güncel
    • girdiler (4596)
    • medya (420)

4. İnanılmaz güzel hacim veriyor ve uzatıyor ben biraz sky high maskaraya benzetiyorum 3 kere bitirdim ve tek kötü yanı makyaj temizleme suyu ile silerken tane tane dökülüyor ve silmesi zorlaşıyor. onun haricinde çok beğendiğim bittikçede almaya devam edeceğim bir maskara.

3 mart 15:29

3. trendyol indiriminden yanlışlıkla iki tane almışım ve birkaç kez deneyimleme şansım oldu. maalesef ki kısa ve düz kirpiklerimde pek beğendiğim bir etkisi olmadı. dökülme falan yapmıyor o açıdan iyi fakat uzatma ve kıvırma etkisi çok çok yetersizdi. zaten şu ana kadar kullanıp kıvırma etkisini gördüğüm maskaralar hep waterprooftu lash clash hariç. ikinci paketi nasıl kullanacağım bakalım

2 mart 22:01

608. sheer up rujlarini merak edip siparis etmistim. kargom muhtemelen kayboldu ve musteri hizmetlerine yazdigimda inceleyecegiz diye donup hicbir sey yapmadi bu konuda. zaten aylar gecti uzerinden...

tanim: lise doneminde ojelerini aldigimiz kotu firma

23 şubat 22:38

10. hafif renk veriyor ve dudakları nemlendiriyor, gayet doğal bir görünüm sağlıyor. Çok yoğun bir renk beklemeyin ama günlük kullanım için ideal.

21 şubat 15:32

9. kızlar olive alt tonlu buğday tenliyim diyebilirim sanırım. yazın tam esmer oluyorum. bizim için çok fazla ruj oje hatta fondöten concealer da yok denebilir o yüzden özellikle bir girdi yazmak istedim. bende 3 rengi var. 2sini 20-21 şubatta geçerli (gizlinot: bence alınır kaçırmayın) 2 ürüne %50 indiriminden aldım. tanesi 200₺ denk geldi

012 intense love: ben olive alttonlulara kendim dahil pembe rujları çok yakıştıramıyorum ama güzel bir pembe bu. özellikle bence her esmerde olması gereken flormar 244 chocolate fondue kalemle çerçevelenince beğendim baya. sanırım çerçevesiz kullanmam ama. lip combo yapacaksınız alın derim.

013 gaia: serideki tek doğru düzgün kahve bu sanırım. içinde turunculuk olmayan çok hafif kızıl bir kahve. günlük hayatta kullanılır. esmerlere yakışır. dudak kalemi gerektirmez.

015 go for bordeux: bu ürünü elimde denediğimde çok almak istemedim açıkçası cırtlak kaçacağını düşündüm alt tonum bazı renkleri rezil ediyor. indirim var diye aldım. dudaklarımda çok beğendim. elimde çok fazla black honey muadili var ben bunun onlardan biri olduğunu düşünmüyorum güzel bir vişne çürüğü sadece. kalemsiz de kullanılır. dişleri beyaz gösteriyor. ben kırmızı ruj sürdüm bana bakın da demiyor çok tatlı bir renk. alınır.

genel olarak çok basit bulunabilir renkler ama yapıları kullanımları çok güzel. şans verilebilir bir seri. dudakta olduğunu hissettirmiyor kurutmuyor dudak kalemleriyle performansı çok güzel. tam bir mat ruj insanıyım ama çok hoşuma gitti yapıları. gün içinde tazeleme gerektirir kesinlikle ama bence değer ya. fotoğraf çekmedim çünkü çok anlamıyorum o işlerden güzel görünmeyeceğini düşündüm ama TikToka almak istediğiniz herhangi bir ürünün adını yazıp bir sürü farklı tende duruşunu görebilirsiniz. ben o şekilde seçmiştim renkleri bi bakın derim.

21 şubat 01:27 21 şubat 01:27

2. (link: https://www.suslusozluk.com/maybelline-lash-sensational-maskara?i=1353955)

Güzel kıvamı resmen kirpikleri şahlandırıyor. İnsan maskara sürdüğünü hissediyor. Tek dezavantajı geç kuruması.

23 ocak 16:56 23 ocak 17:22

25. Daha önce de girdi yazmıştım, fakat tekrar yazıyorum. En sevdiğim ojem. Sevgilimin bana sevgili olmadan önce çok sevdiğim için aldığı ojedir kendisi. Yeri ayrıdır, aşktır. <3

18 ocak 10:10

2. Benim de en sevdiğim sütlü kahve ojem. Bir çok marka denedim ama en çok ten rengimin alt tonuna yakışan renk bu oldu. Gerçi erkek arkadaşım ellerimi soluk gösterdiğini düşünüyor ama olsun (gizlinot: Lol) çünkü o hep ellerimde bordo görmeye alışkın (flormar 352) bana sevgili olmadan önce bu rengi çok sevdiğim için almıştı, o yüzden 352 nin yeri bende başkadır. <3

472 caramel latte de benim sonbahar-kış favori tonlarımdan bir tanesi.

Bendeki duruşunu ekledim.

7 ocak 13:43 7 ocak 14:08

1. indirimlerden yeni aldım. kısacık, gerçekten kısacık kirpikli biriyim. performansı beni o kadar şaşırttı ki. bir gözüme sürüp üstten alttan yandan foto çekip kardeşime attım, firmaya göndersen reklamlara seni koyarlar dedi. doğru, bence de beni koyarlar. tek katta doğal ve uzun, iki katta dolgun ve uzun kirpik veriyor. sabah sürdüm, akşama dökülme neredeyse olmadı. arada yüzümü yıkadım, bazı maskaralar mürekkebe dönüşüp her yerinizi batırıyor ya, kesinlikle olmadı. yüzümü yıkadım ve dikkatle kuruladım. günüme devam ettim. bi tık kıvrıklık azaldı ama suyla yüz yıkıyorsun o da normal :) nihayetinde waterproof vaadi yok maskaranın.

ben bikaç tane de allık aldığımdan markanın hepsiburada mağazasındaki hem indiriminden hem kuponundan yararlandım bana 180e geldi. buradan bir süslümün girdisiyle gidip aldım üstelik. flormarda güzel indirim var deyip bu maskarayı 130a aldığını yazmış. merak ettim baktım ondan bikaç gün sonra aldım ama benim alışverişimle ilgilidir belki bende 180 düştü. sanırım marka ara ara güzel indirimler yapıyor. uzatma etkisi arayan süslülere şahsen tavsiye ederim. beni kesinlikle pişman etmedi.

23 aralık 2024 00:41

72. Hey gidi günler hey. 2017 yazında almıştım, an itibarıyla bitirdiğim ürün.

Aydınlatıcı, ara sıra da far olarak kullandım. Şimdi sayfada resimlere baktığımda bombesi olduğunu hatırlayıp şaşırdım, unutmuşum en başta bombesi olduğunu.

Arkasında son kullanma tarihi yazan ender makyaj malzemelerinden. Üretim Aralık 2016, son kullanma tarihi Aralık 2021 yazıyordu. 3 sene gecikmeyle bitirdim. Pandaki olukların içinde kalan kısmı bıçağın ucuyla kazıdım. Hala fırçaya geliyor biraz ama hakkını verdiğimi düşünerek 2024 bitmeden bitenlere gururla ekliyorum.

11 aralık 2024 22:06