güncel
    süslü
    # yüz
    • girdiler (54826)
    • medya (5028)

744. sabah cilt temizliği(bazen sadece suyla),pms değilsem tonik,c vit serumu ve üstüne matrixyl.gerekiyorsa nemlendirici.

akşam köpük yumuşak temizleyici,matrixyl serum,gerekiyorsa nemlendirici.Ben kışın nemlendirici olarak hala excipial lipo kullanıyorum kuru ciltliler beni anlar,yüz masajı için de iyi bir seçenek.

haftada bir kırmızı peeling yapıyorum,haftada 4-5 the ordinary glikolik asit tonik mutlaka uyguluorum,dirseklerim,boynum,ensem dahil.

az önce

3. Beymen'in web sitesinde gördüğüm marka. Konumlanmayı kim düşündüyse tüm tuşlara basmak istemiş. "Organic" ve "pharmacy" ile organik eczane algısını bütünleştirmişler. Bu sayede tüm ürünler organik olmadan, hatta belki standart kimyasallar da olsa adında organik ve eczane geçtiği için algı olarak en temizinin olduğunu düşündüren bir son yıllardaki klasik çalışmalardan biri olmuş. Bu arada yazmadan biraz araştırdım, genellikle organik içerikler tercih ediyorlarmış ancak bazı ürünlerinde az oranda organik içerik ya da doğal içerikler olabileceği de belirtilmiş.

dün 11:52

1. Yeni nesil Retinoid'dir.

%1,5 Saf Granactive Retinoid + Vitamin E içerir. İnce çizgilerin, güneşin oluşturduğu leke görünümünü ve genel cilt yaşlanmasının görünümüne karşı bakım sağlar

Doktorumun önerisiyle ultra hassas ve rozalı cildime aldım. Cildimi alıştırana kadar uzun bir süreç geçti. Yanma yaptığında yıkadım, tamponlama yaptım. Şimdi haftada 3-4 gece azelaik asitle dönüşümlü olacak şekilde kullanıyorum. Cildimi parlatıyor ama cildimi daha da hassaslaştırıyor. 2 aydır bu şekilde devam ediyoruz kendisine 2 ay daha süre veriyorum. eğer cildimi biraz daha hırpalarsa tekmeyi basacağım. Pahalı bir tekme olacak ama ne yapayım canım kendim

19 ocak 16:13

1. Kırışıklık, torbalanma ve morluk karşıtı göz kremi olarak satılmaktadır peki bunlardan hangisini yerine getiriyor derseniz cevabım hiçbiri olacaktır

19 ocak 15:50

3. Ultra hassas alerjik ve rozalı cildim için kullandım. Azalderm zaten kullandığım için sorun olmayacağı konusunda çok kendinden emin olan eczacımı sürer sürmez kıpkırmızı bir cilt şoku yaşatan bir ürün oldu. Çok ama çok alerjik bir ürün

19 ocak 15:47

34. B5 kremle sorun yaşamayınca bu ürünü de denemek istedim fakat alerjik bir ürün. Her zaman yapmıyor ama cildim hassaslaştığı günlerde cildimi mahvediyor

Bu durum haricinde yorumlarsam; cildi pasparlak yapıyor, dolgunksltırmayı hemen sağlıyor ve çok güzel nemlendiriyor

19 ocak 15:44

153. Hassas ultra alerjik cildime kullanabildiğim tek krem. Evet evet tek krem yani bir Solante güneş kremi var hayatımda birde bu. Öyle mucizevi bir ürün benim için

Ciltte duruşu bb krem gibi ki buna bayılıyorum. Cildimde çok fazla yanma oluyor hemen sürdüğüm gibi sakinleştiriyor. Canım benim

Tek dezavantajı nedir derseniz ten makyajı yapamazsınız bu ürünle. Kabul ediyormuş gibi görünüyor ama bir saat sonra kusturuyor. Peki hangi ürünle ten makyajı yapabilirsin derseniz hiçbiri derim ama bu ürün o kadar mucizevi geldi ki bir ümit denedim ve olmadı. Canı sağolsun

19 ocak 15:42

1. Kızlar koşun aşırı kuru ciltliler için kışın kullanılacak mükemmel yüz nemlendiricisini buldum (çok sevinçliyim).

Beyaz tenli ve kuru ciltliyim. Kışları atopik dermatite benzer kuruluk yaşıyorum. Özellikle açıkta kalan el ve yüz bölgesinde yoğunlaşıyor. Ellerde kanama çatlama ve kaşıntı gibi ağır etkileri oluyor. Doktorlar sürekli krem sürmek ve eldiven takmak dışında herhangi bir çözüm önerisi sunmuyor. Ellerimi deterjanla yıkamamam ve sıcak suya maruz bırakmamam bir diğer önerileri. Halbuki ne kadar krem sürsem de kuruluk oluyor, bu yüzden sürekli gönül rahatlığıyla sürebileceğim krem gerekiyor. El için yine vazelin çare oluyor gece yatmadan sürüyorum bir kaç günü kurtarabiliyor ama vazelini yüzüme süremeyeceğime göre yüze sivilce yapmayan ama bariyer olan güzel bir ürün bulmak zor oldu.

Bu üründen önce yine avene'in xeracalm ad concentre apaisant isimli kremini kullanıyordum. O da sivilce yapmıyordu ama ağır bir yapısı vardı, yağlı hissettiriyordu ve kokusu kötüydü. Bu ürünün ise yapısı son derece ince, yeterli nemlendirme sağlıyor. Kokusu yok. Sivilce yapmıyor. Özetle hiçbi kötü yönü yok ve kendisinden istediğim nemlendirmeyi sağlıyor. Kuru ciltliler için süper bir kış yüz nemlendiricisi.

19 ocak 14:15

8.  Benim çok beğendiğim bir ürün, günlük makyajı güzel arındırıyor. Ağır makyajlarda çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Eksi yönü fiyatı Fazla en yakın muadili olarak isananın temizleme yağını önerebilirim. Tabi aynı performansı yakalayamazsınız ısananınkini biraz daha yoğun kullanmak gerekir

18 ocak 23:37

743. cildimin neme ihtiyacı olduğunda:

skin 1004 madagascar centella toning toner

skin 1004 madagascar centella ampule

ialuset

göz etrafı için: yves rocher hydra vegetal

cildimin retinol günü yani haftada bir ise

ialuset

a313