yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer

    içerik listesi

    henüz içerik eklenmemiş.

    4.7
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (25)
    • oylar (22)
    • medya (0)

    1. bugün kavuştuğum minik bebeğim. apple'dan alıp da memnun kalmadığım hiçbir ürün yok, 4 yıldır telefonunu ve 2 yıldır da tabletini kullanıyorum. Bir gün bile sıkıntı çıkarmadılar. Umarım bu kulaklık da öyle olur çünkü xiaomi'nin bluetooth kulaklığından istediğim performansı asla alamamıştım. evet cidden pahalı bir ürün ama  beni 3-4 yıl götürürse parasını hakedecektir. imza: 7/24 kulaklıkla yaşayan bir canlı

    30 nisan 2020 18:07

    2. aylarca "o kadar para kulaklığa verilir mi" diyip diyip, sonrasında gözümü karartırıp aldığım kulaklık. toplu taşımada, işyerinde, dışarda yürüyüş yaparken kablolarla resmen kavga eden ve müziğe yapışık bir insanım. şimdi bir de pandemi var hepten eziyet çekiyordum.özellikle dolmuşlarda allah affetsin berbat müzikler çalıyor. müzik dinlemeyeceğim varsa sırf duymamak için kulaklık takıyordum. neyse çok uzattım meseleye geçiyorum swh.

    2. nesil ve kablosuz şarj olan modele sahibim. kabloluyla kablosuz olan fark 300 tl ve tek özelliği şarj kutusunu temassız şarj edebilmesi (gizlinot: benim bildiğim bu kadar. daha farklı varsa mesaj kutum açık). araştırma yaparken ikisi arasındaki farkı bulana kadar canım çıkmıştı. satış yapan yerlerde kablosuz da satsın diye özellikle koymamışlar galiba. çünkü kablolu şarjlı olan da kutunun içinden şarj oluyor. sadece kutusunu kablosuz şarj ediyorsunuz.

    kulaklıkta şarkı değiştirmek, duraklatıp açmak da dokunmatik yapılabiliyor. kapatma özelliği de var. iki kulaklığa farkı komutlar yüklenebiliyor. bağlantı olarak ,odamdan salona giderken bile müzik devam ediyordu.

    orjinallik konusuna gelince; bazı sitelerde ve mağazalarda çakma ürün satışı var diye girdiler vardı. o yüzden epey tedirgin olmuştum indirimli alırken çakma satarlar mı diye. sorun çıkmadı allahtan. ama siz yine de bilindik teknoloji mağazalarını tercih edin ne olur ne olmaz.

    parasına değer mi derseniz , bence değer. ama çok telefon kullanan ve müzik dinleyen birisi değilseniz bence değmez. normal kulaklık da iş görür.

    9 mayıs 2020 18:27

    3. Valla girdilerdeki diğer arkadaşlarımız gibi bende bir kulaklığa bu kadar para verilir mi diye önce bir kükredim. Şimdi kardeşimin kendine aldığı kulaklığa kondum bu nasıl güzel teknoloji harikası bir şey ya. Dolardan dolayı tüm ürünleri muazzam pahalı olsa da Apple'dan alınan hiçbir şey pişmanlık olmuyor yalnız. Bunu da belirtmeyi borç bilirim. 

    12 mayıs 2020 22:51


    5

    4. 1 haftadır sahip olduğum apple ın yine muhteşem ürünlerinden biri. 4 yıldır apple ın 3 telefon modelini, MacBook Air ini kullanan biri olarak pişman olmayacağımı biliyordum. Herkes gibi ben de bir kulaklığa bu kadar para verilir mi diye epeyce düşünenlerdenim. Ben 2.nesil kulaklığı aldım. Diğer model ile aralarındaki farkı epey araştırdım, (gizlinot: pro almayı düşünmedim. ) benim anlayabildiğim tek fark üstteki girdide yazdığı gibi kutusunun kablosuz şarj edilebilmesi. Özelliklerine gelirsek gerçekten kablolu kulaklık ile aslında ne kadar işkence çektiğinizi anlıyorsunuz. Bağlantıyı çok kolay kuruyor bilgisayar ve telefon ile. Şarj ömrü çok iyi. Eğer bütçeniz el veriyor ve sıklıkla kulaklık kullanıyorsanız bence parasına değer. Ben hepsiburada dan 890 TL ye aldım en uygun oradaydı alırken. Aldıktan sonra apple ın sitesinden seri numarası ile garanti süresini başlattım. Aklınızda olsun eğer apple dışından bir yerden alırsanız.

    13 mayıs 2020 16:16

    5. Sanırım bu kulaklığı bir ben sevemedim. İlk çıktığında almıştım. Evet sporda vs rahat ama woowww bir yanını göremedim. Hatta keşke bu parayı başka bir şeye verseydim dedim. Bluetooth açık olup şarj yediği için de sevememiş olabilirim ya da dışarı ses verdiği için. Bilmiyorum güzel yanını sanırım ben göremiyorum

    13 mayıs 2020 18:12

    5

    6. 2-3 aydır kullandığım kablosuz kulaklık. Bende 2. Nesil olanı var. Önceden hep kulaklıkların kabloları kırılıyordu ayda bir kulaklık değiştiriyordum. dolayısıyla kulaklıklara çok para verdiğimi farkettim. Bu sebepten pahalı olmasına rağmen içim acımadan aldım. İyi ki de almışım. Çok memnunum.

    Başta çok korktum düşürürüm diye çünkü sol kulağım tam oturmuyor gibiydi. ama alıştım şimdi. Telefona anında bağlanıyor. Kopma sorunu vs yok. Şarjı uzun süre gidiyor. Kılıf aldım çantama astım taşıması rahat ve görüntüsü şık. karışan kablolar yok. Ses kalitesi için bir şey diyemem çok anlamam ama dışarıdan ses gelmesini engellemiyor ki bu benim için iyi bir şey. Sesi tamamen bastıran kulaklıkları tehlikeli buluyorum. telefonla konuşurken de ses net ve iyi geliyor. Sonuç olarak herkese tavsiye ederim bence parasına değer. 

    13 mayıs 2020 22:06

    7. mediamarkttan 899 tlye 2. nesil kablosuz şarj özelliği olmayan versiyonunu aldığımdır. birkaç güne elime geçip biraz kullandıkça editlerim :)

    edit: iphone kullanıcıları bluetooth kulaklık arıyorsa düşünmeden alsın derim. acayip kullanışlı,çok rahat ve kulaktan düşmüyor evet :)

    31 mayıs 2020 13:35 16 haziran 2020 12:28


    5

    8. kur sebebiyle ülkemizde ulaşmak zor olsa da çok kullanışlı ve pratik olduğunu düşünüyorum. almak istiyorsanız tavsiye ederim kesinlikle

    8 ağustos 2020 01:02

    9. macbook aldığımda hediye edilen kulaklık. ben çok memnunum, şarjı uzun süre gidiyor. kulaktan düşmüyor. ses kalitesi de iyi.

    8 ağustos 2020 01:05

    5

    10. bende pro versiyonuna sahibim, almadan önce 'ciddi bi fark yaratır mı ki' diyordum aslında ama aldıktan sonra ciddi anlamda çok faydasını gördüm. telefonu yakınınıza koyup kalkıp mutfakta işinizi yaparken konuşabilmek, uzun görüşmelerde telefonun kulağında durmaması, pilates, meditasyon ya da boş sandalye tekniği tarzı bir şeyler yaparken hareketlerinizi kısıtlamaması, bir yerde gezerken rahatça takılabilmeniz kablo derdi olmaması, kitap okurken veya yanınızda hafif gürültülü bir ortam varken transparency mode off'a almak ve ultra sessizlik olması gibi faktörler. kesinlikle vazgeçilmezim oldu, bir şey olursa gidip tekrar alacak kadar. 

    sevgili süslüler hayat kalitenizi artırmak ve gerçekten bu kolaylık için değer diyorum tabii ki yine fiyatı ülkemizdeki dolar kurundan dolayı yüksek ama bütçemi çok aşırı zorlamayacak diyorsanız bir kere verip alın en az 2 sene kullanırsınız. Özellikle kulaklığa 300-400 gibi ücretler veren biriyseniz. 

    burada üniversite öğrencisi de çok, yurtta ders çalışırken odadakilerin gürültüsünü çekmek zorunda değilsiniz, veya biri telefonla konuşuyorsa uyarmak zorunda değilsiniz takın mode off yapın transparency'i ve istediğiniz filmi vs izleyin. Ayrıca sizi kötüye yöneltmek gibi olmasın ama hala öğrenci olsaydım %100 kopya çekme aracı olarak kullanırdım hahaha :) saçınızla kapatıyorsunuz ve gözükmüyor, kopyaları da ses kaydı olarak atardım olur biterdi hahahaha. öğrenciliğim bitmiş ama çocukluğum ve kopya heyecanım hala geçmemiş.

    8 ağustos 2020 11:25