varligiyla bile beni mutlu eden; beytepe kampusunden mutevellit soguguyla, bayirlariyla, tepeleriyle, ulasim zorluklariyla beni mest eden, ogrencisi oldugumu her yerde soylemekten gurur duydugum okuldur. ygs hazirlik doneminde beytepe yemekhanesi'nde ders cikisi yemek yedigimi dusunurek soru cozerdim, daha gitmeden o edebiyat fakultesini ezberlemistim ki labirent olan bir yerdir... hacettepe'de okuyorum diyince tip mi? sorusuna maruz kalsak da, o ring siralarinda beklerken totomuz buz tutsa da, kukla kirtasiye'de bir cikti alacagiz diye cuzdanimizi bosaltmak zorunda kalsak da seni seviyoruz be hacettepe. canimsin, cigerimsin.
simdi ankara tam bir kar havasinda. ki bilenler bilir merkezde hava -5 ise beytepe'de -15'tir. kampusu bir gorseniz, bahardan kalma yeni buyumus kucucuk dallar buz tutmus, her yer kiragi olmus. o goruntu bile cok mutlu ediyor beni.
kisacasi, canini yedigimin okuludur. hacettepeli suslulerim ile iletisimde olmaktan memnuniyet duyarim.
sevgili (yazar: merviis ) 'in uktesiydi..
22 aralık 2015 00:57
22 aralık 2015 00:58
entry'yi görünce bir selam çakayım dedim. beytepe'den selamlar!
ankara'da en güvende, en mutlu hissettiğim yer. ben de her söylediğimde gurur duyuyorum, ayrı seviyorum <3 city, bam, yeşil vadi, içinde sürekli kaybolduğumuz edebiyat fakültesi aşktır.
bu arada rektörümüz değişebilir, seçimde haluk özen birinci çıkmış, sonraki etapta sanırım cumhurbaşkanı seçiyor ilk 3 aday içinden. murat tuncer'in değişmesini umuyorum.
okulum, mahallem, evim. merdivenleri, yokuşları, ring-otostop-yemekhane sıraları, yemeklerden çıkan salyangozları, plastik maddeleri, popo donduran soğuğu, öğrenci evlerinin incecik çatal kaşık sesini bie geçiren duvarlarıyla seviyorum be (gizlinot: swh)
beytepe kampüsü ve nizamiye girişi arasındaki yola tramway yapsalar on numara olurdu ama hayaller tramvay gerçekler otostop (:
keşke ankara'da olmasaydı dediğim, 2009'da mezun olduğum üniversitem.
beytepenin karı, kışı, kurt ulumaları falan (gizlinot: aboooooo)
lisans mezunu olduğum ve yüksek lisansı başka bir üniversitede yapınca kıymete binen üniversite.
ebesinin nikahında olmasa çok güzel aslında.bu kadar uzağa yapacak ne vardı?
ay şimdi sol tarafa düşünce yine bi bakıyım kimler ne yazmış diye dedim ve hep girdilerde isimlerini gördüğüm, yazdıklarından az çok tanıdığım süslüler de bizim okuldaymış ya şaşırdım çok :d (gizlinot: hayır neden şaşırıyosam sanki okul tek bana var :d)
Bana eğitimi bir daha sevdiren canımın içi okulum. Eğitim kalitesi yüksek, öğrenci dostu, kampüsü, konumu güzel eee daha ne olsun.
Tek kötü tarafı beytepe ayazı ona da hacettepe için katlanılır be :))
beytepe kampüsündeki yurtlarda kaldığım için ulaşım konusunda şanslı olduğum okulum. son yılımda da öğrenci evlerine çıkmıştım (gizlinot: d blok) burnumda tütüyor resmen. mezun olduktan sonra birkaç sefer kampüse gittim aslında ama tamamen yabancı yüzlerle dolu olmaya başlayınca artık eski tadının kalmadığını farkediyorsunuz. her ne kadar kampüsümün her mevsim ayrı güzel oluşuna aşık olsam da orayı güzel yapan biraz da orda tanığınız insanlar, arkadaşlarınız, aşık olduğunuz, hoşlandığınız ya da flört ettiğiniz insanlar. hiç tanımadığınız ama her gün gördüğünüz insanlar hatta. onlar olmadan koca kampüs insanın için buruyo. çok özledim be!