güncel
    konu dışı
    # pet
    • girdiler (584)
    • medya (138)

8. süslüler selam. size bir minnoştan bahsetmek istiyorum. bu kedişi yaklaşık 1 ay önce benim terasta buldum. cins kedi kırması gibi. kaçtığını ya da sokağa atıldığını düşündüm. çünkü insanlardan asla korkmuyor. hayvanlardan arabalardan aşırı derece de korkuyor. aldım vete götürdüm çipi yoktu. iç dış parazit yaptırdım. evde 2 kedim var 2 si de deli, o yüzden eve alamıyorum. neyse terasta yuva yaptım mama koydum kum koydum orda bakayım dedim. belki evden kaçmıştır diye ilan açtım onda da karakolluk oldum. ruh hastasının biri beni telefonda arayıp bu kediyi yakaladığını işkence yaptığını öldüreceğini falan söyledi vs. neyse bi çocuk kandırmak için yapmış bunu, şikayetçi oldum vs. neyse 1 haftadır bu kediş yoktu aradım her yerde bulamadım. dün geldi yemek yedi bi baktım çok kilo vermiş yavrum. sonra bugün patisine basamadığını gördüm yakaladım veterinere götürdüm. pisi pisi otu girmiş ilerlemiş parçalamış patisini şimdi vette.

dışarda asla yaşayamayacağını biliyorum. benim terasa geldiğinde patileri pespembeydi tertemizdi. bi şerefsiz bunu atmış belli ki. insanlara karşı aşırı uysal, asla kaçmıyor.. box ı vs biliyor. şimdi tedavisi yapılıyor. sahiplendirmeye çalışıyorum. vette antibiyotik tedavisi falan alacak. kısırlaştırıp vermeyi düşünüyorum. maks 1.5 yaşında. erkek. bu çocuğa yuva bulalım ne olur. :(

26 ağustos 10:14

7. Yine bir smokin bebesiyle karşınızdayım. Bizim burada birkaç ayda bir spawn oluyor bir tane. Bu bebiş de birkaç gündür ağlıyordu fakat arabanın birinin içine girmiş olduğu için çıkaramadık. Sonraki gün baktım çıkmış beyefendi fakat anne falan hak getire. Sokağa kedi evi yapmıştık oranın bir köşesine sığınmış, büyük kedilerin giremeyeceği bir deliği mesken tutmuş kendine. Tek yavru başına duruyor öylece.

Neyse efendim bugün aldim veterinere götürdüm genel muayenesi, iç dış paraziti yapıldı. Yaklaşık 2 aylik civarı dedi vet ama benim gözüme daha da küçük göründü. Minicik minyatür bir smokinim olsun derseniz mesaj kutuma beklerim. Mersin yenişehirdeyiz.

Edit: bebişimiz yuva bulmuştur

2 mayıs 22:48 5 mayıs 19:40

221. Bu markanın pedleri ne hikmetse birkaç yıl içinde mantar gibi türeyip tüm market ve kozmetik zincirlerinin raflarında kendine yer bulabilmiştir.

Şimdi de (gbkz: #boykot) listelerinde yerini almıştır.

(link: https://www.suslusozluk.com/sleepy?i=1355799 Marka hakkında)

6 nisan 07:23 6 nisan 07:25

11. 8-9 aylık dişi bir kokoni buldum 15 gün önce, kendi köpeğimle anlaşamadıkları için ve bende çalıştığım için sahiplendirmek durumundayım, tuvalet eğitimi var, çok akıllı ve inanılmaz tatlı bir köpek, sahiplenmek isteyenler mesaj atabilir.

4 şubat 12:57

4. Çapkınımı kaybedeli 3 sene bitti, şimdi bile bu başlıktaki girileri okudum ve gözlerim doldu, diyeceklerim bu kadar.

24 ocak 12:48

3. Yaşanılan en zor acılardan. Bunu yaşamayanın da bilemeyeceği bi acı. Duyguyu tarif etmek de zor aslına bakarsanız. Bi yerde evlat oluyorlar çünkü. eve geldiğinizde sizi karşılayan, sevgiden başka bir şey vermeyen harika varlıklar. oğlum canım... çok özledim. kafanı öptüğümde çenemden aldığın minik öpücüğünü özledim. Yatarken yanıma gelip kıvrılıp uyumanı, tuvalete veya banyoya girince kapıda miyavlama eşliğinde beklemeni, her ne olursa olsun illa kucağımda oturmaya çalışmanı çok özledim... Kabus gördüğümde yanıma gelip patilerinle uyandırmanı, üzgün olduğumda kucağıma gelip grrlamayla karışık miyavlamanı da özledim... Çok özledim kısacası... Seni seviyorum oğlum, seni unutmayacağım.

24 ocak 09:53

2. 13 yıllık muhabbet kuşum cipsi'nin kaybı üzerine uzun zamandır yeniden bir evlat edinmeyi düşünmedim. Bir ay yas tutup helva dağıttığımı da bilirim. Son zamanlarda keşfetime sürekli kuş videoları çıkıyor. Çok istiyorum ama ya bir şey olursa düşüncesi aklımdan çıkmıyor ". Bu arada, 13 yıl için teşekkür ederim annecim seni çok özledim.

19 ocak 15:36

6. Yağmurdan kaçıp apartmana girmiş ciyak ciyak bağırıyordu. Noluyor diye kapıyı bir açtım direkt içeri girmeye çalıştı beyim. Evde hali hazırda kedi bulunduğu için direkt alamadım hurraa veterinere. Genel muayenesi, iç dış paraziti yapıldı gayet sağlıklı, 3 aylık civarı smokin bir oğlan. Karnı doyup sıcağı görünce sustu uyudu. Şu an ayrı odada muhafaza ediyorum.

Bu herkese mavi boncuk dağıtan oğluşa ömürlük yuva olmak isteyen olursa mesaj kutuma beklerim.

Konum: Mersin/Yenişehir

Edit: bebişimiz yuvalanmıştır

29 aralık 2024 23:30 25 ocak 18:03

16. İsmi köpük ,çok seviyorum pamuğumu .

10 ağustos 2024 19:16

15. İlk kedim Badem olmak üzere, luna, gofret, lily, kaju, kekik, fındık, beze, tarçın. Bahçemde baktığım, düzenli iç dış parazitlerini yaptırdığım, kışın yuvalarını kurup her gün mama ve sularını yenilediğim kedilerim. Bahçeli ev ve kedi insanı olmak birleşince bir sürü kedisi oluyormuş insanın. Hepsini o kadar çok seviyorum ki. Herkes kapısının önüne bir kap su koysa keşke. Sevilen ve düzenli bakılan kediciklerin ne kadar güzelleştiğini görseler. Bazen mahallemizden geçen insanlar bizim bahçemize bakıp, burada ki kediler ne kadar güzeller hepsi cins kedi sanırım konuşması yapıyorlar. Hayır hepsi sokak kedisi sadece düzenli bakılıyorlar, her gün taranıyorlar, mama ve suları taze, pire veya parazit sorunları yok, yumuşak ve temiz yerlerde uyuyorlar. Bahçedeki en güzel çiçekler benim çocuklarım o yüzden.

6 ağustos 2024 02:28