yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (108)
    • medya (3)

    101. çok plain jane kokularıdır. bunlara para vermek yerine niche parfüm alın para biriktirerek daha iyi.

    11 nisan 2023 16:43

    102. Bir ara nasil kullanacagimi bilmedigim icin gereksiz ve kokusu cabuk ucuyor olarak kodlamisim. Sonra 5 tanesini 30$ gorunce bir deneyeyim olmadi arkadaslarima veririm dye dusundum. Ve geceleri dus aldiktan sonra en 6 fis olarak uyguladim. Boyle olunca bir sise 2 ayda filan bitti. Sabah uyaninca gercek kokusunu aldim. Hosuma gitti ama ben zaten guzel koktugum icin ve bu kadar cok seyi cildimde istemedigim icin hala gereksiz buluyorum. Bu arada rastgele sectigim icin ilk basta hicbirinin kokusunu sevmedim. Bana gore degildi. Sabaha hepsi daha sevimli geldi. (Belki de herkes benim gibi yapiyodur da benim haberim yokmustur. Bilmiyorum.)

    11 nisan 2023 17:17

    103. ilk defa dün denememe rağmen kokusuna aşşırı derecede hayran kaldım. Çok ağırda değil, gayet yerinde bir kokusu var. Yazında kışında gider, bedende kalıcılığı da güzel. Bundan sonra buradan devam

    14 nisan 2023 22:06


    104. aşşşırı güzel bi kokusu var kalıcılığı da güzel.

    12 eylül 2023 11:03

    105. parfüm yerine tercih ediyorum. aşırı kalıcı değil ama kokusu güzel o kadar kalıcı olmasına da gerek yok

    13 eylül 2023 17:28

    106. pek kalıcı değil. duştan sonra hafif nemli cilde sıktığınızda birkaç saat sonra bıraktığı koku çok güzel oluyor onun dışında şekerli kokusunu pek sevmiyorum dişi değil de daha teen geliyor bana

    18 eylül 2023 13:16

    107. Üniversite yıllarımdan beri kullandığım bir ürün, aslında kokuların çoğu şekerli ve kalıcılıkları orta ancak her seferinde kokulara, ambalajlara kapılıp almadan edemiyorum. Yazları parfüm yerine, kışları da benzer notalardan parfümlerin kalıcılığını artırmak için eşleştirerek kullanıyorum. Favorim ise 10 seneden fazladır ilk göz ağrım olan Amber Romance.

    ilgili medya:
    1
    29 kasım 2023 20:32 29 kasım 2023 20:33


    108. bare vanillasinin hastasi oldugum, ama kaliciligi olmayan kokular.

    22 ekim 12:47