güncel
    • girdiler (5498)
    • medya (994)

571. ilk versiyonunda 8 renk, yenilenmiş versiyonunda 10 renk bulunduran palet. yeni versiyonda 2 tane mat renk eklemişler. bir zamanların fırtına gibi esip geçen ürünüdür, herkes almıştır veya almayanın aklında kalmıştır. hele ki sinek gözü/kanadı rengi... sırf onun için paleti alanlar bile vardır.

ama doğruyu söylemek gerekirse paletin aktif olarak kullanılabilen 4, maksimum 5 rengi vardır (o da yeni versiyonundaki matlarla birlikte). kimsenin günlük makyajı bu kadar koyu renkler içermiyor, o yüzden dibi görülen öncelikli renkler hep açık ışıltılı tonlar veya matlardır. eğer koyu renklerin dibini gördüğünüzü iddia ediyorsanız da bahsettiğim tonlarda başka favori farınız vardır.

3 kasım 19:43

1. Evet yeni bir baslikla karsinizdayim. Nars’in yanilmiyorsam 2025 yazi icin cikardigi dort ayri tonda satisa sunulan paleti. Bir Highlighter, iki allik bir bronzer iceriyor. Fiyati 3600 lira civarinda ama deger mi?Bence kesinlikle deger. Hadi nedenlerini konusalim.

Simdi bu palet dort ayri renkten yani bana gore dort ayri urunden olusan bir palet. Gramajlari da oldukca yeterli. Benim gibi palet sevmeyen biri icin bile mukemmel olusturulmus/dusunulmus bir urun diyebilirim. Kompakt , ideal boyutta yani tam bir cantaya at cik paleti olmus kendisi. Yanina bir firca atmaniz yeterli. Fiyat yuksek gibi gelse de hem urun kalitesi acisindan , hem de dort urune vereceginiz paradan tasarruf ettirdiginden, bonus olarak benim gibi disarida makyaj tazelemeyi sevenler icin otuz tane urunu ayni anda tasima zorunlulugunu tamamen bitirmesinden dolayi hakediyor. Sadece bu palet ve fondoten , kapatici ile tum yuz makyaj ihtiyacinizi karsilayabilirsiniz neredeyse. Seyahatlerde cok kullanisli olacaktir.

Bir diger avantaji gereksiz veya begenmedigim kullanmadigim hicbir urun veya renk icermiyor ki paletlerde en sinirlendigim sey bir iki rengi secip bitirip koskoca urunun cop olusudur. Paletlere bu sebepten mesafeli yaklasirdim bu urune kadar. Benim gibi surekli renklerle oynamayan, klasik makyajlar yapan biriyseniz renkleri acisindan cok yerinde bir palet olmus. Dort ton arasinda secim yapabilmeniz de cabasi.Renkleri karistirdiginizda da hos sonuclar cikiyor cunku benzer renkler tasarlanarak olusturulmus zaten, hazir bir makyaj kombini olarak aliyorsunuz, size sadece giymesi kaliyor diyebilirim. Pigmentasyonlari cok yeterli, her nars urunu gibi abartisiz ama hos hissettiriyor, nazik davranirsaniz palyacoya cevirmez .

Bugday hatta bazen orta koyuya kacan bir bugday olarak bilerek mavi kapakli olan light rengini sectim cunku pratik makyajlari seviyorum , elimin ayari kacarsa camur gibi duran urunleri kullanamiyorum. Unutmadan aynasi da mevcut tam olarak at cik. Gormeden aldigim icin Highlighter’inin gunluk olmayacagindan korkmustum cunku simli aydinlatici hic sevmem, tercihjm her zaman sedefliden yanadir. Gozeneklerimi vurgulamayan hafif simli bir renkle karsilastim bunu da ayrica sevdim. Beni ayrica bronzer , allik, highlighter vs tasima zorunlulugundan kurtardigi icin minnettarim kendisine.cogu zaman stick yada pudra bir fondoten, kapatici, ruj , minik bir firca ve bunu atip cikiyorum  disari. Asla cantada agirlik hissettirmiyor ki ben kucuk canta insaniyim.acayip yer acti. Cok nice!

Light rengi icin icerdigi renkler ve swatch’lara internetten bakabilirsiniz. Arkasinda soyle belirtilmis; thrill, bad behavior, ophelia, laguna 01. Pembe, acik-orta bronz, golden bir palet gibi dusunun. Medium rengi de cok hos ama o daha cok coral alt tonlu geldiginden ve bronzer cahili oldugum icin elimin ayarina guvenemedigimden bunu sectim ben ama esmerler icin o da cok basarili. Laguna 02 yada 03 numarasi iceriyor olmasi lazim ama hatirlamiyorum acikcasi. Diger renkleri bence cok esmerler veya profesyoneller icin uygun olabilir yada kontur yapiyorsaniz isinize yarayabilir. Ben tercih edecek kadar becerikli degilim malesef. En dogrusu gorup almak tabiki ama kor alis yapacaklar icin bilgilendirme olsun istedim.

Sonuc;  Butcenizi zorlamayacaksa kesinlikle alin derim, bu palet son damlasina kadar kullanilir, bitirilir ve ziyan edilmez. Hayatimda ilk defa bana bir yuz paleti aldirdi, fikrimi biraz degistirdi diyebilirim. Tek kapakta bir suru urun muthis fikir olabiliyormus. Bu urunun tasima kolayligindan influence olarak make up forever ‘in harmony isimli allik, kapatici, krem fondoten, krem kontur/bronzer iceren paletinide aldim. Onun hakkinda daha sonra yazacagim.

14 ekim 04:10

540. bir çok süslünün aksine, tekli farlara göre kullanımını daha avantajlı bulduğum, sadece parmaklamaktan hatta açıp bakmaktan bile aşırı keyif duyduğum için hepsini bitiremeyeceğimi bildiğim halde seneler içerisinde satın aldıklarımdan ufak bir koleksiyon oluşturduğum, şu an elimde 70 küsur adet bulunan en sevdiğim makyaj ürünüdür.

far kullanmayı çok seven ve gerçekten hiçbir renkten korkmayan biri olarak far paletleri, bana renkler arasında kombin yapma konusunda ciddi şekilde ilham veriyor. Küçük bir örnek vermek gerekirse, kullanmak istediğim far paletinin tonlarına uygun kıyafet seçmişliğim ya da far paletlerimde beğendiğim ikili, üçlü kombinasyonları kıyafetlerime yansıtmışlığım çoktur. en son revolution markasının çıkarmış olduğu "astra nova" paleti sayesinde örneğin pembe, bordo ve yeşilin bir arada nasıl kullanılabileceğine ilişkin resmen aydınlandım. göz rengim kahverengi olduğu için bir çok rengi de günlük makyajımda kullanabiliyorum, bence far sevmek, renkleri sevmekle, renkli makyajı sevmekle alakalı bir şey. zaten paletler bu şekilde kullanıldıklarında ekonomik ve verimli oluyorlar. stik farlar, sıvı krem farlar ve tekli farlar elbetteki daha ekonomik ve çok fazla far sevmeyen kişiler için avantajlı ama ben şahsen tek renk kullanarak yaptığım makyajları kendim bile sıkıcı buluyorum. tek farla makyaj yaptığım gün yakın arkadaşlarım bile bugün senin canın mı sıkkın diyorlar, o derece :) illa o morlar pembelerle, yeşiller mavilerle, maviler mercanlarla bir kombinlenecek yani :)

Seneler içerisinde aldığım, atmaya ya da vermeye kıyamadığım far paletleri 2025 yılı temmuz ayı itibariyle ilişikteki gibidir. Daha çok revolution markasının farlarına sahip olsam da nyx, wet n wild, romand, beaulis, mua, technic gibi bir çok markanın bir far paletini denedim, denemeye devam ediyorum. sorunuz olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

10 temmuz 12:29 10 temmuz 12:35

539. Kesinlikle bir onceki suslunun dedigine katiliyorum. Far paletlerini eskiden toplu bircok far barindirdigi icin efektif bulurdum ancak gercekten cok nadir far paletleri haric cogunu artik begenmiyorum. Kendime en son bir palet alali 2-3 yil oluyordur neredeyse ama daha gecen al sephoradan 3 adet tekli far daha aldim. Tekli farlar veya maksimim 4lu-5li far paletleri bence cok daha kullanisli. Hem makyaj cantama hizli a atip evden cikarak ofiste kolayca makyaj yapabiliyorum hem seyahatlerde tasimak icin idealler cunku nerdeyse hic yer kaplamiyorlar hem de sadece sevdigim ve bana yakisan tonlari alabiliyorum. En onemli bir diger avantaji da cok sevdigim tonlari satin aldigimdan farlarin son kullanma tarihleri gecmeden kolayca bitirip yenisini alabiliyorum. Bu sebeple farlarda taşlaşma sorunu yasamiyorum, hassas gozlerimi de son kullanma tarihi gecmis farlarla riske atmiyorum. Ayrica Sirf palette bulunuyor diye sacma sapan neon mavi bir far icin para odemek zorunda kalmamak da harika... Nerden bakarsaniz bakin tekli farlar veya cok kucuk far paletleri her bakimdan cok cok avantajli geliyor bana da

10 temmuz 11:55

538. Zamanında almış olduğum 2-3 sevdiğim renkler bitince tekrar palet almama kararı aldım. Tekli farlar, kalem ve krem farlar ile devam ediyorum. Çünkü bakıyorum bakıyorum yarısı her gün kullanmaya uygun palet göremiyorum. Koskoca paletlere tonla para ödeyip favori renklerim bitince paleti çöpe atmaktansa, ve de çok yer kaplıyorlar rengini yapısını sevdiğim tekli farları kullanmak daha mantıklı geliyor.

9 temmuz 18:24

4. makeup revolution flawless paleti 150 senedir kullanıyorum hem artık sıkıldım, hem de gelin makyajımı kendim yapmak istiyorum. biraz daha aydınlık soft ve ışıltılı renkler istiyodum. bu paletteki renkler hoşuma gittiği için watsonstan indirimden aldım. çok da beklentim yoktu ama gerçekten bayıldım, pigmentler aşırı iyi. geçenlerde kendime bir makyaj yaptım, akşama kadar milim kıpırdamadı, çizgilere dolmadı. gece geç döndüğüm için yine makyajımı temizlemeden uyudum. yeni yapılmış gibi bir göz makyajıyla uyandım

2 haziran 10:40

72. 1,5 yıl düzenli kullanım sonrası sonunda bir far paleti bitirmiş bulunuyorum. bu nasıl bitmiş far paleti demeyin... altın rengi olanın yapısı inanılmaz kötüleşmiş parça parça duruyor kullanılacak durumda değil. en sağdaki koyu kahve neredeyse her palette var sizin de bileceğiniz gibi. zaten bu renkle sadece eyeliner çekebiliyorum ve bunun için elimde tutsam ben ölene kadar bitmez. turuncu rengin de çok benzeri başka bir paletimde var. farın yapısı sert ve elimle uyguluyorum bu sebeple hiç tozutmuyor. tozutmadığı için de hiç azalmıyor. yakın gelecekte biteceğini bilsem uğraşırdım fakat bu far paletinin 2017 yılından kalma olduğunu da göz önünde bulundurursak ben onunla yeterince fazla zaman geçirdim ve 15 liramın hakkını fazlasıyla aldım. şimdi ise onu artık çöpe gönderme vakti geldi. yattığın yer incitmesin eski dostum

23 ocak 09:37

1. uzun süredir iş güçten sadece internetten alışveriş yapıyorum ve artık mağazalarda asla tester ürün olmamasından kaynaklı aldığım friday feels paleti (sarı olan) eve gelip açınca bambaşka bir renk çıktı. şok içindeyim aklıma geldi paketi sarı olduğundan renkler doğru gözükmüyordur diye ama bu kadar kötü bir tasarım yapacaklarına ihtimal vermedim yani şaka gibi,,,, çok güzel bir gold, sarı, şeftali, fıstık yeşili ve zümrüt yeşili gibi görünüyordu ama açınca sadece sarı ambalajından dolayı öyle olduğunu fark ettim çünkü yeşiller yeşil bile değilmiş masmaviymiş bildiğimiz... ve hani kutusunun herhangi bir yerinde renk paleti vs de yok. az önce mavi kutusuna baktım o da mavi değilmiş yani korkunç kötü bir fikir ve kötü bir tasarım ben baktığım ambalajda rengini tahmin etmek zorunda mıyım kim tasarladıysa ellerinden öperim.

(link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHubgamCsoisT2r4iF1aBtOljSCUdpALD8JyY7CPFw5Nek8yV3rNpQycAd&s=10 far paleti)

20 ocak 18:47

74. Hemisphere haricindeki renklerine bayıldığım highlighter paleti. Hemisphere rengi floresan lambaya çeviriyor suratı adeta. Sadece göz pınarlarına uygulayabiliyorum. Ama diğer renkleri muazzam.. bir aydınlatıcıdan bekleneni fazlasıyla karşılıyor. Dikkatli sürülmezse disko topuna çevirebiliyor yüzü.

18 ocak 15:51

1. 6 adet mat, 1 adet terracotta 1 adet de highlighter içeren, beyaz tenden esmer tene herkese yakışacak allık paleti. biraz tozutsa da pigmentasyonu ve kalıcılığı yüksek. gül kurusu ve pembe alt tonlu şeftali olan allıkların pigmentasyonu nispeten daha az olsa da "yüzüm renklensin ama belli de olmasın" diyenler için ideal. çoğu zaman allıkları birbirine karıştırarak kullansam da en sevdiğim koyu pembe olan allıklar. yazın güneşten kızarmış, kışın ise soğuktan üşümüş etkisi veriyor. pigmentli olduğu için azar azar uygulamak daha iyi olur. highlighter olan rengi fazla yoğun ve soğuk alt tonlu. bu yüzden sadece göz pınarlarıma bazen de burun ucuma hafifçe dokundurarak uyguluyorum.

20 aralık 2024 15:56