yıllardır kullanıyorum bu markayı.
diğer markalarla karşılaştırdığımda (mad vs.) muscent çok kaliteli kalıyor. alkol kokusu almıyorsunuz. zaten muscent'in kalitesini anlayınca diğerleri çok kalitesiz geliyor :/
fiyatlar uçtu tabii maalesef :(
Şişe tasarımlarını ve kalitesini diğer muadil markalarına göre daha çok beğeniyorum. Yoğun bir alkol kokusu kalmıyor ve zamanla parfüm daha iyi oturuyor. Yalnızca bazı parfümlerinin kalıcılığı ve yayılımı çok az. Yine de kalitesine rağmen fiyatlarının muadil üreticiye göre çok olduğunu düşünüyorum. En azından çoklu alımlarda kampanya yapabilirler
orijinallerine çok benzetemiyor ama bence de kalıcılık ve yayılım olarak çok başarılı. good girl blush ise favorim kime koklatsam bayıldı. sadece fazla pahalı. evet tüm parfüm fiyatları uçtu farkındayım ama mad'in iki katını vermek de içime oturuyor.
yıllardır alışveriş yapıyorum burdan. ilk defa indirim yaptığını gördüm. %20 indirim var online'da. bilginize süslüler
son fiyatlari gorunce höööhhhhhhh dedirtti. O ne ya oyle. Kafayi mi yediniz? Ohaaa dedim. Gider orijinal parfum alirim ki zaten oyle yapiyorum.
En son aldigim parfumler ciddi anlamda hayal kirikligiydi kalicilik acisindan. Prada paradox almistim.
Bir de arkadaslar parfumlerle ciddi anlamda kafayi kirmis ve muadil de deneyen(bargello, mad, dp, tutaste, alberto sego vs) birisi olarak eger kaliteli muadil parfumler ariyorsaniz baska markalar var. Gercekten cok iyi ve esans kalitesiyle orijinal parfumleri sollayan bazi isimler var. Direkt zincir kurulus degil ama siparis veriyorsunuz ve o sekilde hazirlaniyor. Ben instagram uzerinden siparis vererek aliyorum.
Sadece chanel'in parfumlerinde muadil tercih etmem cunku denedigim hicbir muadil, chanel'in kokularina asla yakin olamiyor.
Eklemedir koca konak; arkadaslar msj atanlar olmus. Facebook'ta "muadil parfum müdavimleri" grubu var. Grupta bircok parfum markalariyla alakali (genelde erkek de olsa) yorumlar yapiliyor. Oneririm.
30 kasım 15:51
30 kasım 23:00