lcw etiketsiz üründe iade yapıyor mu?

dün acele üst değiştirmem gereken bi durumda burdan  bi kazak aldım yıkamadan etiketini çıkarıp 1-2 saat giydim, ama aşırı tüylendi baya giyilmiş gibi görünüyor şu an. bugün fişiyle gitsem iade alırlar mı daha 24 saat bile olmadı normalde sorun çıkarmıyorlar sanırım ama çok alışveriş yaptığım bi yer değil bilemedim, almıyorlarsa boşuna gitmek istemiyorum :(

1. etiketsiz kabul edilmez diye biliyorum

17 şubat 2020 14:39

2. giydiğinizi gizleyerek, kötü niyetli olarak değil; malın ayıplı olduğu gerekçesi ile iade edebilirsiniz. sizin giydiğiniz pis şeyi başkası mı satın alıp giysin?

17 şubat 2020 14:51

3. Tabii ki başkası alıp giymesin. Ben zaten çok tüylendiği için vermek istiyorum çünkü yıkadıktan sonra daha da beter olucak ve kullanamayacağım. Etiketsiz olduğu için gerekçe olarak tüylendiğini söylesem alırlar mı bunu öğrenmek istemiştim

17 şubat 2020 14:57

4. Alırlar. Online fiş sistemi var orada. Sistemlerinden şube ve saat aralığıyla fişin kopyasını çıkarıyorlar. Ya incelemeye yollarlar ya da direkt defoluya ayrılmak üzere iade alırlar. Her iade ürünü ye iden satışa konacak diye bir şart yok. Mağazacılık sistemi öyle işlemiyor.

17 şubat 2020 16:14

5. eskici değil giyilmiş ürünü satın alsın. düzgünce gidip durumu anlatırsınız şu kadar üstümde durdu ama böyle oldu diye tüke fişi çıkartıp incelemeye alıyorlar 15 gün sonra ordan sonuç geliyor olumlu olumsuz değişim-iade yaparsınız ona göre

17 şubat 2020 22:52

6. a5 sizin dediğiniz ürünün fişi yoksa oluyor soru sahibi fişi var etiketini koparttım demiş

17 şubat 2020 22:53