güncel
    • girdiler (6649)
    • medya (307)

1343. Bütün olumsuz özelliklerine rağmen ben sephora'yı seviyorum. Yalnız indirim dönemlerinde mağazalar çok kalabalık oluyor, ürün denemek çok zor oluyor, bu yüzden online alışverişi tercih ediyorum genellikle. Bazı şubelerde black ve gold kart hediye stokları pek olmuyor en olumsuz yön bu. Online siparişlerde genelde bana da birer tane parfüm tester'ı geliyor. Hermes barenia tester'ı gelmiş son siparişimde, bayıldım kokuya fazla erkeksi am çok güzel koyuyor. Bu arada indirim dönemi olmasına rağmen 2 günde geldi sipariş. Maşallah diyelim.

Edit: ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası için illa aynı marka veya aynı üründe olmasına gerek yok, indirime dahil olan her markada geçerli. 2 ürün alıyorsunuz, düşük fiyatlı üründe yüzde 50 indirim oluyor. Bu kadar.

28 kasım 19:46 28 kasım 19:47

182. sitesinde başka satıcılardan da ürün satan mağaza. kesinlikle satıcıya bakmadan ürün almanızı tavsiye etmiyorum. boyner dışı satıcılardan aldığınız ürünleri iptal edemiyorsunuz.

satıcıya bakmayı unutup sipariş verdim, hem markanın aslında almak istediğim marka değil benzeri olduğunu fark ettim hem de hemen iptal etmek istediğimde satıcısı boyner olmadığı için hiçbir şekilde iptal etmiyorlar. kargo geldiği zaman almayıp iade yapacağım mecburen

26 kasım 18:34

1342. Bazı şubeleri o kadar sıkış sıkış ve dağınık ki kesin bir şeyler alma amacıyla gidip, dağınıklıktan ve sağdan soldan çarpan insanlardan bunalıp hiçbir şey almadan geri çıkıyorum.

19 kasım 21:36

1341. uygulamadan yaptığım alışverişle beni oldukça şaşırtan yerdir. 10.000₺ üzeri alışverişlerde beauty box hediyedir yazıyordu ancak içeriği yazmıyordu. bu hamleden sonra her zaman online olarak sipariş vereceğim. kutunun içerisinde aşağıdakiler vardı. lancome parfüm kendi sitesinde daha ucuz olmasına rağmen iade etmedir hatta.

kutu içeriği;

sephora size up deneme boy,

benefit brow setter deneme boy,

too faced ribbon maskara mini,

lanolips lip cream mini,

sol de jea body butter

rare beauty hope likit allık mini,

hourglass unlocked mini kırmızı ruj,

egyptian skin cream mini,

drunk elephant skin cream mini,

moroccan oil saç kremi deneme boy,

ysl libre tester parfüm,

prada paradox tester parfüm,

charlotte tilbury tester parfüm

14 kasım 10:49

2. missha'nın kore ve çin kozmetik markalarını bünyesinde topladığı yeni satış noktası. bir Olive Young'ımız olmasa da artık bizim de M club'ımız var. :)

şahsen ben çok mutlu oldum, kore paletlerindeki o yumuşak ara tonları beyaz tenime çok yakıştırıyorum çünkü. o tonları batı markalarında bulmak çok zor.

ayrıca pembe alt tonlu beyaz cildime uyacak tonda fondöteni, bb kremi, kapatıcıyı bir tek Missha ve Clio'da bulabildim. Bu markalar dışında sephora'da bile ten rengime uygun ten ürünleri bulamıyorum maalesef.

29 ekim 22:52

1. missha'nın kore markalarını bir araya getirdiği yeni mağaza konsepti.

çok merak ettiğim muzigae mansion ve dasique markalarını da getirdiği için geçen ay ilk mağazasına açılış gününde gitmek için plan yapıp çok heyecanlanmıştım. ilk mağaza bana çok uzak bir yerdeydi ve o gün yetişip gidememiştim. sonra açılış günü uzun kuyrukları görünce iyi ki gitmemişim demiştim.

istiklal mağazası da açılmış. dün iş için o tarafa geçince bir önünden geçip sıraya bakayım dedim. şansıma sıra azdı ve ben sıraya girince önümdeki kalabalık bir grup sıkılıp gitti böylece kolayca girmiş oldum. tüm ürünlerde %50 indirim vardı. uzun zaman sonra kasada kredi çekmem gerekir mi diye korkmadan keyifli bir alışveriş yaptım.

mağaza konsepti çok güzel olmuş ürünleri çok rahat deneyebiliyorsunuz stantlarda, çalışanlar çok ilgili. konumu da çok merkezi bir yerde. benim için asyalı sephora olabilir artık.

muzigae mansion (özellikle object liquid tintleri), clio (özellikle pro eye palette serisi) ve dasique (her şeyi) tarzını çok beğendiğim markalar oldu. far, allık, kontür, highlighter pek çok ürünlerini aldım hepsine yorum yazmaya çalışacağım. benim hoşuma giden yanı avrupa markalarına göre daha soft, daha kullanışlı renkler ve yapılarda olmaları. özellikle far paleti konusunda beni çok mutlu etti. koyu renklerdense orta tonlar, orta pigment ve özellikle soğuk ve nötr çalışılmış renk paletleri bulduğum için mutlu oldum.

22 ekim 11:56

1340. 13k alışveriş, 0 tester, Ankara Ankamall Sephora. Nasıl 0 tester? biz yeni ürünleri nasıl deneyeceğiz diyebilirsiniz. Sephoraya her gittiğimde bana ürün öneriliyor ama ellerinde ürünün sadece en büyük boyu varsa ve onu satın almadan deneyemiyorsam bu Sephora'nın problemi mi soruyorum size? Satış danışmanın sözüne güvenip almıyorsam Sephora ne yapsın bana? Kendimi kınıyorum.

14 ekim 12:28 14 ekim 12:30

1339. az önce başlığıa da yazmıştım koku deneyimimi Burberry Goddess - Eau de Parfum 'ü sipariş ettikten son ertesi gün getirdiler ben sorun yaşamadım lakin süslücanlarımdan bayağı şikayet eden olmuş, umarım mağduriyetleriniz çözüme ulaşır.

13 ekim 08:33

1338. yaptığım bir alışverişin yanında verilen parfüm tester'ının batch kodunu sorgulatma hatasına düştüm, yaklaşık 10 yıllık çıktı. artık sadece kendi bünyesinde satılan markalar dışında asla alışveriş yapmadığım kozmetik zinciridir.

10 ekim 17:59

1337. Evet bugün bizzat kendim de gördüm tersane sephora rezilliğini. 2-3 gün önce gelenlere ve tanıdıklarına 50 tane siyah bileklik dağıtılmış ilk onlar içeriye alındı. Sonra 100 yada 150 tane de beyaz bileklik dağıtılmış 11 gibi gelenlere de sephora kağıt maske verdiler. Madem kapı açılışı 12 yazmak yerine açmadan günler önce gelin kamp kurun sizi süründürelim sonra belki hediye veririz diye yazsalarmış. Bu firmadan daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum sephora kadar müşterilerine cimrilik yapan, köle gibi davranan başka firma görmedim. Açılışın benim için tek avantajı neredeyse tüm ürünlerin yeni açılmış tester ı vardı. Merak ettiiğm ürünleri denemiş oldum

10 ekim 15:55