1. oje bağımlıları için güzel ve uygun bir öneri (link: http://www.hepsiburada.com/adore-modern-8-rafli-cd-dvd-unitesi-lake-beyaz-pm-mbadorembk18pb1 adore cd kitaplığı). yaklaşık olarak 500 oje sığabiliyor. 8 raflı renk renk yada markaya göre ayrıştırabilirsiniz. benim tercihim renge göre dizmek idi.

2 eylül 2016 12:07

2. boynerden aldığım hasır bir sepet içinde banyo tezgahında tutuyorum odamda yer kaplamamaları için. saymadım ama herhalde 20-25 tane ojem vardır. altta kalan renkleri arada unutmak dışında benim için kullanışlı bir düzenleme oldu.

2 eylül 2016 12:25

3. (gbkz: ikea)'da satılan, her boyutta ve malzemede (karton, hasır, plastik) olan kutularla halledilebilir.

(link: http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-duzenleme/kutular-ve-sepetler/kutular/50263621/tjena-kapakli-kutu.aspx 1)

(link: http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-duzenleme/kutular-ve-sepetler/kutular/30116419/motorp-kapakli-kutu.aspx 2)

(link: http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-duzenleme/kutular-ve-sepetler/sepetler/70264002/salnan-sepet-seti.aspx 3)

2 eylül 2016 14:46

ilginizi çekebilecek benzer başlıklar

lacivertoje (19)

tek katta rengini veren oje (16)

beaulis paint it oje 950 silver (2)

yves rocher go green oje (5)

silver rose oje kurutucu (1)