girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (30)
    • medya (6)

21. Keratinli siyah şişede olan saç serumunu kullanıyorum ve çok memnunum . Kuru olan saç uçlarım için 4. şişemi kullanıyorum . Turuncu olanı da bir kere kullanmıştım ama onu bu kadar sevmemiştim.

30 temmuz 2018 20:02

22. Yağdan arındırıcı saç toniğini kullanıyorum çok memnunum bitmek üzere ama şuan hiçbir yerde bulamıyorum. Bunun haricinde fön suyunu çok beğeniyorum , saçlarım banyoda çok karıştığından banyo sonrası saç tarama işleminden önce birkaç fıs çıkınca saçlarım kolaylıkla taranıyor.

30 temmuz 2018 22:27

23. Siyah renkli olan saç spreyini aldım ve çok pişmanım. Üstünde yazdığı şeyi vaadetmiyor. Gerçi çok bir para değildi; ama ultra tutuculuk böyle birşey değil onu iyi biliyorum.

30 temmuz 2018 23:38

24. collagen'li mavi fön suyunun kokusu migren tetikleyendir. gereksiz derecede yoğun ve şekerli bir kokusu var. onun dışında taramayı kolaylaştırma ve saçı nemlendirme yönünden ortalama bir ürün. metro marketlerde 10 tl civarı bir fiyata bulabilirsiniz.

31 temmuz 2018 14:28

25. Şu ana kadar iki ürününü kullandım (gizlinot: Saç spreyi ve tuzsuz şampuan) ve şunu söyleyebilirim ki gerçekten kaliteli bir marka.

Saç spreyinin turuncu olanını kullanıyorum perçemimde. Mükemmel bir tutuş sağlıyor uzun süre bozulmadan saatlerce duruyor. Sertleştirme de yok. (gizlinot: Sertleştirme isterseniz siyah olanı uygun) tavsiye ederim.

29 mart 2022 11:01

26. en çok milkshake köpüğünü beğeniyorum, birkaç şişe bitirdim. nadiren de olsa siyah kutulu saç spreyini kullanıyorum, fiyatına göre iyi bir performansı var ama çok kaskatı yapıyor. (gizlinot: loreal elnett ile kıyaslarsam)

30 mart 2022 10:14

27. Sütlü fön suyunun kokusuna bayılıyorum. Ayrıca yine sütlü şampuanını yazın kullanıyorum. Pek bir şey vaad etmese de sırf kokusu için alınıp denenebilir. Yalnız bu markanın mavi renkte bir fön suyu var,bir süre bekleyince leş gibi bir koku oluşturuyor. Almanızı tavsiye etmem. Fiyatlar da epey uçmuş ama gratis kasa arkası ürünlerinde olduğunda alıp yedekliyorum.

30 mart 2022 13:29 30 mart 2022 13:30

28. Çok fazla reklamı yapıldığı ve neredeyse bir milyoncularda bile satıldığını gördüğüm için hiç güvenmiyordum bu markaya.Milkshake cakması olması da cabasi. Biraz araştırınca alix avienle aynı çatı altında bir marka olduğunu öğrendim ve öyle güvenip denemeye karar verdim şimdilik köpüğünden memnunun ancak aman aman bir etkisi de yok

6 temmuz 15:15

29. siyah cam şişeli keratin serumunu ve milk therapy kavanoz yarım kiloluk maskesini severek kullandım ama tekrar edinmedim. turuncu ambalajlı büyük boy saç spreyi ise elimin altında, inatçı saçlarımın şeklini güzel koruyor. özel günlerde sırtımı ona yaslarım.

sadece köpüğünden memnun kalmadım, eşimin ikiz kız kardeşi milkshake muadili köpüğünü alıp dalgalı saçlı olduğum için duştan sonra bana denettirdi ilk sağ olsun, schwarzkopf köpüğün sergilediği tutuculuğun onda birini bile sergilemedi. kendisi kırık fönden önce sürüyor olsa da benim gibi lülüklerini sabitlemek için şekillendiriciyle beraber kullanacak biri memnun kalmaz sanırım.

6 temmuz 15:56

30. ben de saç köpüğünü kullanıyorum. dalgalı, şekillendirmeye göre kıvırcık saçlarım var. Saçlarım daha kısayken memnundum aslında ama saçlarım uzadıkça etkisi kalmadı sanki, sadece uçlarını kıvırıyor üstler düzleşiyor gibi geliyor.

6 temmuz 22:53