Hala bulamadığom kalemdir
Bende Mystical Space rengi var. Türkiye'ye geldiğimde kadıköy'deki bir gratiste görüp aldım. Böyle duochrome göz kalemlerini gerçekten çok seviyorum. Bu ürünü de denemek istiyordum.
Mystical Space içinde mor ve mavi yansımalı harika bir renk. Serideki diğer renkler de güzel ama bence en güzeli bu. Yapısı yumuşak, kolay uygulanıyor ve hemen sabitleniyor. Gün içinde akma ve dökülme yapmadı, kalıcılığı güzel. Ben göz farı olarak kullanmak için aldım ama liner olarak da güzel duruyor. Ama bence bir kusuru var, gramajı az. Bu asansörlü kalemlerin çoğunda olan bir sorun zaten. Benim gibi göz farı niyetine kullanacaksanız hemen biter. Bunun dışında performansı gayet iyi, hayal kırıklığı yaratacak bir ürün değil. Gramajı az olsa da bitince aynı renkten tekrar almayı düşünüyorum çünkü piyasada kolay bulunmayan orijinal bir renk. Ayrıca herhangi bir irritasyon da yapmadı
Ukte sahibi: (yazar: senasienna)
Öneriyle beklentisiz Canyon rengini satın aldığım stick formda asansörlü göz farı. Şuan makyaj çantamdaki ışıltılı far harici tek göz farımdır. Akşamları çıkarken özellikle sürüp bi fırçayla dağıtıyorum.kirpik diplerime de siyah ya da kahve kalemi sürüp dağıtınca benim imza makyajlarımdan bi görüntü ortaya çıkıyor. bu farı almadan önce bu görüntüyü Kat von d paletteki en koyu renkle elde ediyodum. onu makyaj çantamda taşıyamıyodum. bu çok iyi alternatif oldu. Biraz göz kapaklarımdaki çizgilere doluyor ama rahatsız edecek seviyede değil. Yanılmıyosam armaninin likit farına benzetmişti biri.
Kirpiklerim gur ama asagi dogru gidiyor ayni zamanda uzunlar. Bu maskara kivirici olmadan kivirip daha da uzatti, tek tek ayiriyor. Kurumadan kat kat surulebilir. Topaklanmiyor. Ilk actigimda da biterken de ayni dokudaydi. Fircasi silikon. Farkli kirpik tiplerinde bes arkadasim da aldi ve hepsi cok sevdi. Sadece bir tanesi dogal durmadigini soyledi ama onun kirpikleri zaten boyali ve sekilli. Zor sekil alan kirpikler daha cok sever.
En yakın zamanda Web sitesinde satılan prada marka ayakkabılarından almayı planladığım mağaza .
beymen'in indirimi normalde 3 katına sattıkları ürünü yurt dışındaki satış fiyatına indirmek şeklinde oluyor. coach çantaların abd'deki fiyatlarına bakın ve beymen'de indirimdeki fiyatlarına bakın ne dediğimi anlarsınız. indirim dışı hiçbir ürünü almamak lazım. direkt kazıklanıyorsunuz. en güzeli yurt dışından almak, eş dosttan rica etmek.
17 şubat 19:24
17 şubat 21:30
Stylo yeux göz kalemlerini alırken swatchladığım 12 numaralı contour clair rengini beğenip, onlinedan indirimli almak için girdiğimde, bu serinin de rouge noir rengi olduğunu gördüm, ama stylo yeux göz kalemlerindekinden farklı duruyordu, sanki rouge noir ve cassis renginin karışımı gibi enfes bir renkti. kalemler dün geldi ve 8 rouge noir rengi gerçekten de stylo yeux’ların cassis ve rouge noir renklerinin ortasında duran, harika bir bordo mürdüm karışımı. Fakat aynı ismin farklı ürün gamlarında hayli farklı tonlarda kullanılması sıkıntılı, o rengi görüp de farklı olduğu için istemesem, aynı ismi taşıyan iki ürünün tamamen aynı renkte olmasını beklesem hiç ama hiç hoşuma gitmezdi bu durum.
Gelelim 12 numaralı contour clair rengine. Ben bunu alt kirpik diplerime, üst göz kapaklarımın derinlik noktalarına, burun sırtımın kenarlarına, hatta elmacık kemiklerimin altına bile sürüyorum. Yok gibi, güzel bir mini kontür.
15 şubat 13:38
15 şubat 13:38
---başlık yanlış yazılmış diye şikayet edersek typom belki düzeltilir arkadaşlar, pamuk eller düğmeye :d----
Aslında hayli eski bir ürün olan bu paletin smoky essentials olanını, mauve ve mürdüm tonlu ancak gündelik kullanıma uygun pigmentasyonda, ufak bir far paleti ararken buldum. Ben bu paletin cool neutrals olanına yıllaaar yıllar önce yükselmiştim de sol üst köşedeki bazı sebebiyle almamıştım, sevmiyorum çünkü palette bu tarz açılımları. Meğersem o çoktaaaan discontinued edilmiş ve yerini smoky essentials almış.
Tam aradığım arttırılabilir pigmentasyonda, sheer ve kolaylıkla karıştırılabilen farlar bunlar. Mat mürdüm bile azıcık alınıp şöyle bir yayılabiliyor aniden kopkoyu olmadan, ve yayarken pigmentsiz bir far gibi yok olup gitmiyor. Nasıl anlatayım bilemiyorum,’ a wash of color‘ denilir ya öyle.
Azıcık alıp arttıra arttıra sürerken yahut başka renk geçerken çamurlaşma yahut yamalı görüntü vermiyor. Dansa, gece kulübüne yahut 8 saatten uzun günlere denemedim, ancak normal bir gün içerisinde uçup gitmiyor. Bu tonlarda ve direkt opak pigmentasyonu olmayan, renkli ve şeffaf histe, gündelik kullanıma çok uygun ve hata kaldırabilir bir palet isteyen herkese uyacaktır. Boyutu da çok tatlış ve seyahatlere de çok uygun.
15 şubat 13:17
15 şubat 16:02
2 yıldır yaptığı indirimlerin indirşm olmadığını düşünüyorum.
Yine beyaz yakalı avutan bir marka.
Tabi alışveriş yapıyoruz orası ayrı.