan oluyor.) bir bot, 2 air force, 1 superstar, 1 stan smith, 2 koşu ayakkabısı nike’ın biri dışarda giydiğim, diğeri spor salonlarıniçin olan, bir tane adidasın altı köpük olan var. Bir de sckehers. 3-4 tane yine spor çantam. Bir tane de gezmeye veya dışarı falan çıkarken taktığı pull beardan aldığım var. Bid de okul çantam :)) öyle yani süslü.
5-6 çantam 8-9 ayakkabım var. hepsi çok kaliteli markalardan. fazlasıyla yetiyorlar.
3 tane spor ayakkabim var. haftada 5 gun spora gittigim icin ikisini donusumlu kullaniyorum. 1 taneside disarida giymek icin.
2 tane botum ( bir kahverengi bir tane siyah), 1 tane dizustu cizmem var. Yazlik olarakta 1 parmak arasi terlik, bir babet 2 tane topuklu acik ayakkabi. 2 stiletto ( bir siyah bir nude) Yani toplamda 12 ayakkabi. Canta ise 6 tane. Iki tanesi mini sirt cantasi, biri laptopda tasiyabilecegim sirt cantasi, bir tane devasa canta, kisa seyahetlerde cok isime yariyor, 1 tane mini el cantasi( ozel gunler icin) bir tanede orta boy gunluk canta.
Ayakkabıları İnanın saymak istemiyorum baya baya vardır ama çanta 20 civarı
Sayamayacağım kadar çok, yakın zamanda evlendim ve çoğunu yeni evime getirmedim aile evinde duruyor. Yanımda 17 çift ayakkabı ve 9 çanta bulunuyor, ve bunlar bile fazlaymış henüz 3 aydır kullanmadıklarım var
ben de saymaya kalktım sayamadım. Valla utanıyorum bunu söylemeye bu kadar çantaya ne gerek vardı. hepsini bir araya toplayınca farkettim