güncel
    • girdiler (39758)
    • medya (3254)

121. Tayt rahat olsun ama jilet gibi dursun istyorsanız osho'dan comfortlux serisini tercih edin. Bazı modellerde bacak boyunu da seçebilirsiniz hatta. Ben bilek üstünde tayt boyu sevdiğim için avantajlı oluyor.

Tayt beni sarsın, şık dursun, akşam çıkarken çizme ve blazer ceketle kombin yapayım kırtarıcı olsun derseniz de, calzedonia markası çok uygundur. Evde 300 tayt olduğu için gayet iyi yorum yapabiliyorum artık. Bu arada penti, mila, koton sports, jerf vb olanları da denedim ama yok bana göre bu markalar üzmez insanı.

3 aralık 12:47

120. tayt almak istiyorum millanin cok satanlarinda olan bi tayti aldim berbat bel kismina kalin araba lastigi gibi bi bel yapilmis faica hem karni rahatsiz ediyor hem beli kalin gosteriyor kim bunu niye giyiyor anlamadim. sporda hep oversize esofman altlari giydigim icin ilk defa tayt aldim. uygun fiyatli parlak olmayan guzel tayt onerilerine acigim

1 aralık 18:03

119. Bacak çalıştığım şu günlerde; Selülit, varis ve lipodem'e savaş açan tightlar instagramda sürekli reklamlarıma çıkıyor. kullanan varsa mesaj kutuma beklerim. Merak ediyorum işe yarıyor mu? Aklımı çeliyor vallahi. Tüm vucut gitti kolum bacağım hala kalın.

30 kasım 23:52

556. Elimde olup kullanmadığım Versace Crystal Noir Edt 90 ml , Giorgio Armani Si Passione Eclat 100 ml ve Zara Fashionably London 100 ml 'yi elimden çıkarmak istiyorum . Dolap ismim :@limonata0706 ,süslüden geldiğinizi söylerseniz ekstra indirim yaparım :)

30 kasım 13:38

497. Elimde olup kullanmadığım Versace Crystal Noir Edt 90 ml , Giorgio Armani Si Passione Eclat 100 ml ve Zara Fashionably London 100 ml 'yi elimden çıkarmak istiyorum . Gardrops ismim :egizem2 ,süslüden geldiğinizi söylerseniz ekstra indirim yaparım :)

30 kasım 13:38

7638. kikoda 4 al 2 öde kampanyası vardı, ihtiyacınız varsa bilginize süslüler

30 kasım 01:08

7637. bath and body works ve victorias secret 'ta 2 al 1 öde kampanyası var.

28 kasım 11:36

7636. Sephora black friday indirimi başlatmış ve bu yıl chanel dior grubu da dahildi ihtiyacınız varsa bakın derim , bazı wish listimdeki ürünleri almış oldum

27 kasım 23:03

831. O bu değil de yerli mangolar ne kadar lezzetli ya. Pazarda markette görürseniz alın süslüler. Kivi gibi piyasada satışı ve haliyle üretimi artsın. Büyük yeşil oluyorlar ve tadı ithal mangolara göre kat kat iyi. Adeta mango özü yiyormuşsunuz gibi.

27 kasım 01:28

1025. @schimera hesabımla markalı çizmeler paylaştım, ilgilenenlere duyurulur