güncel
    • girdiler (39687)
    • medya (3180)

1010. burada beğendiğim ürünlerin gardropta satışı var mı diye bakıyorum varsa gardropstan alıyorum. veya googledan fotoğraflı arama yapıyorum herhangi bir 2. el uygulamada satışı varsa oraya gidiyorum. dolabımda da teklif verip almayanlar çokca.

böyle böyle modacruz akibetine uğratırız inşallah.

sadece alacağı komisyonu düşünüp, göbeğini kaşıyanlarla işimiz yok!

bugün 08:47

1009. Hem alıcı hem satıcı için dayanılmaz boyuta çıkan komisyonlardan ötürü artık satış yapmak imkansız hale geldi. Ben de bu haftasonu artık elimdeki ürünleri uygun fiyata çıkartmak için ikinci el etkinliğine katılmaya karar verdim.14-15 eylül tarihlerinde Zekeriyaköy İstanbul'da yapılacak etkinliğe hepinizi bekliyorum. 2 arkadaşımın daha eşyaları olacak. Miumiu çanta, gerçek deri ayakkabılar , vakko ceket, sandro kot ve deri ceketler, beymen, opscool gibi markaların s/m bedenlerde kıyafetlerini normale göre uygun fiyatlarla satacağız. Organizasyon detayları hakkında instagram üzerinden eski_garajorganizasyon hesabına bakabilirsiniz. Ayrıca dolap hesabım : cornflakes

süslüden geldiğinizi söylerseniz indirim yapacağım 😍

dün 23:21

1008. yaşattığı saçmalık ile ürünlerimi silip doğrudan gardropsa geçmeme neden olan ikinci el satış platformu.

sistemlerinde şöyle bir açık var. siz ürünü yolluyorsunuz. alıcı onaylamazsa veya iade talebi açmazsa sistemde kargoda "teslim edildi" göründükten 24 saat sonra otomatik onay veriliyor ya? alıcı dolap ile iletişim kurup bu otomatik onayı iptal edebiliyor. ciddiyim, yapabiliyor bunu. bakın iade talebi açmasından bahsetmiyorum. kargoda teslim edildi görünen şeye ben teslim almadım diyor ve dolap alıcının beyanını geçerli sayıyor ve teslim edildi görünen kargoyu kayıp ilan ediyor. sonra diyorlar ki kargo firması araştırma yapıyor bekleyeceksiniz. e diyorum araştırma sonucundan bir şey çıkmazsa ne olacak? belki şahıs kargoyu teslim aldı ama almadım diyor? söyleneni aynen aktarıyorum: "kargo firması mutlaka zararımı karşılayacakmış, mağdur olmayacakmışım" buna çocuklar bile güler. hangi kargo firması teslim ettiğini beyan ettiği bir ürünün ücretini öder ki? ayrıca biliyoruz ki böyle durumlarda araştırma 1 sene sürebiliyor ve sonucunda da genelde kargodan zırnık alamıyorsunuz. burada satıcı olarak benim suçum ne? ben niye bunlarla uğraşıyorum? o kadar komisyon alıyorsunuz ama en ufak bir satıcı korumanız yok. tamamen alıcının kucağına oturtmuşsunuz satıcılarınızı.

gardropsta çok satış olmuyor ama en azından satıcılarının daha çok yanındalar onu biliyorum. kafam rahat olur en azından.

dün 13:56 dün 14:32

1007. bu kadar kişi sevmezken nasıl bu kadar kişi hala kullanıyor anlamıyorum.

aylardır gardrops'tan satış yapamadım. aynı ürünleri 200-300 tl daha ucuza koyuyorum. aynı nick ile hesabım var ki millet gidip oradan baksın orada da var mıyım diye, ama yok ısrarla dolap kullanıyor herkes.

neyse buradan ürünlerime bakabilirsiniz.

tommy ve harley bot, hm sweatshirtler ekledim.

(link: https://link.dolap.com/snbcq https://link.dolap.com/snbcq)

dün 09:37 dün 09:41

1006. sonbahar için yeni şeyler yükleyeceğim, hesabıma bakmak isterseniz;

(link: https://dolap.com/ara?q=%40ekrhn1&sira=yeniden-eskiye link)

12 eylül 20:43

1005. yorumlara, tekliflere cevap vermeyip reddedip geçecekseniz ürün falan satmayın kardeşim.

2.500 tl'ye ürünü koymuşsun  (gizlinot: sıfırı 2.900 tl bu arada ama benim bedenim yok stoklarda) alacak biri de gelmiş ama umrunda bile değil. satış sayısı da oldukça yüksek bi profil. bu nasıl olsa alır politikası mı uyguluyor anlamadım.

yorumda biraz sitem etmiştim yorumumu da silmiş. insanları anlamak zor zaten ürünü 2-3 kişi favorilemiş benden başka kim alır onu senden. umarım elinde kalır satamazsın kimseye.

edit: istediğim ürün stoklara tekrar geldi ve direkt mağazasından sıfır etiketli olarak aldım. sen de öyle bekle satılacak diye. gerçekten kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum.

12 eylül 20:34 dün 14:58

7639. Trendyol Watsons magazasinda ikinci ürün 100 TL, 3 al 2 öde (gizlinot: bunu yapmayı beceremedim göz kalemlerinde vardı ama kabul etmedi anlamadim) gibi kampanyalar var ve fiyatlar da mağazadan düşük suan. 2 tane frudia güneş kremini toplam 330tl'ye aldım ihtiyacı olan bakabilir

ilgili medya:
    9 eylül 17:52 9 eylül 17:54

806. Doğum gününe özel 25 tl indirim çeki tanımlayan bonkör marka. Ciklet atsaydın ya önüme.

Edit: yazım hatası

9 eylül 08:16 9 eylül 12:26

951. bir önceki girdide bahsedilen durumdan ben de çok muzdaribim yıl olmuş 2024 hala online'dan alınan ürünün iadesini fiziksel mağazalardan yapmıyorlar. mango, zara, bütün inditex grubu bu kolaylığı sunarken neden ısrarla insanları kargo aramak zorunda bırakıyorsunuz anlamıyorum ya. m bedenin 38 bedene tekabül etmediğini de sadece bunlarda gördüm 2 adet keten pantolon almıştım dün geldiler m beden tam olurken 38 beden kalçamdan bile geçmedi. halbuki bütün markalarda 38/m tık diye olur bana. işimin gücümün arasında bir de yarım saat uzaklıktaki yurtiçi kargoya gitmek zorundayım saçma sapan iade politikaları yüzünden. madem fiziki mağazadan online alışveriş iadesi almıyorsunuz o zaman kargo kısıtlaması koymayın her kargo şirketi ile gönderebilelim iadeleri.

4 eylül 14:30

7638. Mion'da 750 tl üzerine sepette %30 indirim var, maybelline yeni çıkan lifter liplinerlar 200 lira civarına geliyor.

3 eylül 12:18