içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (121)
    • oylar (70)
    • medya (2)

111. dudağa verdiği renk güzel ama yarım saat ancak kalıyordur. Ve dudakları çok kurutuyor.

Yanağa uygulaması zor, hızlı olunmalı, sürerken yarısı parmakta kalıyor (süslülerin fırçası vardır gerçi, ama o zaman da fırçada kalıyordur).

özetle tatlı bir renk pigmenti olmasına karşın fizibilite skoru düşüktür. Lüzumsuz pahalılığı da cabası.

16 mart 2024 01:27 16 mart 2024 01:27

112. çok sevdiğim ve parasına değdiğini düşündüğüm ürünlerden biri. ben hep indirim döneminde alıyorum, daha önce the balm, the body shop ve pastel markaları tintleri denedim, bence renk olarak muadili yok gibi. the body shop ( şimdi sanırım değişti ürün) yapı ve kalıcılık olarak benzese de renk olarak benzemiyor. karma bir cildim var ve allıklar bende asla kalmıyor. 1-2 damla bile gayet yeterli oluyor, hızlı dağıtmak lazım yoksa yama gibi kalabiliyor hızlı sabitlenen bir ürün. ben elle uygulamak yerine duo fiber tarzında bir fırça ile uyguluyorum. benim yanağımda 12 saate yakın kalıyor, başka bir allığa ihtiyaç duymuyorum. dudağı biraz kurutabiliyor. lipbalm üstüne sürüldüğünde yapısı bir tık bozuluyor. kuru dudağa uygulayıp ardından üzerine lip balm ya da gloss geçince yine çok uzun saat dudağımda kalıyor. ben rengini kendime çok yakıştırdığım ve performansından memnun olduğum için indirim dönemlerinde almaya devam edeceğim.

17 mart 2024 16:31

113. Yıllarca benetint kullandım, ayrıca posie tint ve chacha tint de kullanmıştım. Benetint'ten kah tam boy kah deneme boy pek çok şişe bitirdim. Şu an elimde note'un 2 ayrı tint ürünü var, ikisinin de rengi hem birbirine hem benetint'e çok benziyor ve benetint'ten hiçbir eksikliklerini göremiyorum, fiyat dışında.

Edit: bir süslü sormuş, bendeki renkleri 02 wild cherry ve 03 sweet pink. Yanakta, dudakta duruşları hemen hemen aynı ama wild cherry biraz daha koyu.

21 mart 2024 21:20 21 mart 2024 22:16

114. yıllardır kullanıyorum ve çok seviyorum. hep elimin altında olur, bitmeden stoklarım. benim gibi ruj sürmeyi zor bulanlar için kurtarıcı. bişey yedim bulaştı mı çıktı mı derdi yok. çok doğal durması da benim için büyük artı. ben önce bunu sürüyorum üstüne mac prep+prime dudak bazı veya frudia dudak balmı, eğer makyaj makyaj dursun istiyorsam üstüne lip oil veya gloss ama doğal kalsın istiyorsam öyle bırakıyorum.

yanak için kullanmayı tercih etmiyorum bence çok daha kolay dağılan ve kalıcı olan bir sürü allık var çünkü.

fiyat permormans ürünü diyebilirim, 1 şişesi uzun süre gidiyor bende. posie tint rengi de çok doğal tatlı bi pembe, onu da ayrı seviyorum <3

3 mayıs 2024 10:07

115. yaz geldi, yok gibi görünen hafif makyajlar yaparım diye düşünerek bir kaç gün önce aldım. keşke yorumları daha dikkatli okusaymışım. ben gül kokusuna çok bayılmam ve inanılmaz keskin bir gül kokusu var. gerçi üzerinde de rose tinted falan yazıyor ama ne bileyim gül kırmızısı anlamında yazmışlardır diye düşünmüştüm lol. dudağa sürüldüğünde de buram buram geliyor kokusu. dudağa verdiği renk doğal dursa da hemen kurutuyor. Ee ne anladım o işten dudaklarım çöle dönüşecekse ne yapayım kırmızı rengini. yanakta düzgün sürmek için hızlı olmak gerekiyor yoksa dalga dalga duruyor. yıllarca bu ürün neden övüldü anlayamadım ay yazdıkça o koku burnuma geliyor imdat. gereksiz bir ürün bence.

30 haziran 2024 12:37

116. Ben normalde bir tinte o kadar para verilmesini anlamsız bulurdum, hatta bu fikrimi yazdığım bir girdim de mevcut. Bugüne kadar da benetint almayı hiç düşünmemiştim. Ta ki benetintlere dark cherry isimli yeni bir renk eklenene kadar. Bu rengi görür görmez tereddüt etmeden aldım. Aldığından beri de kullanıyorum. Peki ben neden ışık hızıyla bu rengi satın aldım? Çünkü dark cherry rengi bizim yıllardır arayıp bulamadığımız, cart pembeye ya da mora çalmayan gerçek bir vişne rengi de onun için. En sonunda gerçek bir vişne rengi tint yapmayı başardılar. Tamamen doğal duran, içinde pembelik ya da morluk asla bulunmayan, diğer tintler gibi fosforlu durmayan müthiş bir renk. Pigmentasyonu bir tint için yoğun, en fazla iki kat uygulamak yeterli oluyor. Çok sıvı olduğu halde yama yama durmadan tek seferde sürebiliyorum. Çizgilere dolmuyor ve ekstra kurutmuyor. Aldığımdan beri aşk yaşıyorum bu tintle.ve şunu soruyorum, madem böyle bir renkte tint yapmak mümkündü neden daha önce yapmadınız.

Kalıcılığı a gelince, bir şey yiyip içerseniz dudakta çok kalıcı değil, yanakta ise çok kalıcı. Dark cherry rengi yanaklarda da muhteşem bir allığa dönüşüyor, sadece hızlı dağıtmak gerekiyor. peki parasına değer mi? Dark cherry rengi için kesinlikle değer. Muadili de yok, bu yüzden her kuruşunu hak ettiğini düşünüyorum

8 ağustos 15:13

117. ilk bu yapıdaki tint deneyimim flormar'ın water tint'iyle olmuştu. çok kullanışlı bulmuştum ve sıkça kullanmıştım. bu yüzden bir de benetint'e şans vermek istedim. rengi dışında hiçbir farkı yok açıkçası. tat, doku, kalıcılık tamamen aynı. kalıcılığı fazla olsa parasını hak ettiğini düşünebilirdim fakat bu düşük kalıcılıkla çok bereketsiz gözüküyor. sırf rengi için 1000+ liralık fiyat farkını ödeyeceğimi sanmıyorum bittikten sonra

6 ekim 14:24 6 ekim 14:29

118. Yıllardır hep gördüm ama asla ilgimi çekmedi geçen gün yaptığım benefit alışverişimin yanında küçük mini boyunu hediye ettiler ve deneme şansım oldu. Ben yıllardır sensiz nasıl yaşamışım :(( açıkçası gerçekten dudaklarımda ziyan etmek istemedim çünkü yanaklardaki o doğal ve pürüzsüz duruşı çok güzelll. Ben genellikle cildime çok ten ürünü sürmüyorum sadece güneş kremi ya da renkli güneş kremi kullanıyorum sabah sürdüğüm makyajı çıkardım yüzümü temizledim ve bu tint hala yanaklarımdaydı , aynı şekilde sabah yedide sürdüğümde akşam hala benimle. En yakın zamanda büyük boyunu alacağım

10 ekim 20:42

119. ay benim yillardir aradigim renk buymus ya... kendi dogalim gibi dursun, bir sey kullandigim belli olmasin, ruj kullanmaya aliskin degilim rezil olmayayim diyorsaniz aradiginiz sey benetint. gercekten coook guzel urun. yanakta firca ile kullanmak gerekiyor yoksa o kadar hizli dagitmak mumkun degil

22 ekim 12:46

120. Ya benim bundan yıllardır almamamın sebebi: “çok hızlı sabitleniyor, kullanımı çok zor” diyenlerin çoğunlukta olmasıydı. Geçen tester gibi bi boy çıktı, benefit’in bi setinin içinden. Bayıldım! Koştura koştura tam boyunu almaya gidicem ilk fırsatta.

Hızlı sabitlenmiyor! Kontrollü uygulanabiliyor. Tek damlada çok hafif renk verip üst üste sürerek rengi artırabiliyorsunuz. Dudakta da çok doğal durdu (dudaktaki kalıcılığı az ve kurutuyor yalnız. Ona ek çözümler lazım, üstüne gloss sürmek, arada tazelemek gibi)

Tüm olayı: rengin doğallığı gerçekten. Sıcaktan/soğuktan pembeleşmiş yanak, çilek yemiş dudak görüntüsü. Mük bir tint.

İyi ki setten çıkmış da denemişim. Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, beni bulamasaydın ne yapardım bebek?

Elim değmişken tüm seti eyyorlayıvereyim hadi (format ağlıyor)

Hoola ve willa renklerinden 2li seyahat boy allık: hoola iyidir hojtur ama 1 guerlain terracota değil. Willa’nın süslüde başlığı bile yok (almadan önce okuyayım demiştim, yok) gül kurusu-pembiş bi ton.

Bad gal bang, siyah maskara: kirpiklerin’ ok ok eyle -bir masko gerçekten. Wow dedim, çok başarılı. Ancak ok ok eylemesi şaka değil, öncesinde kirpik kıvırıcıyla kıvırmak istiyor sanırım. Ki benim o aleti kullanmaya hiç cesaretim yok. 3 tel kirpiğim var zaten toplamda, onu da o ortaçağ aletine kaptıracak değilim!

24h brow setter: bi olayı yok, şeffaf kaş jeli. Tam boyuna para verilmez. (Benim kaş yapımla da alakalı gerçi. Seyrek ve açık renk. Yani bende hiç bir marka şeffaf jel fark yaratmıyor zaten)

Pore professional primer: parmağıma sıktığım an solucan gibi kıvrılıp yere düştü djfjfjjf hem çok katı hem pudralı gibi formu var. Tüpün yarısını yere düşürmek suretiyle ziyan ettim, diğer yarısını da beğenmedim. Çok lazım bişey değil benim için.

Setin adını merak edenlere: “I spy beauty” diye bir set.

23 ekim 14:14