girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (105)
    • medya (2)

105. Bugün velvet petals aldım çiçeksi bi kokuydu ama şekerliymiş de testerı denediğimde şeker kokusu pek gelmemişti eve gelince hiç sevmedim ya eğer almak isteyen olursa mesaj atsın aldığımdan daha ucuza da satabilirim çünkü ben sevmiyorum

17 mart 21:33

104. aldıktan yaklaşık 1,5 yıl sonra koku bozuldu maalesef (amber romance). ekstrem koşullarda da saklamamıştım, yarısını kullanmıştım daha, niye böyle oldu anlamadım. en az 3 yıl sorunsuz gitmesini beklerdim; çünkü parfümler ve vücut spreyleri kutunun üzerinde yazan 24 aylık kullanım ömrünün aksine çok daha uzun süre gidebiliyor. ama bu tabii belli bir kalite standartının üzerindeki ürün ve markalar için geçerli. bu açıdan victoria's secret sanırım vücut spreylerinin kalitesini düşürdü. yani sansiro olsun, eda taşpınar olsun, taklitleri bile çok daha uzun süre gitmişti ve kullandım. bu açıdan baktığımda ikinci bir şişe victoria's secret alır mıyım emin değilim. alsam da bir şey beklemem pek...

1 aralık 2022 22:05

103. coconut passiona aşığımm, baymayı bırak sıkmaya kıyamıyorum. evet çook tatlı bir kokusu var ama tiz değil böyle yoğun bir tatlılık fırınlanmış vanilyalı hindistan cevizli kek gibi. la vie est bellenin yavan şekerliliğinden sonra ilaç gibi geldi sanki paket çikolata kekten pastane tatlısına geçmişim gibi. hiç bitsin istemiyorum erkek arkadaşım da çok seviyor..

8 mart 2022 18:03

102. Bana inanılmaz şekerli geliyo kokuları çok hoş ama o şeker başımı fena halde ağrıtıyo ben aqua kiss ve love spell almıştım ikiside birbirinden şekerliydi başını ağrıtmayana baya güzel kalıcı mistler ama ben tutunamadım bu kokulara.

23 şubat 2022 09:21

101. Bendeki Temptation isimli ürünü. Her zaman ki gibi pembe ağırlıklı bir şişesi var. Pembeyi benim gibi sizde çok seviyorsanız ambalajı sizi de çekecektir.

İçerisinde altın rengi simler bulunuyor. Spreyi vücudunuza sıktıktan sonra rahatsız edecek derecede aşırı bir sim değil, hafif parıltılar içeren bir görünüme sahip oluyorsunuz.

Kokusuna gelecek olursam hafif ile ağır arasında, yani orta odunsu notalar içeren güzel bir koku. Mutlaka mağazada denemenizi tavsiye ederim. Eğer markanın Bombshell, Love, Noir kokularını seviyorsanız bunuda seveceksinizdir.

5 şubat 2022 22:03

100. benim lise zamanımda vazgeçilmezimdi bu mist. 3 yıl devamlı alarak kullanmıştım hatta. aşırı kalıcı olmadıkları için arada tazeliyordum ama okul için yeterli geliyordu. Yurtdışından aldıklarım biraz daha kalıcıyken türkiyeden aldıklarım daha uçucuydu. O zamanlar batch kodu vs bilmiyorum belki de tarihi geçmiş sattılar hep.

Son kullandığım şişe bitince artık kalıcılığı hiç tatmin etmediğinden ve f/p oranını karşılamadığından bıraktım kullanmayı. Tabi benim kullandıklarım eski ambalajlı olanlar, sonrasında ambalaj değişince ürünlerin içeriğinin de değiştiği söyleniyordu.

benim en sevdiğim sheer love dı. kokusu daha çok pudralı, hafif çiçeksi taze bir kokuydu. genç kız kokusu gibiydi bence. yaza çok yakışıyordu.

annem de secret charm ı çok seviyordu. hanımeli ve yasemin ağırlıklı kokan bir mist. ben sıktığımda daha ağır geliyordu ama ona yakışıyordu. şu an sıksam kendimde de beğenirim büyük ihtimalle.

5 şubat 2022 20:41

99. 3 çeşidini kullanmıştım, hazır indirimdeyken sizin için yorumlayayım dedim.

4 yıl önce love spell ve pure seduction, 3 yıl önce de coconat passion almıştım. Ben aldığımda indirimde 50-60 tl gibi fiyatları vardı. Love spell'i bitirdim fakat anneme aldığım love spell hala duruyor, kokusu hala aynı bozulma olmadı. Coconat passion beni çok baydı artık çok şekerli geldiği için kullanamıyorum. pure seduction da aynı şekilde başta çok beğeniyordum ama sonra çok şekerli gelmeye başladı. Almak isteyenler için tavsiyem şu yönde yanınızda taşıyıp kısa sürede sıkılmadan bitirecekseniz şekerli kokular tercih edebilirsiniz, sıkılırım diyorsanız rush gibi kokular deneyebilirsiniz.

5 şubat 2022 02:33

98. ilk defa aldığım mist, indirimi görünce en çok sevilen kokusu tease yi denemek istedim ve çook beğendim. gerçekten çok seksi ama ağır olmayan bir kokusu var. kentparkta sıra vardı ve alacak vaktim yoktu bu yüzden onlinedan sipariş verdim heyecanla gelmesini bekliyorumm. cocount passion da aklımda ama onu denemedim ve çok bayık olduğunu söyleyenler var ama indirimi de kaçırmak istemiyorum.

5 şubat 2022 00:21

97. Soruya yazmisken burayi es gecmeyeyim.

Eau so sexy : victoria's secret da fav kokum. Uzun yillar kullandim ozellikle universite doneminde cok basarilidir. Body mist kaliciliginda ama cok da ucucu degil. Masum ama ayni zamanda seksi, temiz ve sorani cok olan bir koku.

Noir tease: direk seksi bir koku. Sorani coktu bununda. Digerine gore daha komplike bir koku diyebiliriz. Victoria's secret kokularini basit bulanlar mutlaka baksin aralarinda en guclu buldugum budur. Bir body mist e gore Gayet kaliciydi.

4 şubat 2022 17:13 4 şubat 2022 17:13

96. victoria secret bombshell gold şiddetle önereceğim bir vücut spreti kokusu, kalıcılığı. mutlaka denemelisiniz.

4 şubat 2022 13:20