Bayrampaşa axis şubesine gidiyorum. Haziran’dan beri gidiyorum ve memnunum hatta özel ders alıyorum. Grup dersleri güzel hocalar dersler de ilgililer fakat ders dışı pek takmıyorlar. Biraz boş gezinip konuşuyorlar. İstediğim gibi dondurma yapabildim sorduğum her soruyu cevaplıyorlar. Güvenlik olarak da memnunum hijyen olarak da beni rahatsız etmiyor. Ben bu şubeden memnun kaldım. Ama her şubesi aynı değilmiş çünkü çok şikayet de duydum. Beni tek rahatsız eden şey çok yüksek sesle müzik çalmaları beni çok rahatsız ediyor başım ağrıyor.
geldik yılın o anına. üyeliğim bitti.
benim kulübüm merterdi. avrupa yakasındaki en iyi kulüp diyebiliriz. eğitmenler, grup dersleri falan harikaydı gerçekten ve ilgililerdi. bu kulüpte 2. yılım. bu sene üyeliğimi konum sebebi + spora gitme motivasyonu bulamadığım için iptal ettim. ama herkesin şikayetçi olduğu konuyu bana da yaptılar ve sinirlendim.
salon ücretini 1 yıllık peşin ödeyip, kredi kartına 6 taksit yaptırmıştım. üyelik 19 ocakta bitiyordu, bunlar beni günde 3 defa aramaya başladı. rehberime baktım üyeliğimi uygulama üzerinden iptal ettikten sonra, çarşamba günü tam 4 defa aramışlar. iptal etmeyin yok indirim zart zurt
dün akşam eşim dedi ki, sanal kartımdan para çekilmiş, 1311 tl. bir şey mi aldın? yooo dedim haberim bile yok. bankayı aradı, kızcağız demesin mi mars sanal pos. kapat dedim kapat macfit çekmiş. yarın yaktım çıralarını.
bu sabah arıyorum kibarca derdimi anlattım, beş karış suratı sesine yansıyan hanım kız dedi ki, kulübe iletiyorum size dönüş sağlarlar. bekle bekle dönüş yok. arıyorum dönüş yok. üyelik sonlanma tarihim de 20.02.26 olmuş. uygulama üzerinden de iptal edilmiyor hata veriyor. üyelik de aktif gözüküyor.
bu sefer delirdim işte tekrar müşteri hizmetlerini aradım. bu sefer hiç kibar değildim. ''para bugün içinde yattı yattı, yatmadı merterde olay çıkartıcam.'' cümlesiyle konuşmamı sonlandırdım, telefonu kapattım para hesaba yattı ve üyelik sonlandı. yine iyi ve kibar insan olmanın karşılığını alamadığım bir gün daha