içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. anyong markasının nemlendirici, aydınlatıcı ve yatıştırıcı etki vaat ettiği yüz serumu. içerisinde salyangoz özü, fermente bal, pirinç suyu, traneksamik asit, arbutin, aloe özü, pantenol gibi besleyici, nemlendirici ve leke karşıtı etkenler mevcut. ayrıca, içerik listesinin karışık ve kalabalık olmaması da güzel.

yaklaşık 4 aydır sabahları aynı serinin toniği, kremi ve c vitamini serumu ile kullanıyorum. yapısı biraz yoğun, hafif bir kokusu var (hassas olanlar sevmeyebilir), toniğinin üstüne kullanınca nem bombasına uğruyorsunuz. makyaj ve güneş kremi öncesinde cildin emmesi için birkaç dakika beklemeniz gerekiyor. yapış yapış bir his bırakıyor ama üstüne nemlendirici kremini sürünce o hissi geçiyor. hiç sivilcelenme sorunu yapmadı, c vitamini ile beraber kullanmaktan mı bilmiyorum ama cildim canlandı. nemlendirme arayan normal, karma hatta yağlı ciltler bile sever, ektsra yağlanma yapmayacaktır. kuru ciltlere bu üçlü kombo yazın yetebilir ama kışın yetersiz gelme ihtimali yüksek. (link: https://incidecoder.com/products/anyong-hydra-glow-serum incidecoder içerik incelemesi) burada.

10 ağustos 13:27 10 ağustos 13:29