içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. kore menşeili bibimcos markasının %0.03 retinal ve bakuchiol içerikli cilt bakım kremi.

girişte retinol kullanımı için uyarıda bulunmalıyım; eğer daha önce hiç retinol türevi kullanmadıysanız bu ürün size uygun değil. cildiniz retinole alıştıktan bir müddet sonra, haftada 2 en fazla 3 kere uygulanması gereken bir tedavi türüdür. retinol türevi kullandığınız süre boyunca güneş koruyucu ürünler kullanmanız elzemdir. bu entry tıbbi bir öneri değildir. alışık olmayan cilde gerekli önlemler olmadan kullanılırsa ciddi kimyasal yanığa sebep olabilir.

işbu açıklamadan sonra ürüne gelirsek; deneme boyu ve normal boy olarak satılıyor öncelikle. sarı renkli, krem formunda, çok az bir kokusu var, şişesi çok pratik. az bir miktarı tüm yüze yetiyor, hayli bereketli bir ürün. ben skin cycling rutinimde 4 günde 1 olacak şekilde geceleri kullanıyorum. altına üstüne pure choice x çisem çakır yoğun nemlendirici bariyer onarıcı kremle destekliyorum. etkisini hem retinolün aldehit türevi retinal ile hem de bitkisel retinol olarak geçen bakuchiol ile kombine şekilde veriyor. 3 senedir düzenli cilt bakımı da yapıyorum. ben etkisini ilk 2 kullanımdan sonra görmeye başladım; eskiye göre cildim ışıldadı, daha canlı görünmeye başladı, baya baya kendine geldi. kırışıklıklara etki konusunda yorum yapamıyorum ama retinalle beraber cildinize uygun bir nemlendirici ve resveratrol ile desteklenirse kırışıklıklarda etkisi de güçlenecektir.

etkisini çok beğendim, kullanmaya devam edeceğim. retinal içeriği arayanlar şans verebilir.

7 ağustos 16:44 7 ağustos 17:00