153. kontür allığı ismini bir türlü kafamda oturtamıyorum. highlighter bronzerı, ruj maskarası, allık fondöteni, what? beynim yandı.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
milan, 3649 ve 122 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
mysterylawyer, coldsong ve 36 kişi daha bu ürünü almak istiyor.

- linki kopyala
- şikayet et
- girdiler (153)
- oylar (40)
- medya (6)

göz rengi: | yeşil |
saç rengi: | kestane |
kepekli saç: | hayır |
152. Allık olarak kullandığım ve çok memnun olduğum bir ürün.
bahama mama’yla tek benzer yanı ikisinin de kontür ürünü olarak geçmesi. Hiçbir benzerliği yok.
Bahama mama toprak rengi, çamur bile denebilir.
Balm desert ise terra rossa gibi, kırmızı toprak rengi. (Teşekkürler lise coğrafya bilgileri :d)
Aşırı pigmentli bir ürün, azıcık fazla kaçması bile çok fazla durabiliyor. Pigmentinden dolayı Kademe kademe de artırılmıyor, dikkatli uygulamak gerek.
Yaz için çok güzel bir bronz allıkken kışın daha kırmızımsı duruyor.
Koyu renk saç ve Açık tende simsiyah rimel, hafif uygulanmış balm desert ve dudağa dağıtılan kırmızı rujla harika bir pamuk prenses makyajı yapılıyor. :)

göz rengi: | siyah |
saç rengi: | siyah |
kepekli saç: | hayır |
151. Yüzümde pul pul duran ve asla karışmayan bir ürün. Ten makyajınıda yerinden oynatıyor. Hiç beğenmedim.

cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | mavi |
saç rengi: | açık kestane |
kepekli saç: | evet |
150. çok ama çok kötü bir ürün. kontür demeye bin şahit ister. allık desen o da değil. hadi rengini geçtim, bu kadar sert yapıda bir ürün görmedim hayatımda. ürün açıldıktan 2 3 gün sonra taşlaşıyor. bu sorunu sadece bende değil, kullanan 2 arkadaşımda da gördüm. allık fırçasıyla bastırıp kazıya kazıya çıkarıyorum ürünü resmen. fırçaya renk vermiyor çünkü. keşke bunu alacağıma bahama mama alsaydım. sürekli kazıya kazıya ürün almaktan ellerim ağrıyor.

saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | normal |
göz rengi: | ela |
saç tipi: | yağlı |
149. Yakın zamanda dibini gördüğüm, bayılarak kullandığım, bitmesin diye gözünün içine baktığım bronzer. Ben Türkiye'ye yeni geldiği zamanlar 25 lira gibi bir fiyata almıştım. Şu anki fiyatını öğrenmek dahi istemiyorum.
real techniques in stippling fırçasıyla uyguluyorum. Allık olarak kışın çok koyu durdu benim tenimde ama yazın çok hoş oluyor. Ayrıca göz makyajı için inanilmaz güzel bir geçiş rengi. Tüm göz kapağına uygulayıp kahverengi bir göz kalemiyle kirpik diplerine geçince de çok hoş buğulu bir göz makyajı elde ediliyor.
Bitince hiç başka markalarla maceraya girmeyip direk almayı düşünüyorum. Son olarak kendisine söylemek istediğim bir şarkı var, yerine sevemeeem razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama..

yaş: | 27 |
saç rengi: | sarı |
saç kalınlığı: | kalın telli |
148. Ben pek kontür insanı olmadigim için genelde bronzer olarak kullanıyorum. Turuncu olmayan küllü kahve tonlarında güzel bir renge sahip. Cildinizi ısıtıp sağlıklı bir görüntü elde etmenizi sağlıyor, ben çok memnunum.

cilt alt tonu: | cool |
saç rengi: | kestane |
cilt tipi: | yağlı |
saç tipi: | yağlı |
147. koyu buğday tenliyim. allık olarak da bronzer olarak da bunu kullanıyorum çok memnunum. bunu kullandığım günlerde pastel likit mat ruj 15 numrayı da sürüyorum ve tamam. favori ikilim

ten rengi: | esmer |
saç tipi: | normal |
146. Bir tane bitirdiğim, tekrar satın aldığım the balm ürünü. Bu ürünü bazen bronzer bazen de allık olarak uyguluyorum. Pigmentasyonu, kalıcılığı benim tenimde gayet iyi. Rengi de harika. Sürdüğünüz anda sağlıklı bir ifade elde ediyorsunuz. Kısacası, harika bir ürün, teşekkürler the balm.

saç tipi: | normal |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
145. ilk açtığımda pakette bronzer gibi dururken,yüzüme uyguladığımda allık gibi duran enteresan bir üründür.Yanaklarımın dış kısmından elmacık kemiklerime doğru sürüyorum yüzü boyutlu gösteriyor.Çok orijinal bi renge sahip.Kolay biteceğini sanmıyorum(6.6 gr) çünkü pigmentli bir ürün,bir kere fırçaya dokundurup fazlasını atınca bile çok renk veriyor.allık ve bronzeri ayrı ayrı sürmekle uğraşmak istemiyorsanız bakabilirsiniz

cilt tipi: | kuru |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | evet |
144. Bunu alma sebebim talk içermemesiydi. Hassas ciltli olmama rağmen hiçbir soruna sebep olmadı. Buğday tenimle çok güzel bütünleşip hafif bir renk veriyor. Şu an biri bitti yenisini kullanmaya başladım.

göz rengi: | açık kahverengi |
yaş: | 18 |