bu nemlendiriciyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam
markanın genel olarak ürünlerini çok beğeniyorum
Bu fiyata alinabilecek en iyi urunlerden biri oldugunu dusunuyorum. Performansi cok yuksek ya da benim cildime berry icerigi cok iyi geldiginden bana oyle geliyor.
Berry sevdam basligina da yazdigim gibi frudia blueberry toner ile basladi/farkettim daha dogrusu. Yanlislikla resmen cildimin bug'ini buldum o urun sayesinde. Oylesine gorunce bunu da aldim digerinden gozlerimi asiri yakmasi disinda hala cok memnunum bu arada.
Nem vericilik olarak frudia'nin bir tik gerisinde olsa da ayni paril paril effect , ayni cildi germe hissiyati, nasil anlatayim tiktok'ta videolar gormussunuzdur parmagini yanaga bastirip cekince bir elastik olur cilt aninda yeniden dolgunlasir, o etkiyi bana veren urunler bu tur tonerler iste, bu da onlardan biri. Yuzumu temizleyip yikadiktan sonra cildi kurulamadan puskurtuyorum ve aninda canlaniyor. Iceriginde hyaluronik asit oldugu icin biraz korkuyordum ama kurutmadi kesinlikle. Sisesi mist olarak satiliyor bu da buyuk kolaylik, gozlerimi cok da fazla yakmadi bonus olarak. Uzerine termal su kullandigimida belirteyim hyaluronik asitten dolayi.
Bu fiyat skalasinda sans verilebilecek bir urun bana gore mucize beklenmemeli fakat kesinlikle isini yapiyor benim drugstore uc bes favorimden biri oldu . Akmaz kokmaz mis gibi bir first step urunu.
Missha'dan aldigim, hatta tum kore camiasindan da diyebiliriz - ki misshanin cogu urununu severim- cok begendigim urunlerden biri. Bu serinin hem toneri hem 2x cream'i hemde bu urunu kullandim. Hepsinden ayri ayri cok memnunum cream olani ozellikle yedeklidir bulmak zor oldugundan. Bu ise daha buyuk ambalajda ve cream'e gore bence daha hafif. Verdigi nem cok hos , ince cizgilerde zamanda ise yarayabilecegini dusunuyorum cunku madecassoside zaten gozenek ve cizgilenme onlemede basarili. Benim cildimin de cok sevdigi bir iceriktir ayni zamanda. Asyalilarin cogu bu icerigi yillardir kullaniyor ozellikle madeca time reverse kremi olarak , hatta bizlerde madecassol kremiyle yara, yanik tedavisinde kullaniyoruz. Bir donem furya olan kremi hatirlarsiniz cogunuz uc eczane kreminin birlesimi olan . Benim cildime agir gelmisti ama etkilerini begenmistim.bu tarz formullerin benim cildimde cok iyi calistigini biliyorum.
Urun bazinda konusursam sleeping mask'dan ziyade normal bir nemlendirici olarak bile kullanabilir kuru ciltler. Kremine gore cok daha kolay emiliyor ,bariyer onariminda cok basarili. Ertesi gun kalktiginizda cilt sakinlesmis ince cizgiler kaybolmus oluyor bu etki gecici cilt iyi nemlendirildigi icin oyle gorunuyor ama verdigi nem yada tedavi etkisi gecici degil dahasi duzenli kullanimda yerlesmis kirisikliklara cok emin olamasamda ince mimik cizgilerini gercekten yok edebilir, onlem olarak harika is cikarir. Anti - aging bir yani olduguna katiliyorum bu urunun keza kremininde ama utuden ziyade daha cok onleyici olarak dusunulmesi taraftariyim. yaslanmayi geri ceviren kanitlanmis tek icerik retinol bir de daha dusuk etkide asitlerdir zira. Onlara destek olarak da cok iyi is cikaracaktir .
Unutmadan herkes bilmez ama bu icerik sebum dengeler, bende niacinamide'dan bile daha basarili sonuc veriyor neredeyse. Verdigi nemin yaninda bu icerikte bir urun kullandiysam o gun cildim daha az sebum uretir. Bu yuzden ozellille tonigini de bir kac kez bitirip yeniden aldim.
Cilt bariyeri bozulmus olanlar icinde agirlik yapmadan cok memnun kalacaklari bir urun , 80 ml boyutuyla da oldukca bereketli, az miktari yetiyor. Diger kremi daha goreceli iken bu urunu bende deneyen herkes cok begendi. Krem agir geliyorsa bakabilirsiniz. Sonuc olarak ; En sevdigim degil belki ama en sevdiklerimden. Tekrar tekrar satin alirim dedigim nadir urunlerden.
Toplamda 95 ml eden seti 3.600 liraya aldım, bir sene gidecek kadar ürün var. Normal tekli satış fiyatını hak ediyor mu emin değilim ama süper indirimde set olarak yakalanırsa almaya değer bir ürün. Dermatitimi azaltıyor, cildimi daha dolgun, sıkı ve ışıltılı gösteriyor. Yalnız etkilerinin kalıcı olduğunu düşünmüyorum, kullanmayı bırakınca etkisi de kayboluyor. Çizgileri üzerinde etkisine henüz yorum yapamam 28 yaşındayım ama hiçbir ürünün invaziv işlem olmadan işe yarayacağını düşünmüyorum. Yine de senede bir kere süper indirimde yakalarsam bütçem yettiği sürece kullanmayı düşünüyorum çünkü kullanırken verdiği sağlıklı görüntüyü çok seviyorum.
bu ürünü 1-2 aydır kullanıyorum. cildim normal karma ürünün de o versiyonunu aldım zaten kış aylarında yanaklarım kuru ama bu nemlendirici hiç cildimi nemlendirmiyor :( büyük beklenti ile aldım ama ne yazık ki hiç beğenmedim cilt tipi benim gibi olanlar mutlu olamayabilir
berbat bir ürün. öncelikle ürün kendi içinde kısmen ayrışmış, kapağı açar açmaz vıcık vıcık bir yağ akıyor, ardından balm kıvamlı ürün geliyor. yani bu başlı başına formülasyona doğru dürüst çalışılmamış, test edilmemiş demek oluyor.
temizleme açısından, ürünün ciltte eriyip temizleme aşamasına geçmesi baya bi zahmetli.
arınması desen ayrı problemli, cildi sürekli bir ovalamanız gerekiyor arındırmak için. ve de tam arındığını da hissetmedim, illa ki birşeyle daha geçtim.
tam da bu sorunları çözmeniz gerekiyordu ürün icat ederken. badem yağıyla yüz temizlemeyi bilmiyor muyduk? bir de deve yüküyle para alıyorsunuz, ayıp ya.
ayrıca evet, sonda kalan kısma o berbat tüp tasarımından dolayı asla ulaşılamıyor, ürünün yaklaşık 1/3'üne sadece tüpü keserek ulaşabiliyorsunuz.
25 aralık 15:39
25 aralık 15:40
morluklara ya da şişkinliğe hiç bir etkisini göremediğim bomboş bir serum. nemlendirmiştir allahı varsa diyoruz, çöpe giden paralarımıza üzülmeye devam. bir de glutatyonluymuş.
çok yoğun bir yapısı olup cildin nemini harika bir şekilde koruması bir yana ciltte asla ağırlık yapmıyor, çok kolay emiliyor, müthiş hafifleşiyor sürüldükten kısa süre sonra. müthiş formülasyon.
nemlendirmesini çok beğendim, kırışıklara markanın iddia ettiği gibi öyle ütü etkisini görmesem de.
olayını asla anlamadığım, soyulma dökülme kızarıklık iritasyon gibi durumlarda hiçbir sos etkisini göremediğim saçma pahalı serum.
sevdiğim bir hada labo nemlendiricisi. skin plumping gel'le birlikte ara sıra aldığım ürünler kategorisinde. nemlendirmesi başarılı, emilmesi başarılı. çok hafif. yazın en sevdiğim nemlendirici genelde hada labo oluyor. kışın yetersiz kalıyor.