Kesinlikle marvis whitening mint. Dişleri ekstra beyazlattığını düşünüyorum.
Dişeti kanamasına karşı kokusundan ve tadından hazetmesem de paradontax. Gerçekten etkili.
arm & hammer brilliant sparkle
yapısını, ferahlığını çok seviyorum ama advanced white'ın ne normalini ne de jel yapıda olanını sevemedim.
Geç bulduğum ve aşık olduğum splat white plus
Clinomyn. Kızlar bence bu macunu bir deneyin. Sigara içen, çokça kahve ve çay tüketen kişilerin dişlerinin sararmasını önlemek amacı ile ürettikleri macunları var. (gizlinot: sigara kullanmıyorum ama bedenimin 4 te 3 ü çay kahve ) Kesinlikle faydasını gördüğüme inanıyorum. Bazen Migroslarda 1 alana 1 bedava satıyorlar. Aklınızda bulunsun.
marvis whitening mint ve colgate optik beyaz.
Sensodyne. Diş sızlamasına birebir, başka markaları kullanmaya başladığım zaman dişlerim kısa sürede tekrar sızlamaya başlıyor. dişlerde sızlama yaşayanlara şiddetle tavsiye olunur.
en sevdiğim dentiste' whiter fresh beyazlama etkisini görmedim ama bunu kullandığımda sabahları ağızda oluşan kötü koku kaybolmuştu. bikaç tane bitirdim sonra bi gün bulamayınca arm & hammer advance white aldım memnun kalmadım. ama bunu bikaç hafta anca kullanmışımdır çünkü ciddi koku yapıyordu ağzımda. şuan (gbkz: perlodent) kullanıyorum hiç fena değil. ama favorim dentiste' whiter fresh onun verdiği ferahlığı başka bi macunda görmedim.
Diş doktorumun tavsiyesiyle sensodyne. Yıllardır kullanıyoruz ailecek.
Splat güzeldir ama daha yeniyim kullandıkça yazarım. Paradontax uzun süredir kullanıyordum, memnun kalmıştım.