girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (3)
    • medya (2)

1. benim bildiğim evrenin ilk güzel görünme merkezi. 19. yüzyılda idelizmle beraber romantizmin hız kazanmasıyla birlikte 1890'lı yıllarda "hadi bakanlar güzel görsün" umdesiyle yola çıkan lafayette, bugün hala güzellik tutkunlarının vazgeçilmez durağı. takı, mobilya, kozmetiğin merkezi olan bu güzide mekan ayrıca yemek içinde tercih edilecek seçkin özekidir.

6 ağustos 2013 12:06

2. İlginç bir şekilde paris istanbul'dan ucuz. Champs elysees şubesinde içinde kozmetik ürünler olan best-sellers kutuları var. Fiyatı 20 eur. Krem ruj vs olan kutular var. Bi tane içinde mac ruby woo olan kutu vardı hatırladığım. Bende mac'in çoğu meşhur rengi var çok makyaj da yapmıyorum o yüzden içinde krem serum vs olan seti aldım. İçinden çıkan her şeye bayıldım. Rituals sakura duş köpüğü 50 ml, Caudalie resveratrol lift gece kremi 15 ml, moroccan oil argan yağı 10 ml, baija delirium floral vücut kremi 25, hello body rose velvet serum 50 ml. Burda çoğu sephora'da beymen'de satılan ürünler, seyahat boylarını bile bu fiyata bulamıyoruz 5li setini bu fiyata satıyorlar. Giderseniz kaçırmayın başka bir çok farklı set vardı.

ilgili medya:
    15 temmuz 10:53

3. Her yıl christmast zamanı mutlaka uğradığım Mutluluk mekanı. Kim ne derse desin paris avrupada yılbaşının geçirilebileceği en güzel şehir; bence Galeries lafayette ve devasa atrium süslemesi de en ikonik noel imajı!

15 temmuz 23:44