2. Benim bu sene kullanmaya başladıklarım arasından favori listem şu şekilde süslüler:
Cilt Bakımı: Nemlendirici olarak loccitane shea light comforting cream bu sene severek kullandığım ve bitince de yenisini akdığım bir ürün oldu.
Yine loccitane markasından bademli duş yağı bitince tekrar aldığım ve kokusndan dolayı kolay kolay vazgeçemeyeceğim bir ürün oldu.
Saç bakımı: Bu sene şampuan favorim olmadı, ama ellipsin saç bakım ampulleri saçlarıma çok iyi geldi, ben de bol bol yedekledim çünkü bir ara bulması çok zordu.
Isı koruyucu olarak osis kullanmaya başladım ve ondan da memnunum.
Shark flexstyle aldım, bence çok pratik bir ürün. Airstrait’e göre kullanımını daha rahat buldum, düzleştirme fırçası mükemmel fönlü bir görünüm sağlamasa da çok hızlı bir şekilde saçlarımı kurutup dinginleştirmeye yetiyor. Airstrait’i de seviyorum, saçlarımı yaptıktan sonra kalıcılığı uzun sürmese de saçlarım kullanmaya başladığımdan beri daha sağlıklı.
Makyaj: bu sene evlendiğim için ve makyajım kendi malzemelerimle yapıldığı için birçok yeni ürün denemiş oldum. Bobbi brown makyaj bazı bunlardan biri, çok memnun kaldım, o gün beni pişman etmedi.
Yine bobbi brown maskarasını düğün makyajım için almıştım ve elimdeki mevcut estee lauder ve kikı maskaralara göre performansını daha çok beğendim, akma sorunu yaşatmıyor.
Bobbi brown crushed lip color rujlarından blondie pink gelin makyajıma çok güzrl uyum sağladı ve günlük hayatımda da sık kullandıklarım arasına girdi.
Note’un kalem eyelinerını yıllar önce üniversitedeyken kullanmıştım, çok sevmeme rağmen artık eyeliner kullanmadığım için tekrar satın almamıştım. Bu sene tekrar satın aldım ve hala çok başarılı olduğunu düşünüyorum.
Son olarak flormarın sünger aplikatörlü bir rujunu almıştım 02 numaralı rengi bence mükemmel bir ürün. Ben daha çok allık olarak kullanmayı tercih ettim ve o istediğim soğuk nude gül kurusu rengini elde ettim, bittiğinde tekrar alırım.
Parfüm: Bu sene yine çokça parfüm deneme fırsatım oldu, bunlardan bazılarını koleksiyonuma dahil ettim. En çok badem parfümleri ve pudralı parfümler beni heyecanlandırdı. Blu indaco ve irresistible nude velvet koleksiyonuma dahil ettiklerimden, nude velvet’i aynı zamanda düğünümde de tercih ettim. Bir başka favorim frederick malle iris poudre, bütçem elvermediği için şu an delant kullanıyorum, umarım şişeli halini 2026’da koleksiyonuma ekşeyebilirim.
yastas