97.
İkisi de kumaşta sınıfta kalıyor, dikişler ortalama. O yüzden benim için ikisi de birbirinin aynı.
96.
ikiside kaliteyi dusurdu katiliyorum. 2007 de universite iken mango nun outletinden aldigim pantolon, mont ve kazaklarimi hala giyiniyorum.
95.
Pandemiden beri ikisinin kalitesi de berbat. Hoş hiçbir şeyin kalitesi eskisi gibi değil.
25 yıl önce dörtel'den aldığım blüzler hala taş gibi duruyor ama geçen sene mango'dan aldığım yün kazağın bilek kısımları yamuldu ve kazak öyle bir tüylendi ki giymek mümkün değil.
94.
zaradan herhangi bir şey alıp 10 yıl giyen var mıdır, doğrusu hiç sanmıyorum. 2-3 senede kendi kendine epriyor zaranın ürünleri. mangonun ürünleri çok daha uzun ömürlü. sadece bu yüzden bile mango diyorum.
tabi ki massimo ortama girdiği anda eğilerek selam durur ikisi de.
93.
(link: https://www.suslusozluk.com/mango?i=1337061 Daha çok Mango hakkında)
10 kasım 15:19
10 kasım 15:20
92.
İş hayatı için mango bulunmaz bir nimet ama sanırım ben zara’cıyım. Mango’da seneler sonra bile aynı parçaları bulmak mümkün. Kendini yenilediğini düşünmüyorum, aynı parçalar birbirini tekrar ediyor. Zara’da ise mutlaka trend parçalara erişebiliyorsunuz.
91.
Benim için Mango. Uzun süreli kullandığım parçalara da dönüp baktığımda çoğunlukla mango çıkıyor. Zara hep şişirilmiş bir marka gibi geliyor.
90.
bütçeme göre ve o anki zevkime göre seçimim değişebiliyor fakat genelde zarada alabileceğim ürün skalası daha geniş oluyor
89.
İkisinden de bir dönem çok alışveriş yapmış biri olarak açık ara mango diyorum. Mangonun keten karışımlı pantolonları hem dayanıklı hem şık. Elbiseleri daha şık ve işe giderken de gezmeye giderken de tercih edilecek parçalar. Genelde zaradan bir ya da iki parça bir şey alırken sezonluk alışverişimi mangodan yapabiliyorum. Güzel indirimler denk geliyor ve indirim sırasında stokları hep dolu. Online alışverişte ikisi arasında bir fark göremedim. Gayet hızlı teslimat alabiliyorum. Bu arada zaranın o fiyatlara o kumaşları kullanması beni çok ama çok üzüyor. Kesim kalitesi olarak çok iyi olmasa cidden defacto lcw kumaşlarına yakın kumaşlarla üretim yapıyorlar.
88.
Mangonun kalıpları benim vücut tipime daha uyuyor ve daha çok yakışıyor