güncel
    • girdiler (7967)
    • medya (484)

3. Missha'dan aldigim,  hatta tum kore camiasindan da diyebiliriz - ki misshanin cogu urununu severim- cok begendigim urunlerden biri. Bu serinin hem toneri hem 2x cream'i hemde bu urunu kullandim. Hepsinden ayri ayri cok memnunum cream olani ozellikle yedeklidir bulmak zor oldugundan. Bu ise daha buyuk ambalajda ve cream'e gore bence daha hafif. Verdigi nem cok hos , ince cizgilerde zamanda ise yarayabilecegini dusunuyorum cunku madecassoside zaten gozenek ve cizgilenme onlemede basarili. Benim cildimin de cok sevdigi bir iceriktir ayni zamanda. Asyalilarin cogu bu icerigi yillardir kullaniyor ozellikle madeca time reverse kremi olarak , hatta bizlerde madecassol kremiyle yara, yanik tedavisinde kullaniyoruz. Bir donem furya olan kremi hatirlarsiniz cogunuz uc eczane kreminin birlesimi olan . Benim cildime agir gelmisti ama etkilerini begenmistim.bu tarz formullerin benim cildimde cok iyi calistigini biliyorum.

Urun bazinda konusursam sleeping mask'dan ziyade normal bir nemlendirici olarak bile kullanabilir kuru ciltler. Kremine gore cok daha kolay emiliyor ,bariyer onariminda cok basarili. Ertesi gun kalktiginizda cilt sakinlesmis ince cizgiler kaybolmus oluyor bu etki gecici cilt iyi nemlendirildigi icin oyle gorunuyor ama verdigi nem yada tedavi etkisi gecici degil dahasi duzenli kullanimda yerlesmis kirisikliklara cok emin olamasamda ince mimik cizgilerini gercekten yok edebilir, onlem olarak harika is cikarir. Anti - aging bir yani olduguna katiliyorum bu urunun keza kremininde ama utuden ziyade daha cok onleyici olarak dusunulmesi taraftariyim. yaslanmayi geri ceviren kanitlanmis tek icerik retinol bir de daha dusuk etkide asitlerdir zira. Onlara destek olarak da cok iyi is cikaracaktir .

Unutmadan herkes bilmez ama bu icerik sebum dengeler, bende niacinamide'dan bile daha basarili sonuc veriyor neredeyse. Verdigi nemin yaninda bu icerikte bir urun kullandiysam o gun cildim daha az sebum uretir. Bu yuzden ozellille tonigini de bir kac kez bitirip yeniden aldim.

Cilt bariyeri bozulmus olanlar icinde agirlik yapmadan cok memnun kalacaklari bir urun , 80 ml boyutuyla da oldukca bereketli, az miktari yetiyor. Diger kremi daha goreceli iken bu urunu bende deneyen herkes cok begendi. Krem agir geliyorsa bakabilirsiniz. Sonuc olarak ; En sevdigim degil belki ama en sevdiklerimden. Tekrar tekrar satin alirim dedigim nadir urunlerden.

dün 03:46

2. çok yoğun bir yapısı olup cildin nemini harika bir şekilde koruması bir yana ciltte asla ağırlık yapmıyor, çok kolay emiliyor, müthiş hafifleşiyor sürüldükten kısa süre sonra. müthiş formülasyon.

nemlendirmesini çok beğendim, kırışıklara markanın iddia ettiği gibi öyle ütü etkisini görmesem de.

25 aralık 15:21

3. Propia markasının lipbalmını kullanıyorum bir süredir, parlaklığı çok başarılı, yapışkan his bırakmıyor, nemlendirmesi iyi denebilir. Vanilya caramelli olanın inanılmaz güzel bir kokusu/tadı var, sırf şu koku için tekrar satın alabilirim

24 aralık 01:58

2. Türkiye'ye de gelmiş bu güzel marka. Ben trendyol'da gördüm ama kendi siteleri de mevcut şu an. Yurtdışında çok seviliyor ve özellikle c vitamini serumu öneriliyordu, görünce kaptım hemen. Fiyat politikaları da gayet iyi duruyor; piyasada muadilleri 1000 liranın çok üstünde olan gene c vitamini serumunu kendilerinden 700 liraya aldım. Azelaik asit ürünleri de yakında gelecekmiş.

ilgili medya:
    23 aralık 17:42

1. Hem içeriği olsun hem fiyatı olsun benim favori ürünlerimden biri haline geldi.Yüzümü kurutmuyor aksine yumuşak bir his bırakıyor,gözeneklerimi doldurmuyor ve makyajı da iyi temizliyor.Komedon,akne problemiyle de karşılaşmadım,arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım iyi ki almışım.

15 aralık 20:15

2. Bahsedilen ürün retinol değil, retinal shot. Retinol ve retinal farklı içerikler. Markanın küçük tüp içindeki ürünü retinal shot. Daha hızlı etkili, daha yoğun çalışıyor, göz çevresine uygulanmıyor.

Markanın bir de serum şişesi içinde pompalı bir ürünü var. O retinol shot.

1 haftadır retinol shot olan serum versiyonunu kullanıyorum. Sosyal medyada gösterildiği gibi yüze sıvamaya gerek yok. Nohut büyüklüğünde ürün tüm yüze yedirilmeli. Akşam kullanıma uygun,  beraberinde mutlaka güneş kremi kullanılmalı. Yazın kullanıma uygun değil. Lekelenme yapabiliyoe. Aslında şu an bu ürünleri kullanmanın tam zamanı diyebiliriz. Asiditesi yüksek aha, bha içeren ürünlerle birlikte kullanılmamalı. Yanında ek olarak 345 relief cream kullanıyorum. Niacinamide, centella, panthenol içeriyor. C vit'de lekeler için iyi bir takviye. Haftalık rutin oluşturmak lazım.

Daha önce retinol kullanmayanlar, hassas ciltler haftada 2-3 kere akşam rutinlerine dahil etmeli. Cilt alışana kadar sandviç methodu denilen method kullanılabilir. Önce içeriği temiz bir nemlendirici, üstüne retinol, onun üstüne nemlendirici.

Bahsettiğim bu celimaxın ürünü cilt alıştıktan sonra her akşam kullanmaya uygun görünüyor. Tüm retinollere genelleyemeyiz, % lik oranı önem taşıyor.

1 haftalık kullanımda cildimdeki aktif akneler söndü, lekelerde açılma gözlemliyorum. Yüzüm, gözüme daha duru görünüyor. Burnum ve çenemdeki siyah noktaları pütür pütür hissederdim elimle dokununca, epey azaldı. Bu bitince retinal shot'ı da deneyeceğim.

ilgili medya:
    14 aralık 13:28

2. sonbahardan beri skin cycling metodumda düzenli kullanmaya çalışıyorum bu retinolü. ilk deneyimim değil, daha önce a313 retinol kullanmıştım. içindeki retinol oranı çok çok daha yüksekti. bu ona kıyasla çok çok daha başlangıç ürünü gibi kalıyor bu yüzden ilk kez başlayan genç yaşlara öneriliyor.

ben genel olarak fiyat/performansının iyi olduğunu düşünüyorum. sivilce lekelerimin üzerinde tek başına pek bir etkisi olmadı ama destekleyici diğer serumlarımla iyi çalıştığını gözlemledim. oranı düşük olduğundan tekrar almam daha yüksek bir ürüne geçerim.

4 aralık 22:36

6. İlginç bir şekilde ben sevdim bu ürünü. Kuru ciltliyim, haftada bir yapıp yüzümü neme boğuyorum. Bariz bir şekilde daha pürüzsüz hissettiriyor. Elimde uzun süre su ile ovalıyorum tanecikler iyice azalana kadar. Asla yüzüme bastırarak uygulamıyorum çizmesin diye. Şu ana kadar performansını beğendim.

28 kasım 00:42 28 kasım 00:42

3. Çift fazlı, kullanmadan önce iyi çalkalamak gereken bir serum.

Yapısı yağlı olduğu için tereddütlerim vardı ancak ekstra yağlanmaya sebep olmadı. Siyah noktalar için bugüne kadar kullandığım en etkili ürün oldu. Alışana kadar haftada 2 kullanılması öneriliyordu ama neden olduğu Hassasiyet azalmadı haftada 3 gün kullandım.

Temel problemim siyah nokta değil, diğer cilt ENDİŞELERİ içinse orta üst performans gözlemledim. Bitirdim yenisini henüz almadım ama ileride tekrar almayı düşünebileceğim bir ürün.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Water, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract (14,77%), Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propanediol, Alcohol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water (10,000ppm), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis (Baikal Skullcap) Root Extract, Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Lactate (18,375ppb), Sodium PCA (7,875ppb), Citric Acid (7,875ppb), Lactic Acid (3,150ppb), Malic Acid (3,150ppb), Glycolic Acid (3,150ppb), Pyruvic Acid (525ppb), Tartaric Acid (10.5ppb), Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract (105ppm), Lactobionic Acid (105ppm), Pentylene Glycol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract, Syringa Vulgaris (Lilac) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Angelica Keiskei Extract, Althaea Officinalis (Marshmallow) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Madecassoside, Camellia Oleifera (Tea-Oil Camellia) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Sodium Chloride, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Melia Azadirachta (Neem) Flower Extract, Xanthan Gum, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Melia Azadirachta Bark Extract, Pearl Powder, Amyris Balsamifera (West Indian Rosewood) Bark Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf Extract, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin

9 kasım 23:28

38. Ayda yılda bir duşta kullanmama rağmen her kullanımda yüzümü minik minik kızartan cilt temizleyici. Bence ağır bir ürün. Sonrasında da gırç gırç bir cilt bırakıyor. Bariyeri komple söküp atıyor sanki. Daha hassas asitli temizleyicileri tercih ederim.

6 kasım 16:34