güncel
    süslü
    # markalar
    • girdiler (62970)
    • medya (5587)

11. bu ürün eskiden alkollüydü, artık değil. formül değiştiği için bir şans vermek istemiştim, ama bu haliyle çok daha ağır ve yağlı bir şey olmuş. ve emilme problemi var, kesinlikle hoşnut kalamadım.

dün 15:13

203. Ben bu markayı çok seviyorum. Hatta bu yıl kullandığım bir çok makyaj malzemem note.

Sivilceye yatkın ve yağlı bir cildim var. Açık buğday tenliyim. Sarı alt tonluyum.

Anti blemish bb krem 02 numaram kullanıyorum. Mat ama çizgilere dolmayan yüzü kalıp gibi yapmayan güzel bir yapısı var. Kapatıcılığı bence orta- yüksek. Fondöten kullanmıyorum. Özel günlerde dahil bu bb krem yeterli oluyor.

Conceal&protect likit Gözaltı kapatıcısını kullanıyorum. Kadifeden bitişi çizgilere dolmayan ve yüksek kapatıcı bir ürün. Çok güzel yapay olmayan bir aydınlık veriyor.

Transparan pudrasını ve pudranın ambalajı da beğeniyorum günlük kullanıyorum.

Birde kaş sabitleyici var o da güzel. Kaşlarımda düşme, dökülme yapmıyor.

Fiyat performans olarak beğeniyorum.

dün 13:10

1349. bana tüylü pofidik bir makyaj çantası verdiler geçen 2 tane de tester parfüm verdiler 5k lık alışverişime

bi kaç gün sonra onlineden bir alışveriş yaptım 2.5k ona da bi tane erkek parfümü tester vermişler

haftaya yine land of legends mağazasından alışveriş yapacağım bakalım ordan ne gelicek

dün 11:28

202. Türkiye drugstore kozmetikte fiyat/performans olarak en başarılı marka. Sadece fondöten-pudralarını çok sarı tonlu buluyorum, onun dışında allık, far, kalem, ruj konusunda üstüne yok.

dün 03:22

201. Happy flawless tintlerinden 02 wild cherry'yi uzun zamandır severek kullandığım marka. Bordomsu görüntüsu korkutsa da sürünce çok tatlı bir pembeye dönüştü, yanakta çabuk dağılmasını çok sevdim. Dudaktaki duruşu da gerçekten kiraz veya vişne yemiş gibi, tek kusuru kurutması:( önceden nemlendirici bir şeyler sürmek gerek. Sana puanım 9 kanka.

dün 00:47

45. Normalde ürünlerini sevmem ama 8 saatlik pimple patch'lerini çok beğendim. Alevlenip deliler gibi sivilce çıkaran cildime bariyeri kendini toparlasın diye asit uygulayamıyorum, penaten de kullanamıyorum. Geriye bir tek bunlar kaldı elimde ve şişmiş ama uç vermeyen sivilcelerimi birkaç uygulamada iyice alevlendirmeden indiriyor. Sivilce daha az iltihaplandığı için daha çabuk iyileşiyor, daha az iz bırakıyor. Bayıldım gerçekten. Geçenlerde Bir sivilceyi öyle bir yüzeye çekip olgunlaştırmış ki sivilce patch'le birlikte geldi. Sonra boşluk kalan yüzey hemen iyileşti, devasa bir sivilce olacakken hemen kendini tamir edip kızarıklığı geçmeye başladı.

Tek dezavantajı paketten az sayıda çıkması ve fiyatı, pahalı maalesef. Ama şu anda lazım ve gerçekten işini yapıyor.

24 aralık 10:34

3068. Hermes twilly arıyorum 15,30,50 ml hepsi olabilir. Fazlaca parfümüm var anlaşabileceğimizi düşünüyorum. Ankaradayım.

23 aralık 15:24

1088. online alışverişlerde ücretsiz kargoyu tamamen kaldırdığını düşündüğüm marka. bugün bir hayli alışveriş yapmama rağmen kargo ücreti aldı. nahoş.

22 aralık 21:15

3. dermolisa isimli bir kozmetik distribütörü ile türkiye'ye giriş yapmış ve beymen online'da satılmaya başlayan kozmetik markası. Benim nedense hiç ilgimi çekmedi, amerika'da yaşarken en popüler zamanlarında bile sephora'da yanından geçip giderdim ama son zamanlarda çıkardığı ürünleri bende merak uyandırmaya başladı, özellikle allıkları. Yine de bunun yerine refy'ın gelmesini tercih ederdim.

19 aralık 16:50

1348. 13.000 tl'lik online alışverişime ayıp olmasın diye bir tane kerastese tester koyan marka.

18 aralık 12:20