3. Tandem'in temel anlamı birlikte eşli yapılan aktivite gibi olsa da ben kendi adındaki dil uygulamasından bahsetmeyi ve üye olamayanlara yardımcı olacak referans linki vermeyi istiyorum.
Efendim tandem birçok language exchange appler arasında itibarı en yükseklerden birisi diyebilirim. Zirvede olabilir hatta. Play store'da aldığı yüksek oy ve indirilme paratmeresinde diğer uygulamalarla karşılaştırırsanız net bir şekilde görebilirsiniz.
Bu diğer applere göre yüksek kaliteli olmasının temel sebebi de seçiciliği. İlk uygulamaya kayıt yaparken "people who in some countries should be wait in list" gibi bir ibare çıkıyor ki bunlar hangi ülkeler bilmemekle birlikte türkiye olduğu gözünüze "7 gün süreli seni değerlendireceğiz" yazısıyla çarpılıyor. Özellikle bazı ülkelerin "erkeklerinin" bu listelemede katkılarının olduğunu diğer uygulama deneyimlerime istaneden tahmin edebiliyorum.
Tabii kurunun yanında yaş da yanıyor. Ve masum köylüler de giremiyor diyebiliriz 😀 Elimde 3 adet referans davet kodu var. Sizin direkt kaydolmanıza yardımcı olabilecek. Gerçekten bu uygulamayı kullanmak istiyorum, ingilizcemi pratik yapmak niyetindeyim diyenler bana ulaşabilir.