yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    17 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    okulda asistandan hoşlanıyorum?

    süslüler daha önce bu tarz sorular soruldu biliyorum ama ben daha çok iç dökmek istiyorum.  okulda hocanın asistanından hoşlanıyorum. bu arada adamla aramızda 6 yaş var ve de çok yakışıklı. kime göre neye göre diyeceksiniz ama gerçekten herkes çok yakışıklı buluyor adamı. bu sene ilk defa dersini aldığım için 1 ay önce gördüm ve hoşlanmaya başladım. asistan olduğu için hayatta hoşlandığımı falan belli edemem zaten sevgilisi var mı bunu bile bilmiyorum. ama 1 aydır sürekli onun asistanı olduğu kürsünün dersine çalışıyorum bir çok dersim olmasına rağmen. o derse geldiğinde sürekli ben cevap veriyorum sorularına. adam muhtemelen beni o derse aşık bi manyak sanıyor. ve sürekli bu derse çalışmak beni ürkütüyor. çünkü onun yüzünden çalıştığımı bilmek hastalıklı bi ruh gibi. derse çok hakim olmama rağmen gidip ikili diyalog da kuramıyorum. gitsem ders hakkında konuşuruz çünkü beni dersten biliyor. ama her gördüğümde kalbimin çarpması beni korkutuyor ve sürekli kendimi frenliyorum. bu durum da beni çok gelgitli bi hale getirdi. modum sürekli düşük. napacağımı bilmiyorum. hayat tecrübelerinize, tavsiyelerinize ihtiyacım var

    1. Heyecanlandim. Umarim olur :)

    9 ekim 2018 13:17

    2. Süslüler haklısınız, yakışıklı olmasa hoşlanmayacaktım bunu çok iyi biliyorum. Arkadaşlarım da zaten kesin sevgilisi vardır böyle bi tipi boş bırakmazlar diyorlar. Ben de adama hoşlandığı belli eden herhangi bir davranışta bulunmuyorum sadece derste sorduğu sorulara genelde ben cevap veriyorum çünkü derse çalıştığım için her şeyi biliyorum. Hoşlanmamam gerektiğini biliyorum ama kendimi de alıkoyamıyorum 

    9 ekim 2018 13:21

    3. Aynı durumdayım diyebilirim hatta ben de yazacaktım böyle bi soru. Çok beğeniyorum elimde değil.Bence farkediyorlar ya değil mi ?

    9 ekim 2018 14:09

    4. 5. Süslü ben fark edeceği bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Dediğim gibi adamla tek muhabbetimiz derste sorularına cevap vermem. Belki sen daha samimi yaklaşıyorsundur. Of çok sıkıntılı bi durum ya

    9 ekim 2018 15:13

    5. Bence kafana çok takıp takıntı haline asla getirme bizim bölümde bu tarz ilişkisi olan insanlar vardı ve altından kalkamayacağın şekilde sonuçlar doğurabilir hasas bi insansan, aldığın orta halli bir puanda bile insanlar sana imalı gözlerle bakacak, arkadaşlık ilişkiler etkilenecek. Biraz beklesen zaten adama karşı hislerin geçer büyük ihtimalle bunu sadece beynine işlenmiş bir imaj gibi düşün. Hoşlanma vs. Çok normal tabi bizim bölümde yakışıklı oldu da biz mi hoşanmadık? Ama işte, anası çok olan bir durum doğuracak bir durumu sırf fiziksel görüntüsünden etkilendin diye içinde büyütme, o kişinin kişiliği hakkında bir fikrin yok, belki oturup konuşsan kalkıp gidesin geleek. Çevrene belli etmemeye ve sakin olmaya çalış. Ger kalan her şey senin tercihin.

    9 ekim 2018 15:49

    6. Haklısın süslücüm. Takıntı haline getirmeden unutabilirim şu an. Zaten benim için de imkansızdı 

    9 ekim 2018 17:57

    7. öncelikle bir süre sonra anlıyorlar :)) şimdi tecrübelerimi aktarıyorum; eğer egosuz ve bencil biri değilse (bazı asistanlar böyle) ilişki yaşarsan çok ufuk acıcı ve seni geliştirici olacaktır, eğer onla ve çevresiyle takılmaya başlarsan arkadaş çevrenden ve okulun ders dışı ortamlarından biraz uzaklaşabilrsin, bu tipler ve çevresi genelde görmüş geçirmiş arkadaşlardır ve çok eğlenirsin, belki hiç aklına gelmeyecek ortamlara girer yeni şeyler öğrenirsin. 3 yılımı dolu dolu geçirdim böyle. ek maddeler; herşeyi ben bilirim tavırları sinir bozucu olur, bazen yöneticilik taslarlar, tüm kontrol kendilerinde olsun isterler ve benim ayrılınca çok canım yanmıştıı...

    9 ekim 2018 20:13

    8. 8. Süslüm ilişkiniz nasıl başladı, ilk adımı kim attı anlatır mısın? Merak ettim ☺️

    9 ekim 2018 22:32

    9. 8 cevap veriyor ben her halimle kendimi belli ediyordum, sonra atölye çalışmalarına katıldım, orda dahada belli oldu sonra o başlattı :)

    9 ekim 2018 23:14

    10. ben de asistan beğenengillerdenim. bizim asistan yakışıklı değil, beğenen tek kişi olabilirim lab'da jkvdşfmslf. hatta duruşu filan psikopata benziyor sanki. nerede tuhaf var ben de onu buluyorum. umarım sizinki olur süslü. bizim asistan aşşırı resmi asla gidip yanına belli edemem :(

    10 ekim 2018 20:25