bu nemlendiriciyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam
markanın genel olarak ürünlerini çok beğeniyorum
Bu fiyata alinabilecek en iyi urunlerden biri oldugunu dusunuyorum. Performansi cok yuksek ya da benim cildime berry icerigi cok iyi geldiginden bana oyle geliyor.
Berry sevdam basligina da yazdigim gibi frudia blueberry toner ile basladi/farkettim daha dogrusu. Yanlislikla resmen cildimin bug'ini buldum o urun sayesinde. Oylesine gorunce bunu da aldim digerinden gozlerimi asiri yakmasi disinda hala cok memnunum bu arada.
Nem vericilik olarak frudia'nin bir tik gerisinde olsa da ayni paril paril effect , ayni cildi germe hissiyati, nasil anlatayim tiktok'ta videolar gormussunuzdur parmagini yanaga bastirip cekince bir elastik olur cilt aninda yeniden dolgunlasir, o etkiyi bana veren urunler bu tur tonerler iste, bu da onlardan biri. Yuzumu temizleyip yikadiktan sonra cildi kurulamadan puskurtuyorum ve aninda canlaniyor. Iceriginde hyaluronik asit oldugu icin biraz korkuyordum ama kurutmadi kesinlikle. Sisesi mist olarak satiliyor bu da buyuk kolaylik, gozlerimi cok da fazla yakmadi bonus olarak. Uzerine termal su kullandigimida belirteyim hyaluronik asitten dolayi.
Bu fiyat skalasinda sans verilebilecek bir urun bana gore mucize beklenmemeli fakat kesinlikle isini yapiyor benim drugstore uc bes favorimden biri oldu . Akmaz kokmaz mis gibi bir first step urunu.
bu ürünü 1-2 aydır kullanıyorum. cildim normal karma ürünün de o versiyonunu aldım zaten kış aylarında yanaklarım kuru ama bu nemlendirici hiç cildimi nemlendirmiyor :( büyük beklenti ile aldım ama ne yazık ki hiç beğenmedim cilt tipi benim gibi olanlar mutlu olamayabilir
sevdiğim bir hada labo nemlendiricisi. skin plumping gel'le birlikte ara sıra aldığım ürünler kategorisinde. nemlendirmesi başarılı, emilmesi başarılı. çok hafif. yazın en sevdiğim nemlendirici genelde hada labo oluyor. kışın yetersiz kalıyor.
bu ürün eskiden alkollüydü, artık değil. formül değiştiği için bir şans vermek istemiştim, ama bu haliyle çok daha ağır ve yağlı bir şey olmuş. ve emilme problemi var, kesinlikle hoşnut kalamadım.
Türkiye'ye de gelmiş bu güzel marka. Ben trendyol'da gördüm ama kendi siteleri de mevcut şu an. Yurtdışında çok seviliyor ve özellikle c vitamini serumu öneriliyordu, görünce kaptım hemen. Fiyat politikaları da gayet iyi duruyor; piyasada muadilleri 1000 liranın çok üstünde olan gene c vitamini serumunu kendilerinden 700 liraya aldım. Azelaik asit ürünleri de yakında gelecekmiş.
(bkz: clinique moisture surge 100h auto-replenishing hydrator)
Kardeşime black honey alirken sephoradaki hanimefendinin indirim var isterseniz şunu da ekleyelim demesiyle yakın zamanda tanıştık bu kremle. Bir ongorum, beklentim veya arastirmisligim yoktu, sadece markayı seviyorum o yüzden çok kötü bir şey çıkmayacağını düşünerek aldım. Zaten neredeyse ücretsiz almış olduk clinique urunlerinde %25 vardı. Neyse sadede geliyorum Bu akşam ilk defa denedim. Banyodan sonra (yüzüme azıcık harsch cleansing yapmış olabilirim) biraz ev işlerine dalıp sonra aa benim böyle bir kremim vardı diyerek, banyo sonrası bariyeri biraz hasarlanip koruma amaçlı sebum salan cildime sürdüm. Renksiz, jel kıvamında, kokusuz (bu aslında faydalı bir şey ama kokulu kremlere alışkın olan ben bunu yadırgadı) sürdüm ve emildi, günde 2-3 kere süresi geliyor insanın bunu. Hoş güzel beğendim. Tekrar alır mıyım, birkaç kullanım sonrası belli olacak. Ama dış kabını falan beğendim üstü ayna gibi yansıtıcı yapmışlar kapağını.
Karma ve akneye eğilimli bir cilde sahibim,bu yüzden krem tercihlerim çok seçici oluyor.Yaklaşık 1,5 sene önce bu kreme şans verdim ve o günden beri nemlendirici olarak sabah akşam bu kremi kullanıyorum.Oldukça memnunum.Yüzümde komedon,sivilce çıkarmadı,emilimi çok iyi,ağırlık yapmıyor.Parfümsüz olduğu için koku hassasiyetimi de tetiklemiyor.Çok memnun olduğum bir ürün.
benim favori ürünüm her şekilde kullanıyorum. uzun süredir kullandığımdan dolayı artık yorum yapabilirim.
uyku maskesi olarak çok başarılı ve cildi yatıştırma konusunda gece uyumadan ince bir katmanı sürüp biraz masajla yayıp uyuyun sabah dolgun içten parlayan yumuşacık bir cilt.
yağlı ciltler nemlendirici olarakta kullanabilir.
asit içerikli bakımlar yapıyorsanız cildi cidden tahrişten korur.
karma ciltliyim ben de sivilce, komedon gibi sorunlar yaratmadı.
ben bu ürünü özel bi gün makyajında fondöten kullanmayı sevmediğimden kapatıcımla bu ürünü karışıtırıp cildime bb krem gibi yaydim ve herkes cildinde ne var diye sordu normalde de kapatıcıyı cildime dağıtınca ne kadar nemli bile olsa bi süre sonra bi yüzdeki hali bozuluyor. o gün stay perfect kapatıcıyı temız bir seyin üstünde elime bir tel toka alıp ikisi iyice birbirine gecene kadar karıştırdım geniş bir kapatıcı fırçasıyla yaydım korelilerin cam cilt trendi gibi oldu. ayrıca fiyatı da cok uygun.
13 aralık 11:05
13 aralık 11:06