girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (872)
    • medya (10)

871. Ben Penti’den aldığım hiçbir üründen memnun kalamadım maalesef. Özellikle çorapları bence çok kalitesiz iki kez giymeme rağmen hemen tüleriyor veya yırtılıyor. Pijamaları da aynı şekilde hayal kırıklığı yarattı kumaşı çabuk tüyleniyor ve renkleri kısa sürede soluyor.

15 kasım 23:20

872. Çorapları gerçekten çok kalitesiz olan marka. Özellikle külotlu çoraplarını Genelde tek giyimlik olarak alıyorum. Yalnız şu aralar memnun kaldığım iki ürünü oldu onları paylaşmak isterim.

İlki yokmuş gibi sütyeni. Yokmuş gibi olmasa da rahat bir sütyen ve 1 yıldır her hafta direkt makineye atmama rağmen süngerleri hiç deforme olmadı.

İkincisi ise yoga pantolonları. O kadar rahat ve güzel duruyorlar ki evde başka bir şey giyemez oldum. Bende gri ve siyahı var, geçen baktığımda başka renklerin de gelmiş olduğunu gördüm fakat tanesi 1000tl olmuş? Kasım indiriminde 1+1 yapmak için bu fiyata çektiler diye düşünüyorum.

Kısaca penti biraz piyango bana göre. Severek kullandığım ürünleri de var. Nefret ettiğim ürünleri de. Mesela gidip sporcu sütyenini asla buradan almam. Hangisini alsam bir garip durdu ya da hemen deforme oldu.

Bu sözlük işte tam da bunun için var ama çok ihmal ediliyor. Bu kadar ihmal edilmesine rağmen hala girip buraya bakıyorum bir şey almadan önce. O yüzden moderatörlere bir tık kırgınım.

16 kasım 09:30