Çok fazla muadili olan, fiyatını haketmeyen parfüm. Ben açık parfüm olmayan cinsten bildiğim muadilleri paylaşmak istedim;
Zara orchid. Fragranticada çok benzetilmiş.
Ben de dün bir parfüm almıştım. Çok tanıdık kokuyor, ne bu diye düşünüyordum şimdi aklıma geldi. Rebul-floral blush. Bombshell kullanan bir arkadaşım vardı, ordan çağrışım yaptı. Ben bomshelli çok sevmediğimden buna da bayılmadım ama güzel parfüm, şampuanımsı, ferah ve meyvemsi. Kalıcllık 2-3 saat; bomshell de çok kalıcı değil zaten mağazada denediğimde hemen uçmuştu. 50 ml 80-100 lira civarı olduğu düşünülürse sevenlerinin rebula şans vermesini öneririm.
17 mart 01:49
17 mart 01:50
Sırf merak ettiğim için dolap uygulamasından edindim bir tane. Açıkçası kokuyu bu şekilde hayal etmemiştim. Hafif, fresh ve sakin bir kokuymuş. Bence çiçeksi ya da tatlı bir koku da değil. Tam yazın kullanılabilecek tarzda fresh bir parfüm. Kalıcılığını kötü bulmadım ama elbette çok iyi de değil. Sadece bu parfümün nasıl ödül aldığını anlayamadım çünkü özgün ya da farklı bir koku da değil yani. Yaz geldiğinde severek kullanırım, ancak güncel fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. İmza parfümü asla olmaz zaten, bittiği zaman özleyeceğim ve tekrar almak isteyeceğim bir koku değil. Çok uygun fiyata merakımı giderdiğim için mutluyum. Dediğim gibi yazın severek kullanıp bitireceğim.
bu kokunun parfümünün performansını ne kadar kötü bulsamda body misti başarılı. özellikle yazın çok sevdiğim bir vücut spreyi. meyveli, fresh, çiçeksi aynı zamanda seksi kokan bir koku böyle sevimli ama cazibeli kadın profilini canlandırıyor gözümde. beyaz tenlilere oldukça çok yakışıyor. benim mayıs eylül ayı arası parfüm niyetine kullandığım body mist. yazın yoğun edpler beni bayıyor. hem hafif hem güzel kalıcılığınıda seviyorum. genel olarak victorias secret vücut spreyleri parfümlerden daha fazla kalıcı oldu bende neden bilmiyorum ama tenim mi tutuyor anlamadım. parfümlerin kokusu bana hiç gelmezken body mistler buram buram geliyor 3-4 saat gidiyor gün içinde tazeliyor. şu an yarım şişe body misti var kullanmaya kıyamıcam çünkü fiyatı inanılmaz uçmuş. yurtdışına çıkınca stoklayıp gelicem başka çarem kalmadı.
Geçenlerde koklama fırsatım oldu ve açıkçası hiç beğenmedim. hiç böyle hayal etmemiştim. bir kere çok tanıdık ve muadili çok fazla olan bir koku. yanınızdan geçen insanların çoğunda duymuşsunuzdur eminim ve koklayınca hee bu o koku muymuş taam taam biliyorum oldum. Seduction flankerini çok beğendim ama
başıma gelmeyecekse ben bu parfümü seviyorum ya. benim gibi 30+ yaşlar için uygun olmayabilir ama hoşuma gidiyo valla:) ciddi indirim olsa da alsam.
Gerçekten koku zevki de asla tartışılamaz. Bildiğim en kötü parfümlerden biri. Basketbol topu gibi kokuyor, bilinçaltımda ne var bilmiyorum ama bu kokuyu ne zaman duysam böyle hisler canlandırıyor. Tam bir baş ağrısı parfümüdür.
Erkeklerden en çok iltifat almış olduğum parfümümdür kendileri. 3 sene aralıksız kullandıktan sonra biraz sıkıldığım için değiştirmiş olsam da hala bendeki yeri ayrıdır. Koku bence sonradan oturuyor, temiz ve ferah hissettiriyor. Şekerli diyenler de oluyor ama bana hiç öyle gelmedi daha çok tatlı diyelim.
Uzun zamandır severek kullandığım temiz, feminen ve mutlu hissettiren parfüm ancak ne imza parfüm olabilecek kadar güçlü bir koku ne de benzersiz. Bana hediye edildiği için fiyatına bakmak hiç aklıma gelmemişti, güncel satış fiyatını görünce şok oldum. Bence güzel bir Koku ama markayı saymazsak günlük kullandığım Zara parfümlerden ayrışan bir yanı var mı diye düşündüğümde verdiğim yanıt "hayır" oluyor. Bu nedenle, aynı bütçeyi parfüme ayıracak olsam tercihim bombshell değil imza koku olabilecek bir designer parfüm ya da acımadan kullanabileceğim yaklaşık bir deste Zara/muscent parfüm olurdu.
12 mayıs 2021 02:40
12 mayıs 2021 02:46
Bu parfüm değil arkadaşlar bu bir body mist bana göre. Kokusu o kadar güzel ki nasıl anlatsam buzdolabından yeni çıkmış soğuk meyve tabağının yarattığı hissi veriyor parfüm bana öyle fresh öyle güzel öyle taze ve enerjik. Baskın bir limon kırmızı meyveler hafif beyaz çiçekler ve kapanış. Böyle fresh ve meyveli kokularda kalıcılık ve farklılık yaratmak epey zor oluyor bana göre. Başarılı mı evet bence başarılı ama koku asla özgün değil en basiti koton bile taklit etti bu parfümü. Gratiste satılan xo marka yine taklit etti sanırım en son benzerini pentide kokladım. No name bir parfüm markası ürün çeşitlerine yazlık bişeyler ekleyelim dediğinde bombshellin DNA'sı kullanıyor özetle.
Kalıcılık... öyle birşey yok bu parfüm bir saat sonra puf yok oluyor. Günümüzde 800 lira olan bir parfümden kalıcılık ve yayılımının yüksek olmasını beklerim açıkçası. Bu parfümde bunlara dair hiç bişey yok . 3-4 sene önce yazın hediye gelmişti daha sonrasında hiç para verip almadım almamda. Piyasada çok daha iyi kalıcı dikkat çekici yaz parfümü örnekleri var. Sakın yanlış anlamayın koku güzel bende kokladıkça mutlu oluyorum. benim elimde şu an muscent versiyonu var ki bombshelli seviyorsanız şans verin epey benzetmişler. Duştan çıktıktan sonra muscent versiyonu sıkıp kremlenip temiz pijamalarımla o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam ama benim için bu kadar bu parfüm ne eksik ne fazla. Bence almak istiyorsanız farklı alternatiflere bakın 800 liranın hakkını kalıcılık ve özgünlük olarak asla alamıyorsunuz çünkü bana göre
Sevenleri alınmasın ancak papia'nın parfümlü tuvalet kağıdı ile aynı kokuyor bu parfüm. Ben de severim aslında ama fark edince yazmadan edemedim.
5 ekim 2020 18:28
5 ekim 2020 18:30