güncel
    süslü
    # yüz # maske
    • girdiler (5146)
    • medya (614)

1. Yüksek beklentilerim olmadan kullanıp memnun kaldığım bir ürün oldu.

Amacım kullandığım göz altı serumunun performansını artırmak ve soğuk kompres yapabilmekti. Buzdolabında muhafaza ettiğim bu maskeler tam bu görevi gördü. Bitirdikten sonra tekrar aldım, göz kenarlarım kuruyor sonbaharın gelmesiyle ekstra bir desteğe ihtiyacım vardı bu amaçla işe yarıyor.

Kağıdı ince çok yumuşak değil. Ama ıslak bol serumlu bir ürün. Fiyat performans olarak başarılı denebilir.

Kırışıklık vb büyük vaatler için muhattap ürün bence bu değil. Olmazsa olmaz da değil. Sıkı bir bütçede yüksek performans odaklı ürün arıyorsanız öneremem.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Water, Glycereth-26, Butylene Glycol, Dipropylene glycol, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 80, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Extract, Laminaria Japonica Extract, Carbomer, Arginine, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Chlorella Vulgaris Extract, Disodium EDTA, Porphyra Yezoensis Powder, Undaria Pinnatifida, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed collagen, Algae

22 kasım 15:05

1. Maskeyi şuana kadar 1 kez kullandım. Avocado içeriği ile nem, Retinol ile de cilt yenileyici etki vaat ediyor. Ürünün düzenli kullanımda nasıl sonuçları olabileceğine dair araştırma yaptım. Sizlerle de paylaşmak isterim. Cildi yenileyen, Nemlendiren, Canlandıran, Anti-aging (yaşlanma karşıtı) özellikler vaat ediyor. Özellikle Retinyl Palmitate sayesinde ciltte pürüzsüzleştirici ve aydınlatıcı bir etki bekleniyor. Ancak bu bileşen, cildi güneşe hassas hale getirdiğinden gece kullanımı idealdir ve ertesi gün güneş koruyucu şarttır diyebiliriz. İçerik listesini paylaşacağım görsellerde. Kullanan varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız harika olur.

ilgili medya:
    11 kasım 14:37

1. planet essence'ın kağıt maskesi. içinde peptitler, seramitler ve nemlendirici bazı içerikler var. cildimi neme doyurdu çok sevdim. sık sık alırım diye düşünüyorum.

10 ekim 17:51

4. pirinç maskesi yaptıktan sonra cildimde baya kızarıklık bıraktı, sabah geçti ama bi daha almam gibi.

6 ekim 00:30

60. müthiş bir fiyat artışı yüzünden veda etmek zorunda kalacağım yüz yıkama jeli. rossman'daki fiyatı 669 tl olmuş. kasada fiyatı duyduktan sonra doğayla bütünleşmem gerekti. ayrıca zaten üzerinde by sweden yazması sizi aldatmasın, isveç markası falan değil türk markası.

27 eylül 14:34

2. Viral olan ve influencer markası olan şeylerden uzak durma kararıma uymadığım için beni pişman eden şey, maalesef.

Yüzümde 3 saat mavi kapaklı nivea'yı bekletsem daha çok fayda görürdüm herhalde. Fiyatı da en az 2 mavi kapaklı nivea fiyatında yani artık hesap edin ürün yerine nerelere kimlere harcadım aslında parayı.

2 parmak nivea krem kadar fayda etmeyen bir ürün aldım ama 2 kutuluk nivea krem parası ödedim. Influencer brand. 🙌🏻

12 eylül 08:37

147. Artık hiçbir yerde bulunmayan maske. Nerde satıldığını veya artık neden satılmadığını bilen varsa söylesin.

14 temmuz 10:44

10. Dusuk beklentiyle aldigim bayildigim bir urun oldu. Nemsiz dehidre ciltler kesinlikle cok sevecektir.

Kore tarzi sleeping mask lara benzeyen , bati tarzinda ise nemlendirici krem kivaminda bulacaginiz bir urun fakat nemlendirme ozelligi gercekten cok basarili. Durulanmiyor ve normal cilt bakimini yaptiktan sonra son adim olarak kullaniyorum, bu sekilde sabah cildim gercekten nemini kaybetmemis oluyor. Yaz icin benim karma cildimde fazla kacacak olsa da kisin nemlendirici olarak bile makyaj alti kullanilabilir oldugunu dusunuyorum. Pahali gorunuyor ama cok az miktar yetiyor ve 100 ml. Oylesine aldigim underrated buldugum , en onemlisi bereketli ve cok amacli oldugunu dusundugum bir urun. Goz cevresine surulebiliyor olmasi da kesinlikle avantaj. Yazlari makyaj altina goz cevreme surerek de kullanacagim mesela. Hatta dudaklarima da uyguluyorum geceleri. Nemsiz ciltlere Kisin ozellikle mutlaka bakmanizi tavsiye ederim, bir cok kisinin memnun kalacagini dusunuyorum. Unutmadan artik olumlu mu bulursunuz olumsuz mu bilemiyorum ama Bir cok kozmetik urunun aksine son tuketim tarihi 24 ay.

2 temmuz 02:47 2 temmuz 02:53

421. luvum phyto collagen şeffaflaşan jel maske.

daha önce reellarda bu kadar etkili gibi görünen ama bende asla işe yaramayan bir maske daha kullanmadım. hangi videosunu izlesem kullanan kişi cam gibi parlayan neme doymuş müthiş bir sonuç almıştı haliyle beklentim bu sefer yüksekti.

temizlenmiş hafif nemli cildime maskeyi oturtup üç saat boyunca eriyene kadar bekledikten sonra çıkardığımda aynada tam bir hüsranla karşılaştım. diğer klasik kağıt maskelerde olduğu gibi cildimi nemlidense yağlı gibi gösterip yapış yapış bir doku bırakarak beni tekrar kağıt maskeye küstürdü.

bu sefer cidden vazgeçtim. bu tek kullanımlık maskeler -en azından benim cildim için- hem para hem vakit kaybı. sürdürülebilir de değil.

1 temmuz 00:52

8. Skinfood maskelerinin çöp olduğuna inanıyorum kişisel deneyimimdir.

6 haziran 05:37