Sephora'ya göre fiyatların daha uygun olduğu ama indirim döneminde eski ürünleri müşteriye kakalayan online kozmetik mağazası. Sephora bu konuda daha güvenilir kanımca. Özellikle rimel türü ürünleri asla indirime girdiğinde almıyorum ki zaten highend bir rimel alacaksam da daha çok boyner veya bazı Sephora mağazalarını tercih ediyorum. Konu dağıldı neyse, sanırım tekrar alış veriş yapmayacağım kendilerinden.
1 aralık tarihinde olaplex marka şampuan, saç kremi ve serum sipariş verdiğim site.
tahmini sipariş tarihi ise 5 ocak 2026! olarak gözükmekte, umarım dev bir şakadır
Elimde olup kullanmadığım Versace Crystal Noir Edt 90 ml , Giorgio Armani Si Passione Eclat 100 ml ve Zara Fashionably London 100 ml 'yi elimden çıkarmak istiyorum . Dolap ismim :@limonata0706 ,süslüden geldiğinizi söylerseniz ekstra indirim yaparım :)
Elimde olup kullanmadığım Versace Crystal Noir Edt 90 ml , Giorgio Armani Si Passione Eclat 100 ml ve Zara Fashionably London 100 ml 'yi elimden çıkarmak istiyorum . Gardrops ismim :egizem2 ,süslüden geldiğinizi söylerseniz ekstra indirim yaparım :)
kikoda 4 al 2 öde kampanyası vardı, ihtiyacınız varsa bilginize süslüler
bath and body works ve victorias secret 'ta 2 al 1 öde kampanyası var.
Sephora black friday indirimi başlatmış ve bu yıl chanel dior grubu da dahildi ihtiyacınız varsa bakın derim , bazı wish listimdeki ürünleri almış oldum
Vichy mineral 89 72 SAAT NEMLENDİREN BAKIM KREMİ siparişim Vichy mineral 89 100 SAAT NEMLENDİREN BAKIM KREMİ olarak geldi. Bu ürün ne kendi web sayfalarında var ne de vichy Türkiye'de var. Uk vichyde gördüm. Başına benzer bir olay gelen varsa yeşillendirmenizi istiyorum. Bir yanım ürün sahtemi diye düşündürüyor. Herhangi bir jelatin vb de yoktu. İçinde kapak da yoktu. Anlamlandıramadım.
Ediy: boykot olayını şimdi entryi girdikten sonra gördüm. Alışveriş yapan varsa dikkatli olsun ben de iadeye gideceğim.
27 kasım 01:23
27 kasım 01:26
@schimera hesabımla markalı çizmeler paylaştım, ilgilenenlere duyurulur
Loccitane da indirim başlamış , normalde çok fazla indirim yapmıyor zaten. Almond oil benim için dünyanın en güzel yağı olsa da %10 indirimli fiyatıyla bile o bütçeyi ayırmak istemedim. Ama ışıltı olan serisinde %30 indirim vardı ve 2 adet stokladım.