Oğlu 7 aylık ve daha sürekli kızıyla oğlunu kıyaslıyor. Duru bebekken iştahlı yemek yerdi , duru bebekken yiyecekleri daha iyi kavrardı incelerdi, deniz duru'dan geride bu konuda, duru bebekken kitap okumaya bayılırdı deniz sayfaları ısırıyor vs vs ya ablacım sal artık ya. Kafayı yedi oğlu tadım yapmak istemiyor yemiyor diye.Her çocuğun mizacı farklıdır bir anlamadı gitti şu kadın. Yok 3 yaş dönemi yok 5 yaş dönemi yok 2 yaş dönemi diye diye kızının şımarıklık ve krizlerini göz ardı etti şimdi oğlunu darlamaya başladı.ve daha kötüsü çocuğu 2 3 yaşına girince başlayacak. Çünkü annesi duru'yu aşırı sanatsal ve İngilizceyi aksan olmadan konuşan kitaplara düşkün bir çocuk olarak lanse ediyordu ( kızı bir ara ifadesiz suratlar çiziyor diye okula laf sokuyordu yeteneğini kısıtlıyorlar diye , okul oxford harvarda hazırlıyormuş da tek düze çocuk egitiyorlarmis fsfsfsf ) ve oğlu hakkında da kesinlikle bu konuda kıyaslama yapacak. Bir de işin ilginç tarafı ek gıda dönemi hakkında video hazırlamış. Çocuklarınızı kıyaslamayın sabırlı demeye getirmiş. E sen sürekli kızınla kıyaslayıp dertmiş gibi konuşuyordun yemiyor diye? Çok sahte bir kadın.
Bir de bunların bir komşusu var , ne zaman gürültü yapsalar anında yöneticiye şikayet ediyormuş bunlarla muhatap dahi olmadan hahah bizimki kuduruyor haliyle evde bebek var vne yapabilirim diye. yani dediklerinde haklılık payı var da seni de biliyoruz yani , insan tanelerinle sınırları zorlamayı da seviyorsun. kızı kriz çıkarmış 45 dk boyunca ağlamış masanın altında bu da müdahale etmemiş sonra da şey diyordu kimse bir şey demedi bir sürü yaşlı vardı:d o yüzden bilemiyorum lol bence müstakil bir ev bakın:d
tek bacaklı kuğu arayışındayız diye bir paylaşımı olmuştu ben de anlayamadım, nasıl yani diye soru sormamla engel yemem bir olmuştu, güler misin ağlar mı?
ay beni de engellemişti paylaştığı birşey için soru sordum diye şaşırdım doğrusu, anlam verememiştim bu duruma gerçekten.
hayvanlar üzerinden duyar kasarken kendisinin sahip olduğu cins hayvanları, terk ettiği köpeğini hatırlatan bir yorum attığım için beni engelleyen kişi. ingilterye gittiği günden beri uyum da sağlayamadı mutlu da olamadı asla ona uygun bir hayat değil oradaki hayat. mutsuz,kibirli.
Çocugu yere topuğunu vura vura yürüyormuş yönetim üzerinden komşusu şikayet iletmiş kendisine fakat alt mı üst mü hangi komşuymuş bilemiyormuş. Einstein olmaya gerek var mı yere ayak vurma sesi hangi komşuyu rahatsız edebilir en çok??? Ama kendisi bundan dolayı ne yapabilirmiş ki, ayrıca bıktırmış bu insanlar da artık... aynı muhabbet daha önce de oldu ve takipçilerine soruyordu siz çocuğunuzu uyarıyor musunuz ki diye. Gerçekten bu kafadan istiyorum ben ya bu nasıl bir bencillik. Benim de çocugum var ve evet uyarıyoruz cocugumuzu damla hanım. Çünkü apartmanda yaşıyoruz ve kimse evinde gürültü çekmek zorunda değil. Çocuklu ev Bazen tolere edilebilir ama her an her saniye olamaz değil mi? Bişey yapamıyorsak halı ya da ses izolasyonu malzemesi koyabiliriz ki kendisine de aynı şekilde mesaj atmış birkaç kişi. Halı koyamazmış alerjileri varmış... ilk şikayette düşünseydin ne koyabilirim ne yapabilirim diye 'bu kaçıncı' diyeceğin bir şikayet olmazdı. Tanım: Dünyada hep kendisi haklı olan ve hep bir drama yaşayan o kadın. yakında bu evden de bu şikayetler yüzünden taşınacağını düşünüyorum.
Dün yaptığı soru cevapta " Türk oyuncuları pek çektiğimi düşünmüyorum fazla luxury kalıyorum onlara bence " demesine sağlam güldüm. Luxury kalıyorum = bana özel şoför tahsis edecek, yılda 73747474 kere yurt dışı tatili 74747 dubai tatiline yollayıp sürekli lüks çanta alacak kadar zengin bir Türk oyuncu yok :D
ölümüne çok üzüldüm. kendisi göçüp gittikten sonra geride kalanlar, sosyal medyada alp kavasoğluna ait ne varsa sildiler. belki kendi isteğidir, bilemem ancak hiç yaşamamış gibi oldu böyle de. kütüphane gibiydi rahmetlinin tiktok hesabı. tane tane anlatırdı her şeyi.
toprak incitmesin.
vertigo muzdaribi biri olarak bilgilendirmek istedim. bazı videolarında hızlı şekilde sağ-sol dönüş hareketleri var. bir süre yaptıktan sonra inanılmaz vertigomu tetikledi. 45 dakikalık egzersizi favorimdir. dans videoları bence cook keyifli, maalesef devam edemiyorum :(
psikoloji - kişisel gelişim: merve başıbüyük, tülay kök, gülcan özer, anna howard, Psychology with Dr. Ana, ece aybike ala, ilayda bilek, sıdıka tunç candoğan, bentropi, portal
kitap üzerine:ipek dadakçı, ebru aykaç, melikşah altuntaş, beril heral, fatma betül güler, gizem olcay,koaladankitaplarr, zeynep hantık
yemek: alev türkkan, figen ararat, bera tatlı dünyası, çakal lezzetler,
İlham veren bir instablogger.. Her yaptığını doğru kabul etmesem de samimiyetinden ve dürüstlüğünden hiç şüphe duymadım. Pek çok konuda ufuk açıcı olmuştu. İstese dünya kadar reklam alırdı. Ama uzun zamandır yok. Umarım iyidir .