Toplamda 95 ml eden seti 3.600 liraya aldım, bir sene gidecek kadar ürün var. Normal tekli satış fiyatını hak ediyor mu emin değilim ama süper indirimde set olarak yakalanırsa almaya değer bir ürün. Dermatitimi azaltıyor, cildimi daha dolgun, sıkı ve ışıltılı gösteriyor. Yalnız etkilerinin kalıcı olduğunu düşünmüyorum, kullanmayı bırakınca etkisi de kayboluyor. Çizgileri üzerinde etkisine henüz yorum yapamam 28 yaşındayım ama hiçbir ürünün invaziv işlem olmadan işe yarayacağını düşünmüyorum. Yine de senede bir kere süper indirimde yakalarsam bütçem yettiği sürece kullanmayı düşünüyorum çünkü kullanırken verdiği sağlıklı görüntüyü çok seviyorum.
morluklara ya da şişkinliğe hiç bir etkisini göremediğim bomboş bir serum. nemlendirmiştir allahı varsa diyoruz, çöpe giden paralarımıza üzülmeye devam. bir de glutatyonluymuş.
olayını asla anlamadığım, soyulma dökülme kızarıklık iritasyon gibi durumlarda hiçbir sos etkisini göremediğim saçma pahalı serum.
benim cildim çok kuru ve bu serumu özellikle akşamları kullanıyorım. sabah uyandığımda cildim ışıl ışıl oluyor. nemlendirici serumlarda olan yapış yapış hissiyat bu serumda yok. maalesef bahsedildiği gibi çok pahalı ve çok çabuk bitiyor.
Türkiye'ye de gelmiş bu güzel marka. Ben trendyol'da gördüm ama kendi siteleri de mevcut şu an. Yurtdışında çok seviliyor ve özellikle c vitamini serumu öneriliyordu, görünce kaptım hemen. Fiyat politikaları da gayet iyi duruyor; piyasada muadilleri 1000 liranın çok üstünde olan gene c vitamini serumunu kendilerinden 700 liraya aldım. Azelaik asit ürünleri de yakında gelecekmiş.
9 farklı peptit içeren serum, gözenekleri de sıkılaştırmayı vaadediyor. Cildi çok güzel nemlendiriyor.sabah akşam kullandım çok hızlı bitmesi üzdü
Markanın retinolünü kullanmış ve memnun kalmış biri olarak c vitaminini de denemek istedim. Cildimde yeni oluşmuş sivilce lekelerimi hızlı açtı, cildimde parlaklık gözle görülür değişiklik yarattı fakat kullanımı asla konforlu değil üstüne ne sürdüysem silgi gibi soyulma yaptı fondöten, güneş koruyucu, bb tekrar almam.
14 aralık 23:39
14 aralık 23:41
Bariyer kremini severek kullanıyordum. Katı kıvamlı, beyaz renkte bı kremdi. Tüpten zor çıkıyordu. Ancak geçen gün verdiğim sipariş sonrası kullanmak istediğimde rengini hafif Sarı ve baya akışkan olduğunu gördüm. İçinde parfüm olmamasına rağmen baskın bir koku var. Formülasyon değişikligi mi oldu yoksa krem mı bozuk çok merak etmekteyim.
Elimde dört farklı renkte allığı olan marka. Bendekiler sleepy girl, tan line, piggy ve toasted teddy. Şöyle söyleybilirim ki bayağı kolay dağılan ilk sürdüğünüzde ambalajdaki o rengi direkt gördüğünüz ama dağıttığınızda yüzde elli opaklaşan (yüzde de verdim :p) doğal duran bir allık. Sahiden ıslak duran bir yapısı da var gayet güzel allıklar ama gelin görün ki benim elim bunlara hiç gitmiyor. Hiç hem de. Ama yanaklarımda sivilcelerden kalan koyu renk izler olduğundan dolayı elim gitmiyor diye düşünüyorum. Böyle biraz yağlımsı bir yapısı var gibi geliyor bana o yüzden de o izleri iyice belli ediyormuş gibi geliyor allıklar. O kadar kaygan ki milk allıklara yaptığım gibi elimin üstüne sürüp oradan kullanmaya kıyamıyorum ürün eriyor çünkü direkt. Bitse binbir uğraşla birilerine getirtmeye uğraşacağım. Buraya daha sittin sene gelmez çünkü. Ya zaten o zaman bile yağlımsı duruyor yüzümde. Direkt fırçaya aldığımda ambalajın allık çıkan yeri ambalajın kendisinden bayağı dar olduğundan bayağı her yere bulaşıyor allık. Temizlik takıntım var sürekli de temizleyip evden çıkamıyorum acelem oluyor her gün. Direkt yüzüme sürdüğümde de işte sanki izlerin üstü yağlı bir katmanla kaplanıyor gibi ay çok anlamsız ve uzun yazdım ama velhasıl kelam benim gibi takılacak bir şeyler bulan bir yapınız varsa ve yüzünüzde izler varsa çok da kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.
Çok büyük hevesle aldım, dimethicone içeriğinde direk sivilce çıkaran ve sivilceye meyilli cildimden dolayı da içerik listesini kontrol ettim ve her şey ok görünüyordu. Ama bir 4-5 günlük kullanımda, 6-7 aydır özene bezene, aldığım her şeyde detay detay içerik okuya okuya toparladığım ve hafif fondötenlerle bile parlayan cildimin iyileşmesini resmen başa sardı. Yanaklarımda, çenemde ve alnımda garip, kistik gibi ama kabuklu sivilceler çıkardı maalesef. Sıksan sıkılmıyorlar, iyileşmiyorlar... sivilcelerin serumdan kaynaklandığını da birkaç günde ancak anladım maalesef. Serumu bıraktım, bu arada pudra fırçalarımı yıkamayı ihmal etmişim, birkaç gün de enflamasyon onlar yüzünden devam etti. Sonra daha önce denediğim ama pek memnun kalmadığım the ordinary barrier supporting seruma ve hyaluronic acid seruma sarıldım can havliyle, bunlar daha kötü yaptı çünkü ikisinde de b5 var, belli ki b5 de bana iyi gelmiyor. :( yaşlanmayacağım derken ergenliğime döndüm yine, yıldım yemin ediyorum.
İçerik listesini inceliyorum ama bende sivilceye sebep olan içeriği bir türlü tespit edemedim. Olmadı buradaki bazı yazarların yöntemiyle önce belli bir bölgede cildimi alıştıra alıştıra kullanmayı deneyeceğim. Yine olmazsa anneme yeni bir şişe daha serum gider yani ne olacak. :(
9 aralık 13:34
9 aralık 13:52