tr'ye yeni gelmiş olan lip balm serisi. yurtdışında 10 rengi satıştayken ülkemize 8 rengi geldi. şeffaf olan clear crave ile soğuk bir kahve olan espresso kiss rengi ülkemize gelmemiş. gelen renklerden özellikle 08 acai glaze rengi clinique black honey'e muadil gösteriliyor ve viral olmak üzere olan bir ürün olduğunu düşünüyorum. renkli lip balmları seven biri olarak ben de denemek için 2 rengini sipariş ettim, dün elime ulaştı. ilk izlenimim olumlu, dudakta gerçekten konforlu bir hissi var. berry haze rengi hariç satışta olan tüm renklerini aslı özyılmaz swatchlamış bugün instagram anasayfama düştü, renkleri görmek için bilgilendirici bir (link: https://www.instagram.com/reel/DJfFcy7INeO/ video) olmuş.
ancak ürünün gramajı oldukça düşük. trendyolda satıcı sorusu olarak l'oreale soranlar olmuş, ambalajda gramaj bilgisi bulunmuyor diyerek geçiştirmişler. maybelline us sayfasında 0.1 oz olarak belirtilmiş ürün. yaklaşık 2.83 gram yapıyor, bana az geldi.
Sunbeam tonunu kullanıyorum.
Mini boyu yeterli, az ürün çok gittiği için tam boyunu almak gereksiz. Mini boyunu 1 yıl önce yarısından fazlası duruyor hala.
Fondötenle karıştırmak için uygun değil içerisinde çok belirgin sim (glitter) taneleri var. En iyi fondöten altına uygulandığını gözlemledim. Fondöten üzerinde şerit gibi kalabiliyor yaymaya çalışırken fondöteni kaldırabiliyor fırça yerine süngerle daha iyi sonuç veriyor.
Günlük makyajda elimin gitmediği bir ürün ama özel bir durum için hazırlanıyorsam kullanmayı seviyorum. Fazla abartılı olmadan güzel bir ışıltı katıyor.
İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Polyacrylamide, Polysorbate 60, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C13-14 Isoparaffin, C9-11 Pareth-6, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Benzophenone-3, BHT, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)
ben yeni kullanmaya başladım ve inanılmaz memnun kaldım. şimdiye kadar kullandığım tüm masakaralar (lash sensational da dahil) gözümü hep yaşartıp ağırlık yapıyordu, bunda asla öyle bir durum yaşamadım. ve inanılmaz uzatıp belirginleştiriyor bu hafifliğe rağmen. formülasyon falan değişmezse vazgeçilmezim olur muhtemelen.
Sephoradan almasam benim ürünüm sahte herhalde derim o kadar kötü benim cildimde. Normalden kuruya dönük rozalı ama baskılayabildiğim sakin diyebileceğim bir cildim var. Ürünü çok farklı bazlarla, fırçayla, süngerle, elle her şekilde denedim ne yaparsam yapayım ürün yüzümde parçalandı. Az diye düşündüğüm gözeneklerimin bildiğiniz içinde birikip çevresinden soyuldu. Makyajdan anlamayan sevgilim dahi akşam cafede otururken sen yüzüne ne sürüyorsun çok kötü bu kabuk kabuk duruyor yüzün dedi. İnatla her seferinde bişeyleri değiştirip aklıma gelen birçok şekil ve şeyle denedim nihayet benim için olabilecek en iyisini buldum benim gibi anlaşamadığı halde inatla kullanmaya çalışan varsa benim çözümüm nemlendirici bir cilt bakımının ardından bobbi brown nemlendirici bazı yüzüme sürüp emilmesinin ardından üstüne 2 pompa bu fondöten+mac strobe cream (loreal-pastel falan bence nem ve ışıltı veren her baz olabilir) elimin üstünde karıştırıp ardından nokta nokta yüzüme bırakarak nemli süngerle uyguluyorum. Parçalanmayı önledim bu şekilde ama bana göre mat bu fondöten, ışıltılı bir bazla bunu biraz kırdım ama yinede istediğim görüntüyü yakalayamadım. En azından bitirebileceğim kadar kullanılabilir hale getirdim.
Bu arada ben mac face and body - dior face and body - este lauder double wear sheer tarzı fondötenleri seviyorum referans olarak belirtmiş olayım.
7 mayıs 23:37
7 mayıs 23:40
Yaklaşık 10 yıldır mac face and body kullanıyordum, özel günlerde de estee lauder double wear tercih ediyordum. Bu sefer farklı bir ürüne şans vermek isteyerek satın aldım.
Mac face and body ile kıyasladığımda birçok artısını keşfettim;
+telefonuma transfer olmadı
+cildimde ayrılma yapmadı
+tüm gün yerinden oynamadı
+gözeneklerimi flulaştırdı
+cildimde hiçbir şey yok gibiydi ama yine de kapatıcı etkisi face and body e göre fazlasıyla iyiydi
+sürümü çok daha kolaydı
Özel gün / günlük ayrımı yapmaya gerek bırakmadan kullanılabilecek bir ürün bence. Verdiğim her kuruşu hak ettiğini düşünüyorum. Ben altına bioderma atoderm kullanarak uyguladım ancak güzel bir bazla daha da mükemmel olabilir. Tavsiye ederim.
Neredeyse hemen hemen her ürünü kullanmışımdır. Ama alın bölgemin terlemesinden midir nedir beyazlık hep oluyordu bir süre sonra. Ben de uzun zamandır şeffaf sabun kullanıyorum. Kullanmadan önce küçük bir sprey şişesine doldurduğum su ile kaş fırçama birkaç fıs sıkarak ıslatıyorum. Sonrasında şeffaf sabunun üzerinde gezdirip kaşlarımı tarıyorum. Hem çok uyguna geliyor hem kaşları düşürmüyor hem de beyazlık bırakmıyor. Evde şeffaf sabunu olan süslüler deneme amacıyla bakabilirsiniz.
Kahverengini aldım. Duruşu güzel, beğendim. Kahverengi gözlerimi bi ton daha açık kahve gösterdi. Doğal ve tatlı duruyor. Günlük makyaj için süper, özellikle yaz aylarında.
Şimdi kafamda 2 soru var:
1-parasına değer miydi? Çok wow bir özelliği yok çünkü, uygun fiyatlı bir kahve maskara da aynı işi görür müydü?
2-paketini ilk açtığımda kurumuş gibi geldi bana ya :(( yapısı mı kuru, ürün mü kusurlu bilemedim. (Bilen mesaj atarsa çok makbule geçer)
Markanın kendi sitesinden aldım. Kargonun ulaşması10 gün sürdü. Şimdi geri gönderip yenisinin gelmesi falan kim bilir kaç gün sürer. Uğraşacak bir sabrım yok.
çok hareketli kaşlarımı sabit tutan wax. girdimin asıl sebebine gelirsek bendeki durduğu yerde bozulmuştu, garip beyazlıklar vardı. mail attım fotoğraflarla, ramazan bayramı olmasına rağmen aynı gün cevap yazdılar ve yeni ürün göndermeyi teklif ettiler, gönderdiler de. kapağını değiştirmişler sanırım yenisinde. böyle incelikler beni mest ediyor doğrusu.
Beaulisin sanırım yeni çıkardığı, suda ıslatılarak aktive edilen ve fırça marifetiyle sürülen mor/pembe olanını aldığım eyelinerı. Ben makyaj ustası değilim bu nedenle uygulama kısmı beni zorlasa da rengine aşık oldum. Kahverengi gözlü olduğum için göz makyajında pembeleri çok seviyorum.
Kalıcılığı fena değil sadece fırçayı çok ıslatmamak, nemlendirmek gerekiyor. Çok ıslanınca gözde inanılmaz dağılıyor.
fiyatı da görece uygun