güncel
    süslü
    # manipedi # oje
    • girdiler (10408)
    • medya (2862)

13. Uzun süredir dolabımda olup kullanmadığım 395 mulbury tonunu sürdüm. Alalı belki 2 yıl oldu ama kıvamı tazecik. Çok şaşırdım ve mutlu oldum. Çok güzel bir bordo. Görseli ekleyeceğim.

ilgili medya:
    18 kasım 23:08

3659. Flormar Quick Dry Hızlı Kuruyan 004 Red Flag.

serçe parmağımda ise S105 Lilac Bloom :))) farklı oldular biraz süslücanlarım.

4 kasım 00:04

20. tırnakta sade bir görünüm sevenler için harika bir oje. tek katta bile örtücülük sağlıyor ama ben iki kat sürdüğümde rengi daha net çıkardı ve tırnaklarım daha canlı göründü. ton olarak her kıyafetle uyum sağlayabilecek bir nude yapıda ve günlük kullanım için çok uygun.

2 kasım 20:07 25 kasım 00:20

3658. Golden Rose City Color Nail Lacquer Glitter 101

Ekim ayı boyunca bu ojeyi kullandım. Üç kat sürüyorum, daha hoş ve net görünüyor simler

28 ekim 20:14

95. Nail markasının Enamel Yüksek Pigmentli Parlak Bitişli Ojesini çok çok severek kullandığım kozmetik ürünü. ♥

Seviyorum cok .

26 ekim 01:13 4 kasım 16:57

93. Açık tonlu olanların arasında dengeli bir tonuna rastlamak imkansıza yakın gibidir. Kimi çok sarı, kimi bildiğin açık pembe, bej tonlu olanları da koyuca bejler. Şu an elimde önceden kalma açık pembe flormar rose coral ve kremden açık beje doğru olan cream silk renkleri var, ikisi de yarı saydam, jelimsi yapıda. Hatta rose coral "jel tırnak görüntüsü veren" ojeler arasında gösteriliyor. Cream silk yine aradığıma en yakın olanı ama rose coral'la karıştırıp sıcaklığı birazcık kırmayı planlıyorum. Artık bu karışım da olmazsa pes ederim, n'apim yani.

23 ekim 23:08

73. renkli oje aşığı biri olarak bu aralar elim milky pink'ten başka ojeye gitmiyor. renk veriyor mu derseniz hayır ama tek katta belli belirsiz bir pembelik ve yoğun bir parlaklık vererek tırnağı bence aşırı sağlıklı ve güzel gösteriyor. milky pink'i tek kat sürüp üstüne sedefli ya da simli ojelerimden sürünce bence o ojelerin de rengini daha güzel gösteriyor. french manikür sevenler de büyük ihtimal baz olarak kullanırsa memnun kalacaktır.

9 ekim 12:41

1. Flormarin yeni ojelerinden, tam bir iğde yeşili. Çok güzel bir ton. Sonbahara çok yakışıyor. Bugün giydiğim sweatimle aynı renk :) görselini ekliyorum.

ilgili medya:
    9 ekim 12:13

86. Ojeleri hakkinda yorum yapamam fakat bu markanin kirilma karsiti urunu tirnaklarimin kirilmasini gercekten onledi , uclarina surulen meshur mavala k ile birlikte tabi. Asil etkisi bende ojeleri bozmadan uzun sure korumasi oldu. Surekli soyulan ojelerden bikmistim bu urunden once. Top coat'larin cogu agdamsi bir kivamda oluyor ojeyi kabartiyor ve bozuyor, dahasi kuruturken topluyor. Base coat olarak surdugum bu urunu ojenin uzerine de parlaklik vermesi, surus hatalarini gizlemesi icin beklentisiz surmustum. Normalde Ertesi gun kalkan kirmizi ojelerim pasparlak gorunuyordu, daha hizli kurudu, iz yapmadi ve ucuncu gun bir kat daha bundan gecmemle birlikte bes gune kadar dayandi. Zorlasam bir haftayida cikarirdi sanirim. Deneyin.

4 ekim 11:46

125. Ben de oje sürmeyi sevenlerdenim. Eskiden çok bulaştırarak sürerdim şimdi daha iyi sürüyorum, taşanları da sonrasında aseton ve kulak pamuğu ile temizliyorum. Artık herkes tırnaklarını protez ve jel tırnak salonlarinda yaptırdığı için evde oje sürmek bana sanki 20. yy geleneği gibi geliyor, nostaljik :) benim gibi evde kendi ojesini süren insan az kaldı gibi geliyor. Ben kendim emek vererek yaptığım için bu daha çok hoşuma gidiyor ve kesinlikle proteze göre daha saglikli. Üniversite öğrencisiyken 2 3 günde bir değiştirirdim tabi vakit boldu. Şimdi calsitigim için haftada 1 değiştirebiliyorum... kendimize ayirdigimiz vakit o kadar az ki, calisan insanlar olarak, bu küçücük zevki bile izin günümde yapabiliyorum....

22 eylül 08:49 22 eylül 08:50