içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (35)
    • oylar (6)
    • medya (3)

31. Çok sevdiğim bir kaç parfümden biri. Çok parfüm alıp denedim, kullandım ama bir şekilde yeniden yollarımız kesişiyor, asla kopamıyorum.

İnanılmaz güzel ve hafif, çiçeksi bir koku bence. Koku tarif etmek konusunda pek iyi değilimdir ama mutlaka denenmesi, şans verilmesi gerekenlerden.

Ayrıca eklemek istiyorum, parfüm fiyatları malum, bu sebeple muadil arayışındaysanız eğer Zara’nın nude bouquet’i bunun çok benzeridir. Önceden şişesi bile aynıydı.

ilgili medya:
    9 eylül 2019 23:35

32. Gercekten klas bir koku. Muadilini bulmakta cok zor olmali. Cunku koklandiginda cigerlerinize o kadar puruzsuz akiyor ki surekli bu parfumu kullanabilmeyi cok isterdim. Yaz kokusu denemez, kis kokusu da degil. Kullanacaginiz havayi size bulduruyor. Nefis.

4 ocak 2022 22:04

33. Çok çiçeksi bir parfüm. Burberry bu parfümü yapma amacına ulaşmış gerçekten. İlginçtir ki ne çok çiçeksi parfüm severim ne de gül kokusu severim. Ama bu parfüm hoşuma gitti. Koklayınca bir tebessüm ettiriyor. Genelde baskın baharatlı-odunsu kokuları tercih ederim (çok az da çiçeksilik), bu yüzden bu koku daha hafif geldi ve yaz aylarında çiçekli bir elbiseyle takıp takıştırmış halde gün batımında yürüyen bir kadın hayal etmeme sebep oldu.

20 nisan 2022 17:44

34. daha çok 25 yaş üstüne uygun gibi geldi bu parfüm bana. kokusu çok güzel, kalıcılığı 3 saat falan. gül kokusunu alamadım zaten almasam daha iyi.

7 haziran 2022 11:13

35. 8-9 yildir mutlaka dolabimda olan, bittikce aldigim bir parfum, cok guvendigim klas bir koku. Her mevsime uydugunu dusunuyorum. Beyaz gomlek veya sik bi beyaz tshirt, kot pantolon ve burberry klasik trenchcoat kombini aklima geliyor koklayisimda. Black olani da aldim ama o biraz daha aksam ve sonbahara uygun.

bugün 02:25