girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (3143)
    • medya (748)

3143. emin değilim doğru başlık mı, daha uygun bir başlık bulamadım. ev eşyalarımı satıyorum, çamaşır makinesi, mini fırın, elektrikli süpürge, koltuk takımı, ikea masa, 2 küçük masa, 3 avize, ütü, sandalyeler, tek kişilik yatak. ilgilenenler mesaj atarsa letgo linklerini paylaşabilirim.

2 haziran 19:57

3142. Hijyen açısından belki sorun teşkil edebilir ancak gerçekten sadece 3'er kez deneyip iyice dezenfekte ettiğim iki tane kulaklık var elimde. 5 gün önce kablosuz kulaklık aldığımdan dolayı kullanmayacağım. Biri d&r almış olduğum hytech mavi, diğeri bim'de şu an da satışta olan kulaklık. İlgilenen varsa özelden iletişime geçebilir. Karşılık olarak elinde bu iki Ürüne yaklaşık 70-80 liraya eşdeğer kullanılmayan veya az kullanılmış, tercihen kozmetik her şey olabilir.

ilgili medya:
    17 mayıs 18:37 17 mayıs 18:45

3141. Merhabalar yeni aldığım Max factor miracle pure 40 light ivory var bir kere denendi. Açık tonlarda fondöten ya da bb krem ile takas yapabilirim.

10 mayıs 18:33

3140. 80 ml dolulukta shiseido zen orjinal tester parfümü muadili bir ürün ile takaslamak isterim.

8 nisan 11:01

3139. Elimde hiç kullanılmamış, kutusunda Trina saç düzleştiricisi 0060 model var. Kardeşime almıştım hediye olarak, aynısından kendisi de almış ve kullanmış, iade süresini de kaçırınca elimde kaldı. Eşdeğer ve aynı şekilde sıfır durumda bir ürünle takas yapabilirim. Veya piyasa değerinin daha altında satabilirim.

1 nisan 17:31

3138. nudestix cream blush stick - in the nude rengi. yanlış renk gelmişti ve iade edemediğim için elimde kaldı. bir kere swatchladım, bunun rengi niye böyle ya derken jeton düştü. ürün şeftali rengi, ama soğuk alttonlu ve hep pembe makyaj yapan biri olarak kesinlikle kullanamayacağım bir renk..

romand zero velvet tint 05 witty rengi. kullanılmadı hiç, siparişte yanlış gelmişti, kullanabileceğim bir renk değil, benim için fazla sıcak tonlu gibi duruyor. ama denemedim hiç tabi. açılmadı kutusu.

saem water tint cherry rengi. rengi soğuk bir kırmızı sevdiğim bir ürün ama yanlışlıkla iki tane almışım. açılmadı hiç bu da.

bir kaç günlüğüne istanbul'dayım, burda olursa elden verebilirim. takas önerilerine açığım, ya da piyasa fiyatından uyguna satabilirim de.

7 mart 19:11

3137. Merhabalar elimde french connection kahverengi deri kordonlu saat var 2000 TL değerinde, Pandora charmlarla takas yapmak istiyorum. Elinde charm olup değiştirmek isteyen olursa çok sevinirim saat çok güzel ama eski sevgilimin hediyesi olduğu için kullanmak istemiyorum, güzelce kullanacak birine gitsin

27 şubat 17:47

3136. Elindeki mac shanghai Spice ruju takas etmek isteyen var mı

4 şubat 10:09

3135. 40 ml boyutunda zara x jo malone bohemian bluebells parfümüm var, yalnızca kokusuna bakmak için sıktım ancak hiç benim tarzıma uygun bir koku değil. buram buram lavanta kokuyor, eğer sevenleri varsa yine benzer ayarda bir parfümle takas edebiliriz.

3 şubat 15:46

3134. Sorunsuz calisan, ama uzun zamandir kullanmadigim