güncel
    • girdiler (39796)
    • medya (3257)

12. Herkesin üzerinde bu markayı olup fiyatının da uygun olduğunu görünce araştırdım. Türkiye'de kaçak üretimi ve taklitlerini engellemek mümkün olmayınca, Türkiye'de bunu yapan kaçakçıları bulup yetki vermiş. Şimdi herkes alıyor ama düşük kalite olanı, yani bizzat firmanın üretimi olmayan ürünleri.

Sabahtan beri tekrar görünce herkeste aklıma geldi.

bugün 09:48 2 saat önce

125. Bu bir kandırılma hikayesidir lütfen okuyunuz!!

Tight tonic ya da diğer adıyla ttonic diye bir marka sürekli instagramda karşıma çıkıyordu. Selülit, varis ve lipödem ile savaşan ~2000 liralık taytlar satan bir firma.

Ürün bildiğiniz 80 den penti çorap. İçiniz görünüyor. Sayfalarında basınç etkisi vs yazmışlar yok öyle birşey bir tayt kadar bile sarmıyor vucudunuzu bildiğiniz ince çorap. Zaten ürün 1 ayda çinden kargoyla geldi. Naylon bir çoraptan ibaret olduğunu da görünce iade etmek istedim. Sitesinde 14 gün içinde iade garantisi var. Ama sürpriz!! Ürünü iade etmek isterseniz 650 tl kargo ücretini siz ödeyeceksiniz. Birkaç dolarlık taytları çinden kapınıza getirtiyor iade isterseniz de 650 tl ürün iade ücreti istiyorlar. Bir de iade için garanti de vermiyor, inceleme için gönderiyorsunuz.

Ben yandım siz yanmayın. Uzak durun!!!

24 aralık 01:56 24 aralık 04:44

1088. online alışverişlerde ücretsiz kargoyu tamamen kaldırdığını düşündüğüm marka. bugün bir hayli alışveriş yapmama rağmen kargo ücreti aldı. nahoş.

22 aralık 21:15

2141. Gittim yine mango'dan triko takım aldım. Hem şık, hem rahat, hem kurtarıcı. Siyah renkten çıkmak istiyorum onun için orta kahverengi olanı aldım. Normalde s bedenim ama xs 'i daha çok sevdim çünkü ayağımdaki spor ayakkabı ile deneyince paça boyu yaptırmama da gerek kalmadı. Üstü s beden alayım dedim ama bol durdu dolayısıyla üstü de xs aldım. Perkins yaka da takıma zerafet katıyor, takımın üst parçasına drage mi denir bir dikiş detayı var, bu da takımı sıradanlıktan çıkarmış. Bu arada beli de bağcıklı değil, niye öyle yazmışlar anlamadım. Bağcık detayı sevmem pijama gibi duruyor. Rahat olsun ama şık olsun:)

Trikoyu en iyi sen yapıyorsun be mango.

Bir de batik iyiydi trikoda ama batik mağzası hala var mı bilmiyorum bile.

(link: https://shop.mango.com/tr/tr/p/kadin/pantolon/straight/beli-bagc%C4%B1kl%C4%B1-duz-kesim-pantolon_27061274?c=35 mango triko takım)

22 aralık 18:49 24 aralık 17:29

557. Sıfır etiketli marka çantalar, bath and body works vücut spreyleri,çelik takılar ekledim. Bakmak isterseniz dolap ismim: sedaspage

21 aralık 14:10

2140. Ayyıldız marka kırmızı iç çamaşırı 😊💗

19 aralık 23:39

2139. Tiktokta viral olan bu pantolonu aldım. Kumaşı çok ince ama vücudu güzel gösteriyor (link: https://ty.gl/yw3kb2ncqzohz Tık)

18 aralık 14:47

2138. Zayıflayana kadar giyim ürünü almayacağım dedim ama bu gidişle ben hiç bir şey alamayacaktım. Dedim bari mont alayım. Her türlü xs giyiyorum boydan ötürü.

(link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1305129003.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=mk_tr|ln_tur|pl_google|ct_sh|bu_ladies|kt_bra|bg_branded|cs_shopv2|adt_all|sp_low|pi_trg06anu3aa214&utm_term=&gad_source=4&gad_campaignid=13665545651&gbraid=0AAAAADvrmzTMM75hiElxmJAN_01yh7GmZ&gclid=Cj0KCQiAgP_JBhD-ARIsANpEMxyFX8nSMH_R9bohgyPFXFGSBI-3Aoq83eL-wPwetbYS2HyMSkuc80EaAlMoEALw_wcB Hm Oversize Ceket) Bunun koyu kahverengisi stokta olsaydı kesin onu alırdım ama bu renk de güzel. Böyle montlarla ayı yavrusuna dönmeyi seviyorum.

(link: https://ty.gl/v3o9a7y4gu4kg Oysho Oversize Suni Yün Ceket) Xs bedeni bile nasıl bu kadar bol olabilir aklım almadı. Yine de spora giderken yürüyüş yaparken falan popoyu örttüğü için memnunum. Ayrıca sıcacık tutuyor. Ceketten ziyade mont gibi. Tabi ben Akdeniz'de yaşıyorum ona göre değerlendirmek lazım.

(link: https://ty.gl/g4fi9mf58a2f5 Mavi Leopar Çanta) Kalitesi çok iyi. Dışı süet ve metal parçaları çok kaliteli. Severek kullanacağım.

15 aralık 18:46

7642. korendy'de minimum 2000 lira ödemede sepetteki en uygun ürüne %99 indirim var. 1000'er liralık 3 ürün alırsanız biri bedavaya gelmiş oluyor.

15 aralık 13:42

554. Satıcılar için cennet, alıcılar için kabus bir platform. Taksit avantajı olarak yok, alıcı için komisyon yüksek, kargo kolaylığı yok.

Satıcıya hiçbir yansıması olmadığı için sizin gönderilmeyecek siparişinizin parasını haftalarca işletip iade etmiyorlar bile. Sorun olduğunda bağlanabileceğiniz bir destek hattı da yok.

Dolap'ın konforunun kıyısına bile yaklaşamaz. Bütün deneyimler ayrı kepazelik.

11 aralık 13:37