güncel
    süslü
    # makyaj # dudak
    • girdiler (36700)
    • medya (4021)

1. Çok genel bir başlık oldu ama Türkiye'de hiç bilinmemesine aşırı şaşırdığım bir marka bu. Malezya'dayım ve burada high end markalar bile Türkiye'ye kıyasla çok daha uygun fiyata bulunabiliyor. Bu marka ise inanılmaz ucuz olmasına rağmen son derece tatmin edici ürünleriyle (bilhassa ruj kategorisinde) gönlümü çaldı. Bilmiyorum cilde zararı var mı yok mu? Animal cruelty free mi? Bunları araştıracağım. Ama bilhassa nemlendirici rujları hem çok uygun fiyatlı hem de mükemmel. tintleri ve nemlendiricileri de çok iyi. ama ben en çok satin lipsticklerini beğendim. Eve geçince fotoğraf da paylaşacağım. bir rengini aldıktan sonra tüm renklerini aldım. öyle mükemmel. en son bobbi brown ın crushed serisinden ruby lipstickine aşık olmuştum böyle ama onun tüm renklerini alabilecek gö* bende yok idi

13 ocak 14:33

7. Bende 20 numaralı dark coconut rengi var. Açıkçası parlak tintlere karşı mesafeliydim ama bu ürün fikrimi değiştirdi. O kadar taze ve hoş duruyor ki. Yapısı incecik, parlaklığı çok güzel ve bence kalıcılığı da başarılı. Parlaklığı geçse bile gerisinde kalıcı bir tint rengi kalıyor. Normalde mat ruj sevsem de bu tint sayesinde artık parlak dudak görünümü de hoşuma gitmeye başladı.

12 ocak 01:48

8. Loreal 191. Aslında ruj diye geçiyor ama o kadar nemli ve hafif renkte ki kuru dudak gününde ideal bir makyaj tamamlayıcısı.

11 ocak 21:28

7. Burts Bees markasının tint ve shimmer lip balmlarını severek kullanıyorum

11 ocak 20:07

6. Son günlerde denediğim cire aseptine cranberry özlü (?) Ve şok mon amour blackberry lip balm tüm zamanlarda başı çeker. Bana ruj kullanmayı bile bıraktıracak seviyede renkli lip balm yapmışlar ya inanılmaz.

ilgili medya:
    11 ocak 18:07

6. bugün dolaşırken alelacele kahverengi zannedip watsons'tan 94,5 tl'ye almış olduğum ama dudakta mor olan ruj. (bkz: wet n wild mega last ruj mocha-licious) birden bire kaybolduğu için ve mağazada da elime bu geldiği için aldığım, tek kelime ile Hayalkırıklığı olan bir ruj. Bir kez daha beaulis'e şans verdiğim için pişman oldum. Herhangi bir ürününden memnun kalan var mı bu markanın ya.

6 ocak 14:09 6 ocak 14:10

6. Alttaki süslüye katılıyorum. Kalıcılık olarak bir lip balma göre başarılı ama hiç konforlu değil; yapış yapış kalın bir his bırakıyor, nemlendirmesi ortalama. 07 rengini aldım; yani bitene kadar kullanırım duruşu güzel kalemlerle güzel oluyor ama tekrar almam çünkü çok konforsuz. Yüksek fiyatlı Dior-nars balmlara muadil gösteriliyor; dioru bilmem ama nars tan bir lipbalm bitirdiğim için alakasının olmadığını söyleyebilirim.

24 aralık 2025 21:54

246. Benim en favori rujum. Rujun yapısı rengi efsane. Ancak piyasadan kaldırıldı sanırım. Muadili varsa bilmek isterim

22 aralık 2025 23:18

465. hayatımda hiç ruj bitirmedim ama sanırım ilk defa bitireceğim

fenty beautynin glos bomb stix nemlendirici ruju inanılmaz hızlı bitiyor :))

22 aralık 2025 14:09

28. Dolce vita mini boyu var elimde. Ürün oldukça güzel, dağılırken kremsi dağıttıktan sonra sabitleniyor ve uzun süre kalıyor. Toz allığıyla aynı renk, aldığım sette mini toz allığıyla birlikte geldi ama biri varsa elinizde diğerine gerek yok. Dudakta kuruluk yapıyor malesef, göz kapağındaki performansı ise güzel. Fiyatını hak ediyor mu; elinizde hiç pembe-gül kurusu allığınız yoksa bakabilirsiniz performansı yüksek bir ürün ama ışıltılı ürün istiyorsanız Charlotte-Dior stick allıklara bakın. Mini boyunu severek kullanırım ama bitince tekrar almalıyım diye düşünmem herhalde çünkü çok allığım var.

20 aralık 2025 00:08