21.
bende olan modeli bu pembeli lacivertli olan (link: https://www.google.com.tr/search?dcr=0&biw=1517&bih=718&tbm=isch&sa=1&ei=D9hUWtS0K6bC6QTv9434Dg&q=new+balance+530+encap+pink+grey&oq=new+balance+530+encap+pink+grey&gs_l=psy-ab.3...5860.8674.0.8810.10.10.0.0.0.0.254.1427.0j6j2.8.0....0...1c.1.64.psy-ab..2.2.337...0j0i30k1j0i19k1.0.hmlKnweN0m0#imgrc=6zTMJ6CMhPUCaM: link) erkek arkadaşım geçen yıl doğum günü hediyesi olarak almıştı. ayakta duruşu ve görünüşü çok tatlı bana göre. ama öyle inanılmaz rahat da diyemem çok daha rahat ayakkabılarım oldu. hava yastığı gibi içeriden destek veren kısımları var bu yüzden biraz ayağı sıkıyor, rahatsızlığı bundan sebep olabilir.
9 ocak 2018 18:02
9 ocak 2018 18:03
22.
"sen allah'ın bir lütfusun, gözlerimin nurusun. seni "giyen" şifa bulur, giyeyim de ayaklarım şifa bulsun!" nidalarıyla seslendiğim (gizlinot: swh), kendi ayağımmışcasına rahat hissettiren en sevdiğim ve hatta tek sevdiğim spor ayakkabı markasıdır. çok rahat olmasının yanı sıra bence üstünde taşıdığı kocaman "n" harfine rağmen spor kombinlerle çok yakışacak renk ve tasarımları bulunmaktadır.
sözlükte de ilan ettiğim üzere 2020 yılı sonuna kadar ayakkabı almayacağım sözünü kendime vermiş bulunuyorum ve gerçekten bu sözümü tutmakta kararlıyım ama bu ayakkabıları ne kadar sevdiğimi şöyle anlatayım, o zamana kadar ayakkabı almak için ayırdığım bütçeyi 1 ocak 2021 günü direkt bir new balance'a yatırmayı düşünüyorum, net.
14 eylül 2018 11:38
14 eylül 2018 11:40
23.
Ben çoğu ayakkabıda rahat edemeyen, ayağının yapısı yüzünden(arka kemiğim inanılmaz çıkıktır) ayakkabıların içini yırtan biriyim. Sürekli spor ayakkabı alırım ve şunu net bir şekilde söylemeliyim ki alalı 3 sene olmasına rağmen ilk defa bir ayakkabımın içi yırtılmadı. Bakın gerçekten çok sık nike adidas giyiyorum hepsinde yırtılmalar, rahat edememeler yaşadım ama bu ayakkabılar inanılmaz rahat, sağlam ve esnek ve bence kotlarla da çok güzel duruyor.
24.
Ben de 5-6 sene önce almıştım hala taş gibi. Yanlardan açılma falan yok. Gerçekten çok rahat olduğunu düşünüyorum ben ne kadar rahat olduğunu başka bir ayakkabı giydikten sonra tekrar bunu giyince anlıyorum. Tabanın genişliği, rahatlığı çok güzel. Çok güzel modelleri de var. Ve özellikle ayakkabı konusunda yanların sıkması vs bu tarz şeylerde sıkıntı yaşayan varsa onların bir bakmasını tavsiye ederim.
25.
Bundan seneler önce boynerden cok acil bir spor ayakkabı almam gerekiyordu. Beğendiğim new balance ın numarası bana olan tek bir tane kalmıstı. Fakat tabanında içe doğru eğrilik vardı. Satıcı önemli bir sorun yaratmayacağını söyleyince inanıp aldım. Kısa süreli birkaç defa giydiğimde farkedemedim daha sonra 12 saat kadar giydiğim bir gün o eğriliğin korkunc şekilde ayağımı ağrıttığını anladım. Hemen boynere getirip durumu anlattım ürünü hemen firmaya yolladılar. Ben özür beklerken red geldi. Kullanıcı hatası sonucu oldu dendi ama benim elimde ayakkabıyı aldığım gün denerken cektiğim fotoğraf vardı ve net şekilde tabanı yana doğruydu. Boynerdeki görevlide şaşırdı redde ve tekrar yollamak istiyorum dedi tekrar yolladık yine red. Bundan sonra markaya karşı antipatim gelişti tek bir ayakkabısını almadım. Yanımdaki insanlara da aldırmadım.zaten kaç kişide görsem illaki tabanları eğri.
26.
bundan 3 sene önce almıştım bir modelini . o kadar çok aşık olmuştum ki çocuk gibi mağazada giyip erkek arkadaşımla abimlere oturmaya gitmiştik. o gece ben orada kaldım. sabah bir baktım ki güzelim kiremitli kremli new balance'm orta da yok assdasdasd :D hala içimde durur acısı . ondan beri yanaşamadım almaya sanki yine çalıcaklar öyle bişey oluştu beynimde asdfsdas :D
27.
Bence assssssla ama assssssla rahat ayakkabısı olmayan marka. Hatta bu konuda komik bir anımı anlatayım. Bir gün gittim bi heves new balance aldım, birkaç gün geçti ama nasıl rajat edemiyorum nasıl rahat edemiyorum. Hayıflanıp duruyorum bi ton da para verdim diye. Aldıktan 4 5 gün sonra eve hırsız girdi ve bilin bakalım neyi çaldı? AYAKKABIMI djsjshdkskd. Nasıl gönülsüz aldıysam giymek kısmet olamadı :D
28.
574 modeliyle 5 ayrı tura gittim bunlardan biri her gün yağmurda saatlerce yürüdüğüm karadeniz turuydu.3 yıldır giyiyorum ne bir açılma ne bir renk atma ne bir sorun yani bir ayakkabının bağcığına bile mi bir şey olmaz.benim için en dayanıklı spor ayakkabı markasıdır.
29.
Tekstil ürünleri çok hızlı eskiyen marka. Buradan aldığım tişörtler ve eşofman altları çok hızlı soldu ve tüylendi.
30.
Benim ayaklarıma uyacak ayakkabı bulmak zor maalesef. En rahatı bile ilk başlarda biraz vurur, ayağımı yara yapar falan. New balance 2002r modellerinden aldım bir tane ve Durmaksızın giyiyorum şu sıra. eski adidas sl72'lere döndüğüm her gün ilk birkaç saat ayakkabılarımı mı giymedim acaba, hissi yaşatıyor.
Adidaslar'ım da çok rahatsız ayakkabılar değil aslında ama new balance onlara kıyasla çok çok rahat. Öyle ki aynısından bir renk daha aldım, çabuk eskimesin ve artık hep bunlardan giyeyim diye düşündüğüm için.
Ayrıca bir ay durmaksızın giydiğim spor ayakkabının önce topuklarındaki astar yırtılır genelde, içinde de sürtünmeden kaynaklı astarında, tabanlığında bozulmalar başlar bile. Bunlarda yok, gerçekten yok. Bu bile malzeme kalitesini gösteren önemli bir detay.
Bundan sonra adidas sneaker almam için adidas'ın çok uğraşması lazım.
27 eylül 10:29
27 eylül 10:34