girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (293)
    • medya (12)

291. Açık kumralım ama cildim peynir gibi. en klasiğinden nivea sun ava+ uvb 50+ ı tüm vücuda sabah sürüp evden çıkıyorum gün boyu tazelemiyorum tabi ofis çalışanıyım. Haftaiçi zaten Amele yanığı riski yok ama haftasonu da ürün koruyor sanırım. Beyaz yakalı tatilde güneş görüyor malum onda da her denize girerken ve denizden çıktığımda duş sonrası kurulanıp tam vucut sürüyorum. Son yıllarda yanık neydi nasıldı unuttum. (gizlinot: Şükürler olsun) Eskiden bu kadar sistematik ve bol kullanmadığım için 2. 3. derece yanık oluyordum. Şimdi ürünü Bol bol kullandığım için güneş banyosu yaptığım halde yanmıyorum soyulmuyorum ama günden güne rengim bronzlaşıyor. Temmuz tatilimin beonzluğu hala üzerimde. Normalde tatilden kırmızı döner 1 ay soyukur ve asla bronzlaşamazdım. İşin sırrı gündüz bol güneş kremi gece bol bol nemlendirici (bkz: Nivea soft)

3 haziran 2025 01:56 3 haziran 2025 16:43

292. bu stick güneş kremlerini kim kullanıyor ya? Fikir bile iğrenç. Sündüre sündüre cildime ürünü roll on şeklinde sürüp ve kapağını kapatacağım, aynı ürünü gün içinde ihtiyacım olunca tazeleyeceğim? Parmağını krem kutusuna sokamayan ben, gözüm seğiriyor. hijyen? Makyaj yapmış olmak?

2 mart 14:36

293. SÜSLÜLER BENİM İYİ BİR GÜNEŞ KREMİNE İHTİYACIM VAR CİLDİM YAĞLI

KOMEDON VE O BEYAZ YAĞ BEZESİ GİBİ ŞEYLERDEN YAPMAYACAK BİR GÜNEŞ KREMİ TAVSİYESİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZABİLİR Mİ

4 mart 14:01