bir satıcı hakkında yazdığım asla hakaret vs hadsizlik içermeyen olumsuz yorumumu yayınlamayarak güvenimi zaten yitirmiş olan sanal pazar yeridir. son dönemde boykot kapsamında alışverişi tamamen kestim.
Arayüzü kolay ve çok çeşitli olduğu için bir şey alacaksam çoğunlukla burdan alırdım. Uzun bir süre bakınmayı bile düşünmüyorum
#boykot
bu aralar enteresan bir tayfanın türediği 2. el platformu.
önce makul bir teklif gönderiyorlar, kabul ediyorum ama satın almıyorlar. teklifin süresi dolunca biraz daha düşüğünü gönderiyorlar, hadi neyse diyip onu da kabul ediyorum yine satın alım yok. onun da süresi dolunca daha da düşüğünü gönderiyorlar. biz her gün sizle mi uğraşacağız yahu almayacaksan uza.
nakite dönüştürmek istediğim kıyafetleri çok uygun fiyattan satıyorum. genelde zara ve levi's oluyor.
(link: https://dolap.com/ara?q=%40ekrhn1&sira=yeniden-eskiye adresim)
giymediğim ve iyi durumdaki kıyafetlerimi satıp nakite dönüştürüyorum. şu anda zara ve levi's jeanler ve stradivarius viral olan pantalonu ekledim. yazlıklar da ekleyeceğim bu hafta. fiyatları çok çok makul tuttum, beklerim.
(link: https://dolap.com/ara?q=%40ekrhn1&sira=yeniden-eskiye adresim)
Çantalarına o kadar laf ettikten sonra Barcelona seyahatimde mini modelinin lacivert rengini kendime vizon rengini ablama aldım. Fiyatı 85 euro tax refund ile 75 euro'ya geldi. Tiktok'taki videolar doğruymuş gerçekten içine baya bir eşya alıyor. Askısını da temu'dan aldım :d
20 nisan 12:38
20 nisan 12:40
Lilith modelinin merlot rengi çantasını aldım. O paraya daha kaliteli başka çantalar alınabilir miydi alınırdı belki ama tasarımı gerçekten çok hoşuma gittiği ve tam olarak benim tarzıma uyduğu için dayanamadım aldım. Geldiğinde Sapının metal kısımlarında çizikler ve yapışkan jelatin izleri vardı o kadar para verip alıyorsun hiç mi dikkat etmemişler diye düşündüm ve gerçekten şaşırdım doğrusu. Hadi yapışkanlar silince geçti ama metal kısmındaki çizikleri hiç görmediler mi acaba görüp de o şekilde yolladılar ise de bir şey diyemiyorum :) çok belli olmadığı için ve yaklaşan seyahatimde de takmak istediğimdenneyse artık dedim. İade sürecinin de sıkıntılı olduğunu ve süreci iyi yönetemediklerini birçok arkadaşımdan duymuştum açıkçası iadesiyle uğraşmak istemedim. Onun dışında deri kalitesi güzel gerçekten ben burdayım diyen bir çanta. Çok severek kullanıyorum ama gönderirken ürünü daha iyi inceleseler harika olurdu
20 nisan 12:26
20 nisan 12:30
dizi yırtık pantolonların içine tayt giymek. gigi hadid'de görmüştüm ilk ondan sonra bi ara akım oldu bu zamana kadar gördüğüm en korkunç moda akımıydı.
Hasbinallah gerçekten, geçen yıl gelinliğimi 45 bin liraya aldım, giydim, dolapta satmaya karar verip fiyatını da 20 binden koydum, sonra ta 5000e kadar düştüm.
Gelmiş bana diyor ki "indirim olmaz mı? "
Zarada olmuş bir elbise 5000, canım burnumda zaten, buna da pazarlık edecekseniz güneşlik ya da tül perdeden falan yapın gelinliğinizi akskdllf.
Birkaç sene önce moda olan ve gördüğüm kadarı ile hala internette satılan içi sünger dolgulu kadife taçlar. Ha böyle incili mincili aşırı kiç... (link: https://cdn.dsmcdn.com/ty646/product/media/images/20221214/16/237557138/649628640/1/1_org_zoom.jpg Bunun gibi mesela örnek olarak)
Bakın nasıl yüzünü kapatmış utançtan. Eğer süslü zengin koreli kız değilseniz lohusa şerbetini bekleyen "kocasının karısı" gibi duruyorsunuz bacılarım. Nesiniz siz prenses süreyya mı, hürrem sultan mı? Oldu olacak hotoz takıp gezin. Görünce kafamı çeviriyordum ben. Almayın bunları bitsin bu moda tamamen.