1. remington markasının 2000 watt gücünde motora sahip saç kurutma makinesi/saç şekillendirme aleti. ürünün yanında 4 tane şekillendirme başlığı da geliyor, internette dyson'la kıyaslandığını gördüm. ancak ben orta fiyatlı bir kurutma makinem olsun niyetiyle satın almıştım. ben alırken fiyatı 4500 tl idi. neyse gelelim bu yorumu yazma sebebime. hani saça fön çekerken fön makinesinin sapından değil de gövdesinden tutarız ya daha güzel fön çekebilmek için. bu üründe o gövde kısmı aşırı derecede ısınıyor, öyle ki saçımı kuruttuktan sonra bir süre ürünün ısınan gövdesinin soğumasını bekliyorum dolabıma geri koymadan. ki tekrar ediyorum 4500 tl'lik bir saç kurutma makinesinin gövdesinin ısınmaz materyalden yapılmamasına inanamıyorum. bu yüzden asla alınmasını önermiyorum.
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- girdiler (1783)
- medya (178)
41. İflah olmaz kıvırcık saçlı bir insan ve bir airwrap sever olarak çok sevdim. Saçı kırmadan, hızlı şekilde düzleştirmek için, kalıcılığını artırmak için biraz elinizin alışması ve saç tipinize uygun teknikler geliştirmeniz zaman alıyor ama sonuç başarılı. Keşke ben lisedeyken bu alet olsaydı diyeceğim ama annem bana bu kadar pahalı bir şeyi hayatta almazdı. Tam olarak çocukluk hayalim olan saç düzlüğünü bana veren alet, insan kendini baya havalı hissediyor.
Tek sorunu, alete alışana ve kullanmayı öğrenene kadar deli gibi saç kırıyor. Önerim airwrap'teki gibi sırılsıklam ıslak değil de hafif kurutulmuş nemli saçla düzleştirilmeye başlanılması, bu şekilde saçlar daha kalıcı düzleşiyor ve daha az kırılıyor.
| saç rengi: | koyu kestane |
149. i.d modelini kullanıyorum kalın telli saçlarım var. alacağım zaman bazı arkadaşlarım kalın telli saçlarda başarılı olmadığını söylemişti ama bende mübarek 3 gün yıkamasam öyle kalıyor.
işin sırrı sarınca kuaförün yaptığı gibi ileri geri hareketler yapmak ve saç biraz nemliyken uygulama yapmak.
aldığımdan beri hep maşa olarak kullandım inceyi kullandım çoğu zaman sön 3 uygulamadır fön fırçasını kullanıyorum böyle de özlemişim saçımı yalnız i.d modelinin fırçası biraz kalın el alışana kadar hafiften zorluyor ama el alışınca o da çok pratik.
kötüleyenler bence kullanmayı çözemedi yoksa düzleştiriciden ve maşadan çok daha pratik bir alet.
kızıma da kullanıyorum bu arada afro amerikan kıvırcıkları var kendisinin ama dümdüz yapabiliyoruz tabi azıcık terleyince falan dipten kıvırcıklaşıyor saçı
rappunzel
| göz rengi: | yeşil |
| saç tipi: | normal |
| alerjik cilt: | evet |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| kepekli saç: | evet |
148. Bende pudra rengi var. Çok severek almıştım. Kurutma makinesi olarak her duştan sonra kullanıyorum.
Saçlarım ince telli, kıvırcık ve boyasız. Maşa başlıklarını da kullanmayı seviyorum ama çok kalıcı olmuyor maalesef, sprey sıkıyorum mutlaka. Doğal dalgalar olarak düşüyor sonrasında. Ama çok kalıcı olsun beni yarı yolda bırakmasın diyorsam mutlaka klasik maşa yapıyorum. Çok uzun süre almamıştım ama en son rengin de güzelliğinden merakima yenik düşüp aldım. Geçen sene anneler günü zamanı almıştım. Pudra rengini o zaman çıkartmışlardı . Kalicilik cok fazla olmadığı için 4/5 puan veriyorum. Her kadının dolabında olması gereken bir ürün olarak gozumuze sokuldu bence. Ve evet ben de nihayetinde almış oldum. Ama eğer yoksa çok büyük bir kaybınız yok. Her türlü klasik yönteme dönüyorsunuz. (Maşa/kırık fön)
| göz rengi: | ela |
| saç şekli: | kıvırcık |
| yaş: | 28 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç rengi: | kestane |
| kepekli saç: | hayır |
9. 50 tl lik taragimla aynı isi yapiyor, saçımı kırıyor zor aciyor kremlere yaglara rağmen. Sisirme urun almayacağım bi daha, ders oldu
kedimsiii
7. Tatil öncesi kapaklı tarak olarak bunu almak istedim ancak son dakikaya bıraktığım için resmen bulamamıştım, kiii amazon'da çok tatlı pembeli sarılı strawberry lemonade bir model buldum aldım. Düz dalgalı saçlarımı denizden çıkınca fıtı fıtı çok güzel taradım, tutuşu da ergonomik geldi açıkçası. Belki benim saçlarım çok dolaşıp uğraştırmadığı içindir, bilemem. Kapaklı minnak dolma haline bayıldım, iyi ki almışım.
| göz rengi: | ela |
| saç tipi: | yağlı |
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
40. dyson airwrapten nefret eden biri olarak bu ürüne de şans vermek istedim.
saç tipim: düz, kuru, ince telli ve gür ben kabarma ve elektriklenme problemim için aldım.
3 aydır kullanıyorum ve bayıldım. inek yalamış gibi dümdüz saç sevmiyorsanız düzleştirmesi size yeterli gelecek doğal bir fön etkisi yaratıyor ve saatlerce bozulmuyor.
| ten rengi: | esmer |
| cilt tipi: | kuru |
| saç şekli: | düz |
| yaş: | 25 |
| cilt alt tonu: | cool |
| alerjik cilt: | evet |
| kepekli saç: | hayır |
21. Body shoptan aldığım nerdeyse 10 yıldır bayıla bayıla kullandığım tarak. Artık biraz eğrilmeye başladı ama. Body shop artık yok. Nereden bulabilirim oradaki gibi hafif seyrek dişli arayış içindeyim.
| ten rengi: | esmer |
| saç şekli: | düz |
| yaş: | 35 |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| kepekli saç: | hayır |
39. Saçlarım ince telli,gür,bol elektrikli ve oldukça yoğun dalgalı. Aldıktan sonra bir süre herkesin önerdiği şekilde önce dipleri kurutup hafif kurumuş/nemli saçımda denedim ama hep kabardı ve doğru düzgün şekil almadı. Sonra dedim ki bu saç kurumaya başladığı an tülerikleşip düzleşmemeye direnmeye başlıyor saçın en kolay şekil alabilen hali de madem ıslak hali havludan çıkardıgım gibi ona direk saç kurutma makinesi muamelesi yaparak full ıslak saçımı düzleştire düzleştire kurutuyorum. Bittikten sonra dipte ıslaklık kaldıysa orayı sonra geçiyorum ve dümdüz yumuşacık pasparlak saçlarım oluyor. Belki istediği verimi alamayan birinin işine yarar.
| saç tipi: | yağlı |
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
147. Alalı kaç sene oldu, hala kendine hayran bırakıyor. Bugün yine, iyi ki almışım dedim.
Yaz diye saçımı kıvırcık halinde kullanmaya karar verdim diye yazmıştım. Arada sırada difüzörle falan cidden çok güzel, havalı saçlarım oluyor ama kıvırcık saç işte yani, canı istemezse bazen de olmuyor.
Olmadığı günler de telafi için bozulan yerleri düzeltmek adına bir maşa alayım dedim. Ya eyvah eyvah, sen misin saçına o tost makinesi değdiren. tek kullanımda saçlar 15 sene önceki remington düzleştirici günlerine döndü. Daha önce "3 senedir airwrap'le fönlüyorum, jöleleyince hemen kıvırcık oldu, bence cgm yalan" dediğim saçım Bir anda kupkuru, kırık, elektriklenen ve şekil almayan bir saça dönüştü.
Saçımı tarihimde 2 ayrı saç şekillendiriciyle geri dönüşü zor şekilde mahvetmişliğim var, bu konulara aşinayım ve artık dikkatliyim.
airwrap'i aldım alalıysa saçlarım senelerdir olmadığı kadar bakımlı ve uzun, çok hoşuma gidiyorlar. Zaten yarattığı faciayı görünce maşayı direk ekarte ettim, bir daha asla saçıma sürmem.
airwrap'ime de iyi ki sen varsın deyip bozuk dalgaları 30 mm maşasıyla sıkı sıkı şekillendirdim ve saçımın geri kalanıyla fena durmayan uyumlu bukleler oluştu, sıfır kırık.
Budur ya. Belki bukle biraz nem kaybetmiştir ama olsun o halledilir.
Difüzör başlığıyla doğal kıvırcık yapıyorum, gerekirse normal kurutuyorum, ya da istersem idare eden bir düz fön(düz fön bende tutmuyor) çekiyorum. Olmadı istediğimde çok güzel kırık fön yapıyorum. Bir de 20 mm bukle başlığı stoğa girerse cidden her tür ve zamanla değişen ihtiyacıma cevap olan bir alet olacak. Kuaförün yolunu unuttum, 3 senedir 2 kere belki gitmişimdir. Canım airwrap'im.
| saç rengi: | koyu kestane |