151. kapatıcılığı yüksek . makyajda sarı tonları sevmediğim için kendği rengimi kullanmama rağmen yine de çok hoşlaştığım söylenemez. kuru ciltler için çok daha iyileri var. he illa ki bunu alıcam diyosanız mutlaka nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederim.
- süslü
- moda alışveriş
- kuaför & güzellik merkezi
- sağlık
- spor
- gönül işleri
- aile arkadaş ilişkileri
- cinsellik
- eğitim & kariyer
- seyahat
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
izmir kizi, beni neden sevmedin ve 62 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
yavruagzi, kozmik ve 36 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
henüz içerik eklenmemiş.
- linki kopyala
- şikayet et
- girdiler (156)
- oylar (167)
- medya (21)
lovelydays
| cinsiyet: | kadın |
| ten rengi: | buğday tenli |
| cilt tipi: | kuru |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 29 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | sarı |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
152. kapatıcılığı çok yüksek olsa da pudralı, yoğun yapısından ve masmat bitişinden dolayı her ciltle anlaşamayacak veya bitişini herkesin sevmeyeceği loreal'in tarte'ın shape tape kapatıcısına muadil kapatıcısı. kışın hiç kullanamadım ben şahsen cildimi ne kadar nemlendirsem de süngerle veya parmaklarımla incecik uygulasam da en fazla 1 saate o rahatsız edici matlık ve cake, kalıp gibi görüntü oluştu. üstte yazarın da dediği gibi yüzümün kalanındaki ürünlerle birleşmedi sürdüğüm yerler bariz belliydi. Yazın da tam aksine sıcaktan cildin üzerinde erimesi ve cildimin de yağlıya dönmesi sayesinde incecik uyguladığımda duruşunu çok sevdim. yine matlık var ama kupkuru bir matlıktan bahsetmiyorum. üzerine pudra uygulanacak bir ürün bence değil çünkü zaten ürünün kendisi pudralı ve sabitleniyor. çizgilere dolma minimum ki benim göz çevrem gözlük kullanmam gerekirken kullanmadığım dönemlerde gözlerimi kısmamın izleri olan ince çizgilerle dolu onlara bile rahatsız edecek kadar dolmuyor. kalıcılığına gözüm kapalı kefilim, yazın çok bunaldığımda terimi hunharca silmeme rağmen peçeteye geçmiyor. bendeki rengi 326-vanilla, testerına bakmadan aldığımdan rengi bana çok açık kaldı, ya da alt tonu tutmadı bunu çok anlayamadım, grileştiriyor pembe ürünlerle karıştırarak kullanmaya çalışıyorum. bana daha uygun bir rengini de denemek istiyorum aslında ama şimdiki fiyatında istemekle kalacağım gibi. özetlersem ancak "kapatıcı olsun da ben her şeyine razıyım, kuru ve mat duruşunu telafi edebilmek için mesai harcarım" diyorsanız tavsiye ederim.
| cinsiyet: | kadın |
| ten rengi: | buğday tenli |
| cilt tipi: | karma |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | normal |
| yaş: | 31 |
| cilt alt tonu: | warm |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
153. ürünü merakıma yenik düşüp aldım, kuru ciltliyim. kesinlikle kuru ciltlerin uzak durması gereken bir yapısı var. göz altıma serum+nemlendirici sürmeme rağmen aşırı kurutuyor, bu sebepten çizgilere çok fazla doluyor. kapatıcılığı gerçekten yeterli düzeyde ama yağlı ciltlere uygun. gramaj olarak fazla uzun süre gidecektir. buğday tenliyim 327 numarasını aldım, renk olarak memnunum.
| cinsiyet: | kadın |
| ten rengi: | buğday tenli |
| alerjik cilt: | evet |
| saç rengi: | koyu kestane |
| yaş: | 28 |
| cilt tipi: | kuru |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
154. Yıllardır kullandığım note bb bitince, bunu da indirimde oldukça düşük fiyatta yakalayınca değişiklik yapmak için aldım. Birazcık pişman oldum, çok sorunlu göz altlarım yokken bu kadar yoğun bir ürün almama gerek yokmuş. Cildim çok kuru değil, nemlenmiş göz altına azıcık sürerek kullanıyorum bu şekilde çok az çizgilenme oluyor ama kuru ciltler kesinlikle uzak durmalı. Bileğimde kapatıcılığını test ettim; bir kere dokundurdum ve bileğimdeki bütün damarları kapattı. Cildiniz kuru değilse, göz altlarınız çok koyuysa ve lüks ürünler bütçenizi zorlayacaksa şans verebilirsiniz.
| cinsiyet: | kadın |
| ten rengi: | buğday tenli |
| cilt tipi: | karma |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 27 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
155. Aşırı kuru, kalın yapılı bir kapatıcı. Dağıtması da ayrı zor. Ciltte mat ve sağlıksız görünüyor. Bir zamanlar çok seviyordum çünkü kapatıcılığı ve kalıcılığı çok yüksek. Sabah sürüyorsun akşama kadar yüzünde duruyor. Ama artık makyajda daha doğal görünümden hoşlandığım için satın almayı düşünmüyorum. Yine de özel gün makyajları için iyi olabilir tabii. Ama günlük kullanım için kesinlikle tercih etmeyeceğim.
beni neden sevmedin
156. yıllar önce ilk çıktığında mor gümüş hareli ambalajı vardı ve ben de o zamanki renk tonu kıtlığında en açık renkleri almaya alıştığımdan 321 numarayı kullanmıştım, o hali inanılmaz kuru ve inanılmaz beyazdı gerçekten. asla olduramıyordum. sonra kırmızı hareli ambalajının 326 numarasını aldım, o da çok sarı gelmişti bana ama yapısını inceltmişlerdi.
şu an elimde düz siyah kapaklı minimal ambalajlı seriden 327 numara var, ürünün ambalajı her değiştiğinde yapısını da değiştirmişler, git gide incelmiş yoğunluğu. rengi cildime çok iyi oturuyor ve ben fondöten kullanmayan, bölgesel kapatıcı süren biri olarak bu renk uyumundan memnunum. yapısı da iyice inceltilmiş, önceki aldıklarımla alakası yok. cildimdeki egzamalı pullanmaya meyilli kısımları çok belli etmiyor. göz çizgilerim var çocukluğumdan beri, o çizgilere tabii ki doluyor zaten şimdiye kadar dolmayan bir kapatıcım da olmadı :') güzel bir kapatıcı olduğunu düşünüyorum kendi adıma, benim göz çevrem pandalara benzediğinden memnunum.
| cinsiyet: | kadın |
| ten rengi: | beyaz tenli |
| cilt tipi: | kuru |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | normal |
| yaş: | 25 |
| cilt alt tonu: | warm |
| alerjik cilt: | evet |
| saç rengi: | kızıl |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | evet |